Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu UAU ke sanje

UAU ke sanje

Ko sem se budila sem pomislila pa to ni res kaj človek vse sanja.
Bila sem tako pod vtisom teh sanj, da tistih 10min preden sem vstala nisem mogla mislit na čisto nič drugega:)
Torej;
Bila sem na nekem slavju mislim da je bila poroka in nekaj ni bilo vredu z mojo obleko tako, da sem šla v neko prostorno zelo okusno opremljeno stanovanje, da bi s to obleko nekaj storila..Grem v kopalnico, kjer v zastekljeni ovalni kadi odeto v meglico- zaradi pare zagledam žensko na vseh štirih napol v mehurčkih ter moškega ki za njo kleči ter jo strastno nabija. Jaz ne da bi se umaknila, temveč rahlo odprem steklena vrata ter ju opazujem in sem vedno bolj vzburjena medtem me tudi onadva opazita in seveda ne nehata.
V naslednjem trenutku sem v kadi tudi jaz, gola, medtem ko ženska zdaj leži na boku se moški rahlo umakne za njen hrbet in jo jaz začnem z vso silo nabijat-dobesedno ter nakazujem moškemu naj se mi pridruži in tako oba skoraj na silo prodirava v njo medtem ko ona zvija in kriči v ekstazi. V naslednjem hipu doživim neverjeten orgazem-resnični..in se vsa vroča, rahlo zmedena zbudim.

čeprav se bolj redko oglasim, upam da vas nisem na smrt zdolgočasla
no mogoče bo komu brezveze, meni je blo zanimivo:) lp uživajte

veš kaj, mislim, da ni bilo nobenmu dolgčas, ko je tole prebral, važno pa, da ni bilo tebi:) Lepo, da si tole delila z nami. Sanjaj in uživaj, seksaj in uživaj!
No zdaj pa komaj čakam na eno poroko, na katero sem povabljena decembra:))

Pa ti je prišlo v sanjah?

aha, to se mi sicer ne zgodi pogosto ampak ko se je res dobro-dejansko čutiš orgazem po vsem telesu tudi potem ko se zbudiš imaš tisti dober občutek po…
lp

Bi v živo tudi tajko naredila?

veš, če ti povem po pravici, ko fantaziram o čem takem se bolj vidim v družbi dveh moških (če je še kakšna zraven ne škodi) ki me obdelujeta
-jaz na kolenih en za drugi pred mano:)

Ta kombinacija je tudi meni ljubša 😉

Kaj bi dal da sem s teboj v raju.

Z žensko te ne vleče da bi poskusila?

Krasne sanje, Erči, kolikokrat se to men zgodi in zbudim se z vlažno pižamo, če pa sem brez (poleti npr.) pa je treba celo rjuhe prat! Zgodi se predvsem v času, ko ne morem toliko (mens.) ali sedaj, ko imam ženo bolno. Morda mi prav zaradi tega hoče pomagat, kaj vem.
A mogoče sinoči nis nč seksala?

veš, ko fantaziram me ponavadi na moško stran povleče, čeprav ko pomislim..sem imela dobro prijateljico in sem na njo večkrat pomislila zanimivo na to sem pa čisto pozabila (jo moram kaj poklicat:))
Mogoče je tako ker rada čutim moško “roko” za žensko si pa avtomatično predstavljam bolj nežno dušo

Ni lepšega kot če ti mož dovoli da mu pomagaš:) (saj si to mislu)
jaz se z mojim večkrat z veseljem poigram za čisto moj užitek, in on se temu čisto nič ne upira:) res je da se potem tudi sama tako zrajcam da skupaj končava..ampak všeč mi je ko se mu tako posvetim
včeraj res nisva, mogoče je pa to to

Z dvema tipoma si že sexala? Si želiš?

postavljaš zaprta vprašanja:) pa ti bom vseeno malček na dolgo;
nisem še z dvema moškima, priznam pa da si tega v prihodnosti želim ker se mi zdi res vznemirljivo, čeprav ni nujno da bo v realnosti tudi tako a ne?
probat ni greh

To bo to – no vidiš kako sva si sorodna. A ti sploh kakšnega moškega poznaš, ki b se lahko upiral? Jaz mislim, da ne

🙂 zakaj bi se človek upiral, ko je pa tako dobro. zase vem da bi kar znorela

saj ne rabiva v raj:)

Torej najboljše: leži in uživaj, praviš?

Se opravičujem za takšna vprašanja:). Me zanima kako drugi razmišlajo o sexu in kako so odprti do teh stvari.
Sedanjemu partnerju si to predlagala da te to vzburja sex z dvema moškima?

Veš da se je tudi meni ene trikrat v življenju tudi tako lepo sanjalo ….-…. in …-…. mi prišlo.Prej tega nisem verjela, ampak bilo je resnično.

Seveda je blo resnično, najbrž sem bil jaz zraven, kaj veš..

ma to! ne samo lizat tudi grizljat pa malček med joškice…lepo mi je ko imam popolno kontrolo nad partnerjevim užitkom:)

povedala sem mu že za te moje fantazije. predlagala pa mu nisem še nič ker si trenutno tega tudi ne želim. se pa o tem veliko pogovarjava enostavno zato ker me to rajca…

Ja kje s pa bla do zdej, erči? Sam na ženskem sem te zasledil in zato nismo vedel kakšen sesualni potencial si! Zelo lepo ja med joškice pa uživaš in stokaš…

ooo potencial sem o tem ni dvoma:) tukaj pa rada tudi samo berem pa sem ter tja kaj pripomnim-prisotna pa sem

New Report

Close