UAU ke sanje
zanimivo je to, da nisem prej nikoli obiskovala forumov, sedaj ker to služba zaenkrat to dopušča pa se rada nasmejim, ker imam rada humor, rada govorim o sexu ker si življenja enostavno brez ne predstavljam,čeprav je moje življenje-sexualno zaradi partnerja naravnano na določen urnik in če lahko z nasvetom rada pomagam, svetujem..ker sem enostavno dobra:)
Ostali smo čisto sami. Nihče se nam ne (upa??) pridruži. Smo postali preveč domači drug z drugim in to jih verjetno odbija.
Saj veš, o intimnih zadevah se lažje izpoveduješ nevtralnim…Ja, bo treba zadevo predrugačiti. Mogoče ima pa -mm kakšen predlog? Ali kren? Ali mogoče KIR (meni najljubši, mater mi je prirasel k srcu – dovolj bo!)?
Kaj naj napišem, sajže veš vse:
V vlažnost tvojo b rad svoj ud zasadil
in pri tem spred in zad te gladil.
Da b se v prastarem plesu seksa zamajala
in pri tem mi pomagala.
Pa sam zato, da čim prej bi tam pristala
in na oblaku naslade oba prespala.
Z eno roko klitoris tvoj bi ti kuliral
in tvoje lepe prsi bi masiral.
Ko pa enkrat ti bla tam,
še zase poskrbel bi sam!
Takrat telo se v strasti zvije
in tekočina telesna v tebe zlije.
Po sprostitvi nebeški b te poljubljal,
zraven zvestobo večno ti obljubljal.
Le tega si želim
a kaj ko za vraga ne dobim!
Glej kaj se vseskoz poraja-
ta BI mi vseskoz nagaja!
Poljubček na tvoja lepa usta, poljubček na lice, na čelo, na tvoj nos, na brado. Poljubček po vratu, z roko po hlačah navzgor, božanje po stegnih, notranjem delu stegen, nežno masiram trebuh, tvoji boki me rajcajo, primem te močneje, z obema rokama te objamem in močneje drsim z rokami prek hrbta…ves čas te poljubljam (zdaj diham že hitrejš) in poljubčki preidejo v poljube z jezikom, spravim se na tvoja ušesa, jih grickam in rahlo oblizujem..mmm.., rokei ne mirujeta. (počas te bom mogla slečt, zdej pa ne vem, si sam?)
Uf, kar mrzel pot me je oblil, tako si me zrajcala, kar rdečica me je oblila. Kaj le si misli kolegica nasproti, ko si pod mizo skoz nekaj tlačim dol? Ko sem bral določene poste sem se začel na glas režati, me je vprašala kaj se smejim. Sm reku ua, kok dobri dobri vici!
Če me vpraša zakaj kurja polt? Naj rečem, da me ena dama tak rajca, a kaj?
Ja, še vedno trdim, da si vredna 10 let aresta! Samo kaj, ko se sprehajam po Lj, nikjer ne zagledam dolgih rdečkastih kodrčkov (ki so mi tako všeč), pa dobre ženske riti v svetlomodrem,skratka žensko z merami najboljše manekenke, čeprav si mere čez rit in joške lahko le zamišljam….
Ne, mojim očem ni skrito nič več, s me že zastrupila!
Zanima me tudi vedno vse, že kot otrok sem bil neverjetn firbčen, zdej pri kakšni dobri ri- pardon ženski, sem pa še bolj! Ne poveš, ne daš (no verjetno daš, sam komu-BLAGOR MU eni imajo res neverjetno srečo). Bom pa sam zmeru, tako v mislih, pa še zraven se ti bom dotaknil venerinega grička in bradavičk, k je tak sladko
Privoščil sem se enga-kako si že napisala: debelega, slastnega, sam bil je puranji, ha ha
Zdej pa mi napiši pameten odgovor kaj storiti, ker se z mano nočeš dol dat, saj znaš vsakemu odgovort na resno ali manj resno vprašanje, prosim!
Prosiš? Saj sem že napisala, da si ljubek…
Sicer sem te pa ravno hotla slečt, ti pa men s sodelavko….(kolikokrat si se že hvalil, kako si ženskice tam okrog sebe že obdelal in jih boš še….) Tebe pač ne bi delila. No, ja mogoče s saro, pridno bjondico….Ali pa raje ne. Joj, tako sem neodločna…sara ima že krena in -mm ja. (ha ha), pa hoče še tebe…..
Dam pa svojemu možu…