Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek u are so beautifull…

u are so beautifull…

lalalal šmrc šmrc.šmrc..:(((((

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Lahko noč gmajnica…********

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

nočko***

I have blond hair tonight !!!!

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Oj Ježek,zakaj blond..nisi gledal filma včeraj na popu…nespodobno povabilo..aaa?No ta pesem je iz tega filma,tist prizor čisto na koncu na pomolu…a veš..a veš…

Nisem gledal, pravis scena na pomolu? Hmm, a je to tist film, ko sta dva mlada rabila mal vec denarja, pa je ona hotela postran zasluzit, pa se pol nekaj zakompliciral? Ježek zelo malo, zares zelo malo, gleda TV, zato je vcasih blond.. Zato ne vem!

Ja, ježek, to je ta film. Milijonarja, ki misli, da
se da vse kupiti z denarjem, pa igra Robert Redford.
Dober film, res dober! S poanto!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Res nisem gledal… A je poanta v tem, da se s custvi in ljubeznijo ni za igrat?

Da se z njmi ni za igrat in da se jih ne da
z denarjem kupit! Tko.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

New Report

Close