Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka TV Poroka na SLO…

TV Poroka na SLO…

Hi!

Spremljate? Gledate?
Jaz tako bolj površno, tu pa tam kdaj, danes pa bolj podrobno, ker je finiš in sem doma.

Ne vem zakaj, ampak že od vsega začetka me nekaj moti pri tem paru? Že pri samem izboru. Ne vem, nekako narejeno se zdi, preveč igranja na “socialno” noto.

Saj seveda VSO SREČO in lepo, da sta se vzela, a mislim, da, ne vem, nekaj mi ne štima…

Remi … tudi meni zgleda vse lepo itd., ampak neki čuden občutek imam, ko ju gledam.
Sicer pa …. na veliko porokah sem že bila, pa še na nobeni matičarka ni govorila o življenju ženina in neveste, ampak zgolj na temo ljubezni, poroke. Sicer pa sta bila videti srečna.

nekoliko pomembno je bilo, ravno prejle, da so vsi Slovenci plesali na srbsko muzko in je nevesta šla na mizo

Men sta pa bila pa všeč .Sam za moje pojme mal preveč lupčkanja. Sicer pa kakor kdo.

Sem gledala …… čudim se, kolikokrat sta se poljubila tik pred poroko – kar na začetku pa vmes med zaobljubama …. ????

Čudim se tudi tistim življenjepisom, ki so jih brali.

Čudim se, da je nevesta plesala na mizi.

Pač vsak po svoje, a ne. 🙂

tudi jaz sem prejle pogledala posnetek.

sem spremljala cel postopek izbire para in moram povedat, da sta bila izbrana ravno zaradi te socialne note, ker je njej prej umrl partner, itd.. in je RTV iz tega lahko izpeljal neko zgodbo.
sta pa čudna. on totalen kmet, smrdi, neurejen, ona je lovača ki živi v hiši tasta (no, očeta od pokojnega partnerja), neka kelnarca, ki se skos smeje in se dela vsem najboljšo prijateljico. kolik oje tu ljubezni je vprašanje. je bila pa poroka resnično kmečka. sploh neki visoki aranžmaji na mizi-wtf, res neokusno…

A jih osebno poznaš, da veš kako smrdi? Skozi tv ekrat tega nisem vohala.

Oooo kok radi še bote cenli kmete.

A jih osebno poznaš, da veš kako smrdi? Skozi tv ekrat tega nisem vohala.[/quote]

A nimata svoje nove hiše?

Drugače pa, grdo je da pljuvate po ljudeh, kki jih sploh ne poznate.
Meni sta všeč!

Lepše bi bilo, če bi bil izbran mlad par, tadva sta bila bolj za srebrno poroko:-))

Mislim, da bi morala TV SLO narediti to poročno igro po britanskem vzorcu (štiri poroke) ali pa pa po ameriškem (revna nevesta, bogata nevesta). Naj poroko financirajo pari sami, bolj bogato poročno potovanje pa TV hiša. To bi bilo dosti bolj zanimivo.

Men se je zdelo, da jo ima tip ful rad.

a ni revna nevesta, bogata nevesta oddaja o tem, kako ene usekane brajdzile štepajo stroške za vse sorte neumnosti? in ko pokažejo končen znesek, samo butasto pogledajo, itak je pa potem ženin kriv.

Mene je bolj zmotilo, da je navdih muzike , ki je vseč…. ma ne bom sral . brez zveze.

hiša ni njuna, je od njenega tasta. verjetno od njenih otrok.

njeno pravo ime je btw alojzija berdnik 🙂 in ni iz primorske.

meni je strašno narejena, fajn igra, on je pa copatek ki pleše kot ona reče.

Pa kok ste eni nesramni .A res nemorte kometirat brez žaljitev .

Kot pri oddaji Talenti (kjer je bila bolj od petja pomembna zgodba.., ker to je show program in želijo iz tega vzeti največ kar se da), tako tudi pri Tv Poroka, je bila politika vmes. Prodali so žalostno zgodbo s srečnim koncem.
Npr, meni ta par ni bil všeč, (sploh nevesta), ker se je videla in občutila neka gluma, neiskrenost. Vseskozi sta kazala pretirano ljubezen. Zelo ponarejen par. Bolje bi bilo, da bi zmagala dva, ki si zares ne moreta privoščiti poroke iz finančnih razlogov in ki se neizmerno iskreno ljubita, kot pa da zmaga nekdo, željan tv slave.Blišč in beda obenem. Moje mišlenje.

Sem spremljala in mi je bilo zelo všeč.

New Report

Close