Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek TV programi in dekoder

TV programi in dekoder

Zdravo! Prosila bi za pomoč, ker ne vem več, kaj narediti. Imam tv v sobi, na navadni sobni anteni. No, ko je bilo treba kupiti dekoder leto nazaj, sem ga kupila in tv je normalno delala.
Pred kratkim se mi je število programov, ki sem jih prej videla, zmanjšalo. Videla sem le SLO 1,2,3,; POP TV, KANAL A, PRIMORKA, PINK. To je to.
Sedaj pa sem že 10 dni BREZ programov, piše mi, da ni signala, niti enega ne kaže, pa skoz iščem tam na iskanju programov…a so mogoče kakšne nastavitve, ki bi jih morala urediti,….bilokaj? Mi znate pomagati? Hvala za vse informacije!!

Pojdi v meni in izberi avtomatsko iskanje programov.
Sem opazil, da programe včasih prestavijo na druge frekvence.

Sej to počnem 50x na dan, ampak brez uspeha….ne dobi nobenega programa več ven.

so pa tut zeleni tile muškarci tle gor :))))))))

a ne bi kdo reku, da pride pogledat no jaoooooo 🙂

nekaj ti je crknilo al dekoder al pa kaj v tv

Pa naj napiše od kod je..:)

Možno, da je res crknil dekoder ali pa antena. Ali pa je le kakšen kabel prekinjen.
Jaz bi to hitro ugotovil…:)

Možno, da je res crknil dekoder ali pa antena. Ali pa je le kakšen kabel prekinjen.
Jaz bi to hitro ugotovil…:)[/quote]

itak, nisem niti dvomila, da ne bi :)))

Ja in potem bi ženski instink že takoj sklepal, da moški zagrabimo pa res vsako šansko , da izkoristimo žensko nemoč. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja in potem bi ženski instink že takoj sklepal, da moški zagrabimo pa res vsako šansko , da izkoristimo žensko nemoč. ;)[/quote]

ponudiš pomoč. v končni fazi gre za televizijo in dekoder al krkol že…..
če se pa povohata, pa še tok lepše

mislim, da ti mal prehitevaš :))

Jaz bi to hitro ugotovil…:)[/quote]

itak, nisem niti dvomila, da ne bi :)))[/quote]
Jaz sem sicer resno mislil….Ker je to že moje področje.
Je pa včasih tudi treba kaj povohati…Če kaj smrdi, je to že dober znak, kje je treba iskati napako…:)))

pol si tehničar robi al kako :))

Ta pravi moški mora biti tehničar…Vsaj Katenjka tako pravi. 🙂

Saj veš, da mene skoraj vse zanima.
Tudi antene sem že montiral, pa popravil ogromno TV-jev…..

Na različnih področjih. Vmešal sem se, ker je bili vprašanje zabavno. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ta pravi moški mora biti tehničar…Vsaj Katenjka tako pravi. 🙂

Saj veš, da mene skoraj vse zanima.
Tudi antene sem že montiral, pa popravil ogromno TV-jev…..[/quote]

evo takoj pade vprašanje:

-v bluray vklopipm eksterni disk in ne predvaja filmov, v ekt.disku nekaj kakor, da preskakuje

kdo je kriv – eksterni al bluray?

Joj, ženska in tehnika. Že način, kako opiše postopek je tak, da se za glavo primeš. Opiši kakšne so povezave, preko katerih konektorjev.

V kakšnem formatu so posneti filmi na ekst. disku ?
Kako je formatiran ekst. trdi disk ? FAT32, NTFS….
Za kateri predvajalnik se gre ?

In kdo je kriv…Strokovno se reče, da nista kompatibilna…:)))

dobro moški – tkole to gre:

ker nisem tehnični tip, sem plačala nekoga, da mi zveče predvajalnik, plazmo, ojačevalec in zvočnike in vse to dela že neki časa

in tut prej je delalo, ko sem vtaknila usb (od eksternega diska) v bluray

to, da ne dela, je zdej nek nov moment

bo?

In kdo je kriv…Strokovno se reče, da nista kompatibilna…:)))[/quote]

do nedavnega sta bila kompatibilna, zdej me torej zanima kdo je kriv za spor :))

formati in ostalo torej ni vprašanje

samo kdo je kriv :))))))

Pa po moje sta oba enako odgovorna. 🙂 Ampak zadevo bi res moral videt od blizu, če me razumeš. 🙂

razumem sam tok, da si s tabo ponovno nimam kej pomagat :))))

A noben film ne dela? Prej je vse delalo, zdaj pa nič več? Mala verjetnost je, da je z diskom kaj narobe. Če imaš rač., ga tja priklopi in preveri, če tam delajo filmi.

Jaz bi ti to naredil brezplačno….:)

Jaz imam tudi nekaj takega….

Kaj pa, če namesto diska vtakneš USB ključ ? Takrat pa predvaja ?

A to pišeš kot samski ali kot vezan ? :))))

ma ta hudič k da je živ…. sem ga odnesla (disk) v službo in dela vse. prnesem domov, predvaja filme, hočem drug film – konc – noče več

pa to že vsi taki filmi, ki jih je prej predvajal

je pa tale predvalanik bil že 2x na servisu – obakrat menjana predvajalna enota, ker ni naložil bluray filmov

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close