Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Učim kitaro v Kranju

Učim kitaro v Kranju

Sem iz Kranja in nudim poučevanje električne in akustične kitare za vse starosti od najmlajših do najstarejših. Vabljeni ste vsi od začetnikov, do kitaristov, ki bi radi nadgradili svoje znanje in nasploh vsi, ki vam glasba predstavlja užitek.

Program pripravim in prilagodim vašemu znanju. Upoštevam tudi vaše želje.

Učence naučim osnove kot so:
-Vaje za prste,
-Akordi
-Lestvice
-Lahke skladbe…

Kasneje pa se lotimo zahtevnejših stvari, kot so:
-Posebnosti različnih glasbenih žanrov
-Glasbena teorija
-Igranje kitare v bandu
-Snemanje kitare v studiu
-Težje Skladbe…

Poleg naštetih stvari se bomo učili tudi skladbe različnih glasbenih zvrsti (rock, pop, blues, funk, disco,…), pesmi tujih izvajalcev kot so Bon Jovi, AC/DC, Plavi orkestar, Bijelo Dugme, Parni Valjak , Jamiroquai, Michael Jackson, One Direction, Justin Bieber, Bruno Mars,… in slovenskih izvajalcev, kot so Vlado Kreslin, Čuki, Jan Plestenjak, Pero Lovšin,…

Seveda učenci lahko tudi sami izberete skladbo, ki bi se jo radi naučili.

CENA: 20 EUR

Kontakt: 040 824 757

——————————————————————————————————-
O meni: Z glasbo se ukvarjam od svojega 7. leta starosti in sem opravil nižjo glasbeno šolo s klavirja. Po končani nižji glasbeni šoli pa sem spremenil moj primarni inštrument in začel igrati kitaro, katero sedaj igram 8 let. Redno nastopam in snemam kitare za različne priložnosti (skladbe slo. izvajalcev, Ena Žlahtna Štorija, Slovenska popevka,…) igral in sodeloval pa sem že z različnimi izvajalci kot so: Marko Vozelj, Jan Plestenjak, Nuša Derenda, Matjaž Vlašič, Boštjan Grabnar, Toni (Ena Žlahtna Štorija), Muzikal Vesna, 101ka band, Nejc Lombardo, Orkester Gimnazije Kranj,…
——————————————————————————————————-

na vrh.

New Report

Close