Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Učenje za strokovni izpit…KAKO se MOTIVIRATI?

Učenje za strokovni izpit…KAKO se MOTIVIRATI?

Pozdravčka!

JA vem no. najbolje bo da tole kišto takoj ugasnem in se spravim za knjige 😉

Torej…čez cca 14 dni me čaka strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja. Kdor ma to že za sabo bo vedel, koliko stvari je za preštudirat. Samo jaz se NE MOREM prepričat da zdaj se je pa treba vsest pa resno začet. Vedno sem bila taka…rahlo zasanjana, brez neke prave volje in motivacije. Tisoč stvari mi roji po glavi…razmišljam o bivšem pa o življenju na sploh, pa o tem kako vse skup sploh nima nobenega smisla…

Kako naj pri vsem tem smetovju v glavi najdem prostor za ustavo, zakonodajo in slovenski jezik???

Dejte mi kakšen pameten nasvet prosim, al pa kakšno spletno brco v rit…samo da bo zaleglo!!!

Jaz si pomagam z redbulom in kokakolo, da mi malo zbudi glavo ko je kriza..drugim pomaga pravi čaj itd. … moraš dobit kaj paše tebi

Poskusi z AIRMANBEANS.
To so taki bonbonck z guarano.

In nehaj se smiliti sama sebi. 😉

Nič ti ne bo pomagalo, če boš stokala in razmišljala o drugih stvareh. Nisi ne prva in ne zadnja, ki je dala to skozi. Tudi meni se je vse skupaj gabilo, ker me prav nič ne zanima ustava in zakonadaja (na srečo sem slavistka in slovenščine tudi pogledala nisem), ampak sem se več kot prisilila. Nekako sem si razdelila na sklope, brala in na glas ponovila tisto, kar sem si zapomnila. Zraven sem si delala razne mini miselne vzorce, ker mi je bilo lažje, sploh če je šlo za naštevanje.

Meni se je tako ali tako zdelo, ko sem se peljala na izpit, da nič ne znam. Pa sem naredila brez problemov, čeprav vprašanja niso bila najlažja.
Nič, vzemi se v roke in začni.

Pa veliko uspeha!

Hej!
Pri meni ni slo drugace, kot da sem si snov brala na glas. Ja res, kot v osnovni soli. Samo na ta nacin nisem razmisljala o drugih stvareh. Pa se je na koncu izteklo tako kot je treba.

Vso sreco ti zelim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close