Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tv hofer

tv hofer

A je kdo že kupoval tv v Hoferju? Kakšne so izkušnje? Drugi teden bo eden v prodaji pa me zanima, če je dober pa se ravno ne spoznam najbolje. Cena je dobra, mere so dobre, ekran je (menda) dober, tu se znanje neha. 🙂 Svetilnost 250 cd/m, kontrast 5 000 000:1, ekran je LED lcd, odzivnost 2ms- mi lahko kdo to kaj razloži?
Hvala in lp

jaz že ne bi kupovala takih stvari od nekih no name firm

ne bo prav držalo. Vsa ta velika imena imajo iste dobavitelje komponent, se pravi, da ena tovarna dela npr. čipe za vse ponudnike televizorjev; več ali manj vsi aparati na trgu imajo enake tehnične karakteristike.
Jaz ne bi kupila iz drugega razloga: namreč, televizor je treba res videt prižgan, saj je med enim in drugim modelom lahko ogromna razlika v jasnosti, kontrastu, barvah – že med različnimi modeli istega proizvajalca je tako. Poleg tega pa moraš preizkusit tudi zvok, skratka, televizor moraš videt v akciji in izbrat tistega, ki ti je bolj ‘pisan na kožo’. Ne glede na ime.

kakšna je diagonala?

kakšna bo cena?

Ta nasvet ti nič ne pomaga, ker je lahko v trgovini slika drugačna kot doma,

ker je odvisna od kvalitete signala!

Jaz ga imam in sem z njim zadovoljna. Še enkrat bi ga kupila pri njih.
Poskusi. Če ti ne bo všeč ga lahko neseš tudi nazaj. Res je prevoz na tvoji strani,
a ti z računom vrnejo denar v istem trenutku.

Diagonala je 58 cm, cena pa 169 EUR. Hvala za mnenja. Ateh tehničnih stvari nihče ne razume? Bom pa poizkusila v drugi trgovini pogledat prižgano tv z isto diagonalo.
“jaz ga imam” a maš takega ali drugega iz hoferja?

Ne, imam drug model (diagonala je večja, samo je stara že 2 leti). Samo vse, kar sem do sedaj kupila pri njih (računalnik, prenosnik, sesalec, električna orodja…) je kvalitetno. Cenovno je bilo v primerjavi z drugimi sorodnimi izdelki ugodno.

http://www.hofer.si/si/html/offers/58_20967.htm

predvsem to ni tv, ampak lcd zaslon.

Hoferjeva firma za eletronske produkte je MEDION, k i je po nemških in angleških uporabniških testih ena izmed boljših. Imajo omejen asortiman izdelkov, a te večinoma prav dobre.
Sicer pa izdelujejo tudi navigacije,računalnike, zunanje diske, radie, DVD playerje, ipd.

Imaš eno preprosto možnost – TV lahko kupiš, doma pogledaš in priključiš – in če ti ni OK vrneš v trgovino, kjer boš verjetno brez problemov dobila denar nazaj.

Če se ne motim, je to računalniški zaslon.

Ta nasvet ti nič ne pomaga, ker je lahko v trgovini slika drugačna kot doma,

ker je odvisna od kvalitete signala![/quote]

Tale je pa bosa! A barvna paleta in kontrast sta odvisna od signala? No, važno da si svoje povedal.

Halo????

Kaj ti nuca vrhunski TV, če ga vlečeš na navadno anteno? V trgovini bo slika perfektna, doma pa zanič.

Barvno paleto in kontrast si lahko potem nekam vtakneš.

New Report

Close