Ubil ga je
(absurdnost)
Fant se je odločil, da bo varoval zdravje ljudi prav tako pa premoženje njih.
Pridružil se je skupini,ki je imela isti namen. Varovati ljudi in premoženje.
Nekega dne je vodstvo skupine,ki varuje zdravje in premoženje ljudi naročilo skupini, da naj gre na ulico in čuva ljudi, njihovo zdravje ter premoženje.
Drugi fant se je odločil, da bo varoval svoje zdravje,ki ga je še imel, zato se ni pridružil skupinam,ki si kvarijo lastno zdravje.
Tako je odšel na ulico sam in zdrav, kjer pa ga je prvi fant, ki se je pridružil skupini za varovanje zdravja ljudem in njihovega premoženja na ulici tako pretepel, da je ta podlegel poškodbam ter umrl.
Pretepal pa ga je zato, ker mu je bil cilj varovati zdravje ljudi.
Zgodba, ki pravi bilo je tam daleč za devetimi gorami:
Pa pravi:
Veste celo življenje sem bil policist, ki je varoval ljudi, njihovo zdravje ter premoženje.
Ponosen sem nase moram dejati on pravi.
Tako za devetimi gorami, kjer on to pravi “ga” vpraša:
Koliko ljudi ste pobili,ko ste njihovo zdravje in premoženje varovali?
Tako ponosen policist odgovori, več kot deset jih nisem.
Kolikim ste pa roke in noge polomili ter jim težke poškodbe zadali?
In za devetimi gorami tam on pravi:
Več, kot stotim zagotovo ne.
Darwin587, 04.10.2021 ob 15:12
(absurdnost)
Fant se je odločil, da bo varoval zdravje ljudi prav tako pa premoženje njih.
Pridružil se je skupini,ki je imela isti namen. Varovati ljudi in premoženje.
Nekega dne je vodstvo skupine,ki varuje zdravje in premoženje ljudi naročilo skupini, da naj gre na ulico in čuva ljudi, njihovo zdravje ter premoženje.
Drugi fant se je odločil, da bo varoval svoje zdravje,ki ga je še imel, zato se ni pridružil skupinam,ki si kvarijo lastno zdravje.
Tako je odšel na ulico sam in zdrav, kjer pa ga je prvi fant, ki se je pridružil skupini za varovanje zdravja ljudem in njihovega premoženja na ulici tako pretepel, da je ta podlegel poškodbam ter umrl.
Pretepal pa ga je zato, ker mu je bil cilj varovati zdravje ljudi.
DARWIN se ti opravičujem za vse žalitve, ki sem jih izrekel na tvoj račun- O P R O S T I M I !