TV Slovenija1, danes ob 19.55
Tale forum se počasi spreminja v forum za pljuvanje, norčevanje, poniževanje, neokusno etiketiranje itd. Saj razumem, da vsak misli, da ima najbolj prav. Razumem tudi, da so eni do določenih politikov sovražni, drugi do drugih, čeprav sem mnenja, da je sovraštvo popolnoma neproduktivno čustvo. Toda vse ima neke meje – vsaj dobrega okusa, če že ne še kaj drugega. Vendar takšno pritlehno pisanje praktično enih in te istih, s tako lahkotno uporabo različnih pridevnikov nekaterim osebam (napr. firer) pelje vse skupaj v popolnoma napačno smer.
Morda bi pa moderator odprl nov “Pljuvalni forum”, tako da že vnaprej vsak ve, kaj ga čaka, če ga bo odprl.
res je to kaj praviš.
sploh ni razumeti, kako so nekateri zaljubljeni v politike,
namesto, da bi se od vsakega zahtela odgovornost za njegovo delo in dela je ogromno, za vsakega, vsakega ,ki trenutno vlada.bdet je potrebno samo za rezultati, drugače pa “šus” u guz neodvisno od strank.
odprl sem eno temo, samo poglej zdravstvo, kje tu odgovornost do investicij in organizacije dela.
Ne ti meni, kaj je demokracija, smo to vsi mi, ki nismo bežali v Argentino po izobrazbo, vedeli prej kot ti. A zdaj, ko ti pa sama napišem mnenje, pa temu praviš papagajstvo? Mislim, si pa cenena kopija populistične politike.
In ne, seveda ne, prav imaš, tebi ni treba žaliti, tebi ni treba vsebine, darling, prva si začela žaliti, kako in kdaj pa lahko sama prebereš par postov nazaj. Ne se mi zdaj tu s pepelom zagrebsti v svoj ideološki, izdajalski kot.
Že v redu, svoje si dokazala:)), Smešna si, čeprav večinoma patetična.
S svojo xy izobrazbo, za katero celo priznaš, da si jo kupila, vred:))).
Kako pa kaj tvoja skleda, a kej pljuvaš vanjo?
Se pravi, da s tujih univerz prihajajo inteligentni ljudje, medtem ko na nasih diplomirajo papagaji? Mimogrede, na moji fakulteti je politiko zganjal edino eden od vasih, Sturm. Ki je povsem mimo studijskih nacrtov in povsem mimo vsega … Imeli smo skripto o tem, kaj so kumunisti vse hudega naredili. Na sreco je bil tako zelo zaposlen, da v mojem letniku ni imel cas priti niti na en izpit, asistenti pa so na pisnem in ustnem delu zastavljali zgolj pravna vprasanja, ampak noro … Pri upravnem pravu zahtevati, da se ljudje ucijo, katerim skofom, politikom in profesorjem so se dogajale krivice … Cista demagogija,
V Argentini mogoče?[/quote]
A z denarjem od denacionalizacije? Poznam druzino, ki je dobila prek 20 milijonov evrov. Tem ni treba placevati sol, lahko kar diplome kupujejo.