Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek UBOGI LUKA

UBOGI LUKA

Tako smo se veselili njegovih uspehov v košarki. Ponesel je sloves Slovenije v Ameriko. Dosegal vidne uspehe. Vsak dan smo bili seznanjeni z njegovimi dosežki.

Veselili smo se njegovega družinskega življenja, rojstva hčerke.

Potem pa….konec, nepreklicni konec. Sedaj, ko je poškodovan, ga ne marajo več.

Skupaj z majhno hčerkico je moral odpotovati daleč stran v Los Angeles. Ki za nameček še gori. Le kam se bo obrnil za zdravstveno pomoč, ko nobenega ne pozna. Kaj če mu malo dete zboli. Nikogar od poznanih ne bo ob njem. Na katerega zdravnika se bodo obrnili, ko je pa za to mlado družinico vse novo.

Se mi zelo smili. Kaj pomaga denar, če pa se moraš neprestano seliti. In še poškodovan.

Jao s temi milijoni je res bogi ta Luka.

Ne skrbi. Šel je v la. Ne pa na konec sveta.

Jao

Odgovor na objavo uporabnika
Oh film, 05.02.2025 ob 21:31

Jao s temi milijoni je res bogi ta Luka.

Ne skrbi. Šel je v la. Ne pa na konec sveta.

Jao

Nisem prepričana, kdo je slabši v sarkazmu. Avtor v pisanju ali ti v razumevanju. Khm …

Ja lej, zidje kot cubani pa adelsoni selijo svoje suznje v razlicne sportne klube, nic drugega.

Dejansko je suženj na listi svojih delodajalcev.

Jaz mislim, da le ni tako rožnato življenje teh športnikov.

Mislim, da bi naredil najboljše, da se vrne v varno zavetje Slovenije.

Kaj naj počne v svetu, ko je neprenehoma poškodovan.

Pač sprememba. Saj je človek z več denarja. V Slo so sprembe pa brez služb. No.  Oa še mininalc predhodno. Kr neki. Da bi kdo švical kot Dončič, je itak po slovensko bolje na socialni. Kjer vsi plačamo davke 🙄☺️☺️☺️

Pa sem verjela, da je njegov status glede n milijarde, nedotakljiv, da mu nihče nič ne mora.

A glej, ob napredujoči bolniški, je dobil brco v zadnjico.

DONČIĆ, 05.02.2025 ob 19:30

Tako smo se veselili njegovih uspehov v košarki. Ponesel je sloves Slovenije v Ameriko. Dosegal vidne uspehe. Vsak dan smo bili seznanjeni z njegovimi dosežki.

Veselili smo se njegovega družinskega življenja, rojstva hčerke.

Potem pa….konec, nepreklicni konec. Sedaj, ko je poškodovan, ga ne marajo več.

Skupaj z majhno hčerkico je moral odpotovati daleč stran v Los Angeles. Ki za nameček še gori. Le kam se bo obrnil za zdravstveno pomoč, ko nobenega ne pozna. Kaj če mu malo dete zboli. Nikogar od poznanih ne bo ob njem. Na katerega zdravnika se bodo obrnili, ko je pa za to mlado družinico vse novo.

Se mi zelo smili. Kaj pomaga denar, če pa se moraš neprestano seliti. In še poškodovan.

Mogoče pa bilo dobro, da bi zbirali podpise in po možnosti tudi denar, da se z družino vrne v Slovenijo in nadaljuje delo v Slovenijo.

Tako bi bila njegova družina v varnem zavetju doma.

Pa tudi novinarji ne bi več za keš natolcevali vsakega njegovega koraka.

Saj ga niso poslali na Aljasko ali pa kam na Srednji zahod kjer ima cela država velikosti ex-yu milijon in pol prebivalcev.

Sarkazem gor ali dol. Sigurno je šok, če te takole čez noč prodajo.  Sem pa prepričana, da bo Luka še hvaležen, da je pristal v LA.

Tudi za Ano ni vse tako zelo enostavno, vsi vidite samo denar, ampak vsega se tudi ne da kupiti.

Tudi jaz se  bojim za ubogega Luko. Kako bo to zdaj z njim.

Predlagam, da Slovenija sofinancira letenje nekaj sonarodnjakov iz LJUBLJANE do LOS ANGELESA  in da ga tam skupaj pričakamo. Namestili bi se po motelih in da bi ga v skupini spremljali prve najtežje dneve in zanj skrbeli z moralno podporo in spodbudo! Zberemo denar in odletimo. Nekaj pa ga podarimo tud njemu in da mu kupujemo hrenovke in hrano iz MC Donaldsa, to namreč potrebuje za zdravje in moč!

Ali pa bi raje odleteli iz Graza ?

Veste kaj? Ljudje po svetu so lačni, nimajo strehe nad glavo, ali pa živijo v nemogočih razmerah. Ravno pred nekaj dnevi sem videla sliko otroka, ki spi na kamnu in to v istem svetu, kjer nekim športnikom plačujejo po več sto milijonov.

In mediji in nekateri navadni smrtniki objokujete Luko Dončića? To je žalostno, ne to, da je moral oditi iz Dallasa. Kot da gre za enega reveža.

Da sem jaz na njegovem mestu, se ne bi prav nič sekirala. Denarja ima dovolj in lahko tudi takoj zaključi kariero. Zato to objokovanje res ni smiselno oz. je že norčevanje iz revnih ljudi. Seveda isti mediji nikoli tako ne objokujejo revežev ali tistih, ki živijo na vojnih žariščih.

Raje se sekirajte, kaj boste pod slovenskimi vladami še lahko dali v lonec ob nenormalnem in že nemoralnem dviganju cen. Dončić je preskrbljen.

on je bogi, bogi, bogi. 

Mediji so polni objokovanja. Prej so vsi keš novinarji vsakodnevno poročali koliko trojk je zadel, koliko košev je dal in pomagal Dallasu.

Bil je povprečnež, človek, ki ne zmore vsega, kar od njega zahtevajo. Eno je želja po košarki, eno je talent, drugo so pa zahteve. POškodb ne sme biti.

In njegovo telo je klonilo, veliki brat pa je rekel-pojdi, ne maramo te.

Sedaj vsi keš novinarji razlagajo, kako je šel na boljše ali slabše, še sami nam ne znajo razložiti.

Meni se tak človek smili, vedno v medijih, od nebes do pekla.

Saj ne zaradi njega, zaradi družine, ki je v tujini brez domačih, in še v mestu, ki gori.

Saj so že ušesa bolela, vsak dan dončić, dončić….pa kaj je on človek kot vsi drugi, le da je z znanjem košarke zgodaj obogatel, a že plačuje davek s svojim zdravjem

Resnica je ta, da je on gladiator v ameriški areni, kjer gledalci samo zahtevajo več, več in še več do onemoglosti, to ni več košarka, ampak je posel, kjer ni opravičila za napake.

In košarkarski lobiji te izpljunejo, ko ne moreš več, oziroma, ko omagaš.

Ubogi? Zakaj že? Od ene ekipe gre k drugi. Kaj je to takega. Bo že. Tam živi, tam dela . Z nami to nima nič. Saj ne bo bubožal.

Dajmo lotimo se in odlétimo čimprej, 07.02.2025 ob 00:57

Tudi jaz se  bojim za ubogega Luko. Kako bo to zdaj z njim.

Predlagam, da Slovenija sofinancira letenje nekaj sonarodnjakov iz LJUBLJANE do LOS ANGELESA  in da ga tam skupaj pričakamo. Namestili bi se po motelih in da bi ga v skupini spremljali prve najtežje dneve in zanj skrbeli z moralno podporo in spodbudo! Zberemo denar in odletimo. Nekaj pa ga podarimo tud njemu in da mu kupujemo hrenovke in hrano iz MC Donaldsa, to namreč potrebuje za zdravje in moč!

Ali pa bi raje odleteli iz Graza ?

Pa saj folk niti ne ve zakaj se gre pri tej nenadni selitvi. Novinarji, ki so vsak dan poročali Dončić, Dončić, Dončić…oni že vejo ali pa niti oni ne.

Vsekakor, če je treba pomagati, se bomo bomo Slovenci priključili, da mu pomagamo v tej stiski in ga spodbudimo za pomoč tej mladi družinici.

Njegova mama je baje bila z njim, takrat ko jo je potreboval.

Mogoče pa bi mu šla pomagat varovat malo hčerkico, da si malo opomorejo pri nenadejani premestitvi.

Kapitalizem je krut. Odseka te čez noč, brez čustev, brez zahvale, brez da bi ti kdo stisnil roko. Bolezen, poškodba, ni opravičilo.

Udarec, po katerem se je potrebno pobrati.

Gladiatorji aren, 08.02.2025 ob 21:34

Kapitalizem je krut. Odseka te čez noč, brez čustev, brez zahvale, brez da bi ti kdo stisnil roko. Bolezen, poškodba, ni opravičilo.

Udarec, po katerem se je potrebno pobrati.

Točno tako. Zahrbtno, strahopetno in nehvaležno, uničujoče in brez kančka empatije.

Ja dokler so skupaj živeli z mamo je imel Luka red pri hrani.  Pustimo to, da  sta se tožila. Luka je pa le bil atlet!  Pa čeprav nabildan in izklesan ni bil nikoli, kot jo imajo temnopolti tudi če nič ne trenirajo.

Če imaš športne poškodbe, moraš iz prehrane strogo za 7 tednov izločiti popolnoma ves sladkor in vse ogljikove hidrate razen morda nekaj malega riža. Pa jesti le dosti rib, drugega mesa in veliko zelenjave. Vsak sladkor zavira zdravljenje poskodb, ker povzroča vnetja v telesu in ni druge kot odpoved sladkem in tudi naravnega ne sme in nobenega.

Luka si tega ni dal dopovedat in še tudi v Ljubljani je lani pivo pil. S tem tudi živci trpijo. Delal je,  kar je hotel.

Lastniki so se mu odrekli, ker je predrag in preveč zadnje leto bolan za 25 letnika.

Zakaj jokate z njim, tu pri Lakersih mu bo boljše! Ne bo se upal več prenažirat in piva pit. Zdrav bo, uspešen bo in srečen!

buldog, 08.02.2025 ob 21:39

Točno tako. Zahrbtno, strahopetno in nehvaležno, uničujoče in brez kančka empatije.

AD se je že poškodoval. V 3. tretini in odšel v slačilnico. Toliko o #debelem in poškodovanem# Dončić.

Kako bi se vi pocutili, ce bi imeli zelo dobro placo, v sluzbi bi vas kovali v zvezde, potem greste po dolgih letih na bolnisko, a malo preden se bolniska zakljuci, vam povejo, da vas vec ne potrebujejo? Tricetrt bi vas prislo jamrat na Mon in pol bi vas zacelo zobati ADje.

New Report

Close