Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek U iber vam mede :))))))

U iber vam mede :))))))

Nate norci zmešani, kaj sem našel.

V času digitalij, CJ-jev, MP3-jev, digitalnih aparatov, kamer, in podobne navlake, so končno pogruntali še najbolj digitalno uro do zdej.

Tle je link:

He, he, divje .
meni gre na živce :)) tole sprotno pisanje :))

Jaz nisem zdržal niti minute :)))))))))

… kaj bi mi brez tega lepega proslulega stavka ;))))

joj , ampak je trebapriznat , da je Nikitki včasih kar mal hudo , ker naše pernate prjatelce ni več z nami – včasih j epa le bil hec z njo , recimo , če je človeka dajal PMS al p asplošna depresija al pa želja , da bi koga n ago..c , eko , si lepo napisal na forum , kako maš rad enga našga oranžnega lubčka , naprimer ( he , he , sonce , ne mi zamerit , ma te mam res rada ;))) …. evo , pa je bla borba tu , pa se je dalo zmerjat , preklinjat … se sprostit ,no ;)))

Tonček , sem se prepričala , da bi se ti dala enkrat zapeljat na snegu … ukreni kaj ;)))

Bo tonček podstavil svoj lonček :))))))))))))))

Hja, če gora prideš k Mohamedu, ti obljubim, da te bom peljal nazaj v polovičnem času ….al pa v enakem, pa vmes še na pršut, topel kruh, konjak mogoče :))))

Niki, nudi ti premalo !

Sorči Antonius , ampak tko je 🙂

Čaki zajček na zemlji :)))))))), po moje je kar kull…testna vožnja, pršut, konjak, hm…no ja, lahko se zmenva za po koncu vožnje še za kak kompakten anti-depresiv, pa kako tolažbo s “pihanjem” no….

Nč, kar počaki , da še ona pove če je zadovoljna s ponujenim. Jaz sem samo njen strateg :))) na zemlji in včasih oja, v nebesih…

:)))))))))))
A v jarku , ki se bo pojavil sredi ceste … al bo mogoče ratalo prit do grmovja :)))

Anthony , he , he …

Hja, človk ga lahko pihne kjerkoli, a ne :)))))))))

Problem je le ta, da če je pihanje preveč na vrhuncu, je jarek realna opcija :))))))))))

Si predstavljaš potem napise v časopisih….

On je vozil, ona je pihala, da ju je odpihnilo v jarek :)))))))))))))

Zajči, se Šaško ob takih temah spomne une….o najbolj erotičnem gibu moškega, ha ha….kaj smo jih biksali :))))))))))

A misliš , da bi pihali kar med vožnjo ?
Hmmm …. hudo … hudo …. je pa direkt v center , ja …;)))

Niki še razmišlja o nasvetih svojega “nebeškega ” stratega , he , he … ej …:))))

… božja (evo , že spet cerkvene reči 🙂 na tisto reč sem pa že čist pozabila … ja , ma ni za pozabit , je preveč kul :))))

Niki razmišlja , kako si lahko kopilot , če moraš zraven še pihat , pa to …

Ja…pregrešna misel, me je pripeljala na to, da bi pa res, samo z enim “dodatkom”…v eni uni doooooooolgi limuzini, beli kot sneg, vozil bi jo črnec, črn kot noč, v belih rokavičkah…šipa za njim bi bila zaprta, zadaj pa na usnjenih foteljih, ob glasbi in šampanjčku, pihaaaaaaaaaaaaa :))))))

Ja, Niki..
glej..
zahtevaj več…
nežne gibe na poledenelem cestišču, pihanje…vse to te / vaju pelje v rajske užitke idilične zimske noči..

glasaba manjka, glasba…bolero hehe

glasba manjka, glasba…bolero hehe

Ja…to res ne gre, ne !

Že po bontonu ne smeš govort s polnimi usti :))))))))))))))

Po snegu Bolero, po suhmu Lili Marlen :)))))))))

:))))))))))))
to ji deli !
valček, polka , tango twist , umirjena instrumentalna music,

Hja, imam pomisleke edino do tega, da če ji zavrtim kake slake ali avsenike, ne bi nič pihala, ampak bi jo samo popihala….

Če pa bi pihala, bi JO popihal tudi sam, he he :)))))))))

He , he , spet sva zašla … na kriva pota 🙂
Dajeva slab zgled , pri teh letih bi morala biti pametnejša …. saj , končno , jaz sem že šla čez to 😉

Nikitka je prehitela Anthonija , ki je verjetno čakal ku pes na kost , da ponuca tisto famozno izjavo :)))

… o tem bom pa zdaj nekaj časa zelo intenzivno razmišljala !

Niki se zdaj sprašuje , kaj bo na to rekel njen dolgouhi strateg

E jebi ga bejbi….

Boš že še pršla na led, čaki :))))))))))))))))

New Report

Close