Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tv programi na tablicah

tv programi na tablicah

doma imamo t2 in na tablici aplikacijo za gledanje tv. Če sem nekje na wifiju seveda ne porabljam podatkov, me pa zanima, če je kdo to uporabljal v tujini, na Hrvaškem, kako hitro porabiš podatke oz koliko cca to stane, če porabiš zakupljeno količino…verjetno gre to hitro…

Odvisno, koliko prenosa podatkov imaš v paketu. 1 GB gre z gledanjem televizije najbrž kar hitro, 25 GB pa traja precej več.
Najbolje, da tud na Hrvaškem wifi poiščete.

Jaz tudi rabim eno tako varianto, ampak za slovensko obalo. Kako pa veš ali imaš poleg TV paketa tudi takšno možnost?

Na Hrvaškem ne vem, če bo delovalo. Vsaj meni ni. Javljalo je napako, da je možno predvajanje samo v domačem omrežju. Tudi prek WI FI – ja ni delovalo. Mogoče nisem imel prav nastavljeno, tako ali tako TV – ja nisem potreboval. Ravno za foro sem poizkusil.

Vse take zadeve bi morale delovat tudi v tujini (EU) https://www.rtvslo.si/evropska-unija/digitalni-narocniski-paketi-od-zdaj-potujejo-z-vami-po-eu-ju/450659

Mi imamo Telemachov EON, dela izven SLO, prav tako televizijski programi na RTVSLO.

Če nimam WIFIja, ne koristm niti te aplikacije niti kakršnihkol video posnetkov, ker gredo GB kr hitr. Net pa uporabljam tud na Hr.

Dela tud na Hr.

Si pac nastimas vpn, da tablica misli da si v SLO😁

Meni na hr dela vse enako kot doma na twin tv na tablici ali telefonu. Možno je, da si imel nastavljeno opcijo, da ti dela samo v domačem omrežju.

neglede na to kje si, je poraba podatkov enaka, giga je giga… koliko hitro jih pokuriš pti gledanju je pa odvisno od kvalitete videa oz. nastavitev kvalitete, definitivno boš hitreje ob podatke če imaš nastavljeno na HD ali kvalitetnejše, po drugi strani največ prihraniš pri kvaliteti 240 ali 480p samo je pač zmazek od slike…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Na hrvaskem uporabljamo tvin od telekoma… podatki pa grejo kar hitro ja. Wifi-ja povsod ni…. tako da ce mas manj kot 20 giga, bo hitro konec.
Lp

Če imaš tvin od Telekom, deluje tudi v tujini, neodvisno od zakupljenih podatkov.

A se lahko na tale Tvin od Telekoma prijaviš poskusno? Da bi na Hrvaškem v kempu sprobala ali dobro deluje.

Imam od Telemacha in mi kar ok deluje. Delovalo je v IT in CRO, pa seveda doma. Če sem prav videl pa je bila poraba podatkov okrog 1,5 Giga na večer – s tem da sem gledal en film plus še kakšnih pol ure.

Če si naročnica Telekoma imaš gratis, sicer mislim da se še ne da. Pokliči jih, ti bojo vse razložili.
Drugač ima Telekom opcijo zakupa za 10€ na mesec Paket HT, imaš res velik podatkov, lahko brez skrbi gledaš TV.

A vi to resno gledate tv na morju? Mi se gremo lepo spocit in naplavat, uzivat na soncu, ob dobri hrani in pijaci. Se na misel nam ne pride da bi gledali tv!
A resno nimate kaj za pocet zvecer? Ne greste nic pes do kakega mesta, na vecerjo, na kaksno vino ali pa samo na stante?
No pri nas veceri hitro minejo tudi brez televizije. Vsaj en teden je mir.

Če si naročnica Telekoma imaš gratis, sicer mislim da se še ne da. Pokliči jih, ti bojo vse razložili.
Drugač ima Telekom opcijo zakupa za 10€ na mesec Paket HT, imaš res velik podatkov, lahko brez skrbi gledaš TV.
[/quote]

Pri telekomu res dobiš tvin kar zraven, brez doplačila?

Pozdravljeni,

TViN je za naročnike naših storitev brezplačen, se pa plača prenos podatkov. Več o storitvi si lahko ogledate na http://www.telekom.si/pomoc-in-podpora/teme-pomoci/televizija/tvin/pogosta-vprasanja.

Lep pozdrav,
Telekom Slovenije

Po mojih izhušnjah to itak v tujini ne dela. Vsaj lani mi ni. Imam tvin, ampak je bilo nemogoče karkoli gledati preko tega. Bil v Španiji in na Hrvaškem . Ne vem… zdi se mi kot da imajo blokirano če si v tujini.

Pri nas večeri tudi. Popoldan po kosilu pa je počitek in takrat tudi malo pogledamo kakšen film ali risanko ali pač nekaj. Takrat nismo na soncu in se lepo v senco vrženo pred ekran ali pa za mizo in karte v roke ali kakšna druga družabna igre odvisno od dneva.

Mi smo sedaj na Hr sprobali pa je delal dobro. Je pa res da imamo tudi Wifi kar dobr in da lepo odpira tudi druge spletne strani.
Ne vem zdi pa se mi da je nabor programov odvisen od paketa ki ga imaš in če imaš pri njih samo mobitel je pač tega manj.

Če bi odprl link, ki sem ga nalimala zgoraj, bi videl, da dela v tujini (EU) od 1. aprila letos …

New Report

Close