Ucenje anglescine
Ojla Mateja!
Do zdaj sem bla na tecajih ze 3X, tako da se imam zdaj ze za prava poznavalko! :)) Najboljse je blo v Dublinu, ker je mesto neverjetno, pa se ful odpicenega profesorja smo imeli. Dobra stran teh tecajev je, da spoznas ful folka s vsega sveta(ce ne druga, bos povsod nasla ene japoncke, pa kitajcke, korejcke…), pa profesorji so ponavadi ful face, nacin pouka ful zabaven, sproscen…Jaz sem bla vedno pri familiji in ne vem al sem imela tako srecom ali pa so res vsi tako zlati!Glede ucenje ne pricakuj prevec – komu pa se da poleti ucit? Na konverzaciji ziher pridobis, slovnica pa… ceprav zdaj vcasih v soli opazam, da so mi ene stvari pri slovnici samoumnevne, medtem ko sosolci samo gledajo. Ampak konec koncev ugotovis, da so te sole OBCUTNO PREDRAGE(stroski hosting familije in letale so le majhen delez celote) in da se ti bolj splaca, ce gres sam v Anglijo,Irsko, al pa katero drugo anglesko govoreco drzavo. Ziher spoznas ful folka in se veliko naucis. Pa priporocam ti, da gres sama – ti bo najbolj koristilo; tebi, ker se bos tako ful naucila o sebi ipd.,sploh pa tvojem znaju anglescine. Uh, zdaj pa sem se res razpisala… Take a day!
Katja
P.S.: Ce razmisljas o Angliji, ti priporocam Bournemouth – kilometri pescene plaze in obilo dobre zabave! Kaj se hoces?!