Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tvegana sreča …

Tvegana sreča …

Dobro jutro, dragi prijatelji.
Ponedeljek je, spet, in spet se bomo našli
tu gori. Nekateri morda bolj, drugi manj veseli
in zadovoljni, bodisi z nezadetki golov in z nezadetki
pravih številk. In pri vsem tem nikar pozabiti na to,
kar pravi Z.Modrej:

“Če za druge iščemo tisto srečo, za katero mi mislimo, da jih bo osrečila, potem bomo zagotovo zadostili le svojemu občutku, da smo jim pomagali, ne pa nujno tudi njihovi dejanski sreči. Kljub temu nam bodo hvaležni za naše prizadevanje, a s priokusom grenkobe.”

Srečko Katanec je dejal, v enem tistih redkih intervjujev, ki jih pač je voljan dajati, da nima svojim fantom kaj očitati, da so igrali kot je bilo pričakovati, da ne zaostajajo za Španci in da so kljub zasluženi zmagi Špancev naši v igri enakovredni tem nogometašem.

No ja, če kdo, potem bo to vedel Srečko, mi pa smo tako samo budale, ki gledamo v ekrane in ne vemo, kaj ravno je dobra igra in kaj ravno so pristaranskosti. Nič ne de, fantom smo zaželčeli srečo, tisto srečo, kot je bila porojena ob rojstvu pesmi “Slovenija gre naprej”, seveda s kančkom egoizma, normalno, saj smo nenazadnje le ljudje in verjetno ti fantje vedo, kako smo si vsi skupaj s pestmi pred TV ekani prizadevali dobro igrati z njihovimi nogami. In verjetno so nam za ta prizadevanja tudi hvaležni, a seveda, s priokusom grenkobe.

Toliko to jutro, prijatelji, ker se čez dan ne bom mogla več oglašati, vas prav lepo in prisrčno pozdravljam, v mislih se vam bom seveda pridružila, vendar moram priiznati, da me kljub vsemu še malce razjezijo včerajšnji dogodki. Imejte se lepo in uživajte v današnjem ponedeljku. Morda proti večeru kljub vsemu najdem nekaj časa za ludovanje.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Uh.. Marija.. le zakaj jeza na včerajšne dogodke. Dobro če odmislim sudjo in tisto enajstmetrovko…. so naši igrali… ne glih odlično, ampak dobro. Loto – ih… stvar za dviganje adrenalina. In sreča… nenatzadnje je vsak sam svoje sreče kovač, tako da…. jaz se skoz trudim bit srečen…. ne v denarju, ker to tko al tko ne bomo nikoli, ampak v malih podrobnostih, malih življenjskih radostih…. v vsakdanjem življenju….. v službi in…. skratka povsod…. Primer, včeraj sem bil neizmerno srečen, ko so naši dali gol in seveda na Lotu, ko sem izmed 8 cifer pogruntal kar 4, čeprov dobitka ne bo, ker je bila le trica in dodatna……

Naj vas sreča spremlja današnji dan, in naj vam bo z rožicam postlan. Dobro jutro prijatelji in res en… full lep dan vsem skupaj.

Jani

Žal si ne morem kaj, da se še danes ne bi jezila na to maroško govedo !
Rezultat, bi bil povsem drugačen…
Sem pa lepo presenečena nad vedenjem našega selektorja, verjetno on že ve, da se proti vetru ne da igrati….vedno dobiš žogo v faco nazaj…..
Zatorej, naj se cvre v peklu , maroški izdelek pomote narave !

Itak veste zakaj je včeraj Brus preklinjal ko Mađar, po končani tekmi.

Bogi ostali nič krivi črnci.
S prijatelji sem v Knežaku spremljal tekmo in najbrž smo po njej malo pretiravali z omenjanjem ras in Boga in vulgarnosti zraven, saj se je le malo za tem zgodil potres.

Kar berite danes v časopisju, kje je bil epicenter. Malo nižje od Pivke, v Knežaku, točno tam, kjer sem gledal fuzbal. Bemti, res smo morali kurit.

Je pa res.
Ko sem se ravno vrnil domov smo bili z ženo in otroci na dvorišču, ko je usekalo. S strahom smo gledali proti hiši, no hvalabogu se ni nič zgodilo.

Je pa tista jeza s fuzbala in tekma in vsi živci prej in potem v sekundi izgubilo vsoj pomen in poprejšnjo navidezno veličino.

Jani, ja se strinjam s tabo, da niso igrali ravno odlično ampak dobro, samo je pa res še nekaj.

Če gledam iz stališča tega, da so morali velemojstrom Španske “furie” v bistvu “rezati” igro in ubijat njihov koncept, potem je jasno, da je morala biti igra nezanimiva, trda, nepopustljiva in grda za gledat.

Kar je v bistvu funkcioniralo, ker so jim parirali in zadetkov ni bilo.

Žal je tik pred koncem polčasa padla koncentracija in Raul sem ne rabi več kot 30 cm prostora, da realizira gol in glih to je storil. Kapo dol.

S tem je bil Slovenski koncept porušen in je bilo treba lovit rezultat, kar pomeni, se odpret in napadat. Kar pomeni, vzet ven iz igre stare in manj pokretne igralce. Če gledaš, Rudonja in Osterc nista ravno najlajša in najhitrejša, sta pa izkušena in za prvi koncept boljša kot mladinci, ki so željni igre. Zaho je moral ven, saj je v drugem delu igral slabo in ni mogel prebit, ker so ga tudi preveč gledali.

Zato sta bila pa Ačimovič in Cime prava poživitev, pa tudi Gajser.
Jasno se je pa igra odprla in so postali ranljivejši. Samo, vsaj po moje, remi bi si zaslužili, češprav tudi Špancem res kapo dol, ker so igrali zavzeto in nikakor podcenjevalno. Tako da je res pravi greh zaradi tiste gnide……

Bruce man….. evo.. se popolnoma strinjam s tabo :)))) Sej jest verjamem, da znajo naši še kakšno tekmo zmagat 🙂

Jani kljub vsemu ni razočaran nad tekmo 🙂

Zajček… pa to si tko lepo napisala… pomota narave :):):)

Jani pravi, da bi bilo treba vse tačrne skuriti kot včasih v Ameriki… klu klux klan :)))))))))

Bruce, sem vedel, da ste morali orenk zakuriti, no če pogledam … pr nas bi pol moral bit tud potres :)))) Ampak, ko je po radiu povedal za potres… hehehehehehe sem rekel evo… našega Bruca.. tkole na veliko komentira božje dogajanje in se je zgodilo :))))

Janin potresa sicer ni povzročil… bi ga pa lahko….

….odprt, vabljeni, da družno popljujemo sojenje, da ne bodo mislili, da gre lahko vse čez nas, hlabčevske Slovence.

[email protected]

je e-naslov Maroškega konzulata v Ljubljani.

Jaz sem prvi vrgel kamen vanje !

Hočeš reči, da je to njihov e – mail ??

Da.

Ja , lubček , vsaj srečko kupi !

Nikitka jo tudi ni !
In še zmeri nima dinarčkov.

Nikitka je žalostna , ker zgleda , da danes ne bo mogla neč nakladat , ko je itak govora samo o nogometu , s katerim pa se ne more glih identificirati

No, ime tega zmazka od sodnika je Mohamed Guezzas, toliko v vednost tistim, ki boste še pisali in vrgli pljunek…

Joj Jani..sej se hecaš a ne? Sej vem da nis tak,da bi kar sežigal..uha..me je kr stisnilo..ampak vem da se hecaš!1 Lubčka!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Nikitka..kukuc…nč skrbet..tko hiter padeš noT!!Al se kej spoznaš al pa nič! Tko da brez panike…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Nikita, pol pa ziher jest nisem čistokrvni.. Gorenc (mal očitno vlečem na Primorsko :)))))))) ker.. zdej sem že 2x vplačal loto…. zdej, k je sedmica 450 MIO, bom pa spet :)))))

Jani čaka, da Nikita zakuri… da ne bo samo loto in fuzbal :)))))))))

Ej , Janko , v tem momentu mi gre samo dnar po glavi – no , pa mal tudi seks, če čem bit čisto iskrena , he , he …. ma , to je posledica razmišljanja , kam bi z miljoni , če bi …

Nikitka močno sumi , da bo ostala in brez dnarja in brez seksa …

Zajček, tale je pa dobro. Ful mi všeč, podpiram te v celoti!

Ej Nikitka… še vedno pa ostane tisto… v onostranstvu :)))))))

Jani ni glih siguren, da mu paše tisto onostranstvo.. ker.. tko na suho hehehehe

čččssspuf – tole je bil zvok enega mastnega….

Bi ga tko točno u sredo čela :))))))

Zajček, pljunila že pljunila, znam pa tud brcat, imam dva fuzbalerja doma, pa so me že en mal naučil, sam včasih pa falim in mal bl gor brcnem, tko da…. potem bi pa mel umešana jajčka….

New Report

Close