Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Učiteljice 1. razreda POMOČ!!!

Učiteljice 1. razreda POMOČ!!!

Največja prostodušna lenoba si TI!Taki,ki ne obvladajo popolnoma NIČ,vedno obvladajo VSE!
Pa nisem učiteljica,približno pa vem,koliko se je treba pripraviti na uro,sploh če si na začetku…
Ja,tukaj pa res vsi vse obvladate.[/quote]
Škoda zate, ampak jaz pa sem! In za razliko od tebe vem,po dolgih letih prakse,da iz takega dekliča ne bo nikoli nič prida! Ker nima niti malo domišljije, niti malo kreativnosti, ni šla vsaj pred blok, v bližnji vrtec, k svojim prijateljem pogledat otroke in tam narediti vajo! Tako,za začetek!
Ne,ona bi teorijo spremenila v prakso takole na MON-u. Potem pa hop med prve črve, pa bi jim malo predavala ! Še nikoli ni prebrala nobene otroške knjige, kjer bi našla kakšno pesmico o ptici in kletki! Recimo:”Rajska ptica”. Bo šlo, no oh ja!!!

Bodoča šica, stran od učenja! Če niti enega navadnega sporočila ne znaš napisati brez napak (torej teksta za seboj ne prebereš še enktrat), potem res ne smeš in ne moreš učiti!!! Pa še brez idej si! Pojdi delat kaj drugega! Bodo naši otroci na boljšem![/quote]

Ti pa zapri svoja zlobna primitivna usta! Takih staršev, kot si ti se bojimo vse učiteljice, ker nam kradete moč in voljo do kreativnosti!!! ubogi otroci takih staršev in kot je napisala poink je pravilno povedala, da je to forum in ne učna ura… Zdaj najboljše da gledamo vsako vejico. Pa kaj ti ”stran od otrok ” nimaš danes na tak dan kaj počet pa iščeš dlako v jajcu??? raje pojdi kam v naravo pa se malo sprosti![/quote]

Joj, joj in ti boš učiteljica! So imeli prav tisti, ki so rekli,da to nikoli ne boš, vsaj dobra ne! Nimaš ne moči, še manj si kreativna! In,da seveda, vsako vejico morate gledati, saj morajo otroci na koncu prvega razreda znati tudi vse črke, ali pa po tvoje mogoče ne več! Mogoče bo pa računovodkinja v tvoji šoli (kjer si učiteljica, kot praviš zgoraj) pozabila eno vejico pa bo tvoja plača namesto 770,00 le 77,00 ! Saj gre samo za eno vejico, a ne!

Največja prostodušna lenoba si TI!Taki,ki ne obvladajo popolnoma NIČ,vedno obvladajo VSE!
Pa nisem učiteljica,približno pa vem,koliko se je treba pripraviti na uro,sploh če si na začetku…
Škoda zate, ampak jaz pa sem! In za razliko od tebe vem,po dolgih letih prakse,da iz takega dekliča ne bo nikoli nič prida! Ker nima niti malo domišljije, niti malo kreativnosti, ni šla vsaj pred blok, v bližnji vrtec, k svojim prijateljem pogledat otroke in tam narediti vajo! Tako,za začetek!
Ne,ona bi teorijo spremenila v prakso takole na MON-u. Potem pa hop med prve črve, pa bi jim malo predavala ! Še nikoli ni prebrala nobene otroške knjige, kjer bi našla kakšno pesmico o ptici in kletki! Recimo:”Rajska ptica”. Bo šlo, no oh ja!!![/quote]

Omoj Bog, to pa je Slovenija:(

Ko sem takole brala vaše ljubosumne in greha vredne komentarje sem se zgrozila! Kaj vam nekaterim ljude res ni narodno obsojat ljudi ki jih nepoznate? Ste zelo pod nivojem etičnega. Virtualni svet ni nikoli realnost in obratno, zatorej prenehajte žalit. Ta študentka bo morda zelo dobra učiteljica, kot vemo manjka pri nas predvsem pozitivnih učiteljev, takih ki imajo srce in ne takih ki so se napiflali vse ta prvi v gimnaziji in ki stresajo ideje z rokava. To ni to. Važno je, kakšen je človek. In vi dragi monovci ki tako vzkipljivo blatite študente, niste niti malo človeški, imaste kamen namesto srca in taki kot ljudje ste sramota za človeštvo! Raje pometite pred svojim pragom, ker ljudje ki non stop blatijo, so sami nezadovoljni!!!

Ti pa zapri svoja zlobna primitivna usta! Takih staršev, kot si ti se bojimo vse učiteljice, ker nam kradete moč in voljo do kreativnosti!!! ubogi otroci takih staršev in kot je napisala poink je pravilno povedala, da je to forum in ne učna ura… Zdaj najboljše da gledamo vsako vejico. Pa kaj ti ”stran od otrok ” nimaš danes na tak dan kaj počet pa iščeš dlako v jajcu??? raje pojdi kam v naravo pa se malo sprosti![/quote]

Joj, joj in ti boš učiteljica! So imeli prav tisti, ki so rekli,da to nikoli ne boš, vsaj dobra ne! Nimaš ne moči, še manj si kreativna! In,da seveda, vsako vejico morate gledati, saj morajo otroci na koncu prvega razreda znati tudi vse črke, ali pa po tvoje mogoče ne več! Mogoče bo pa računovodkinja v tvoji šoli (kjer si učiteljica, kot praviš zgoraj) pozabila eno vejico pa bo tvoja plača namesto 770,00 le 77,00 ! Saj gre samo za eno vejico, a ne![/quote]

haha, a si ti mogoče malo psihično neuravnovešena? lahko prenehaš s svojimi bednimi komentarji? KjE PA PIŠE, DA JAZ ŽE DELAM??? ojoj :)))))) kakšne budalaščine kvasiš, mi se pogovarjamo kej manjka vejica na monu ne v šolskih klopeh joj joj :O

Pa poznaš me tudi ne, sma že bile na kavi ?? Pojdi res se malo sproščat, naj te malo sprostijo ljudje okoli tebe, ker tukaj gor te ne potrebujemo, žal 😉

Z delovno dobo 20 let in me je sram, kako nekateri blatite tukaj gor. Ljudje, pametni starši, ki nikoli ne boste vedeli, kako je težko poučevati. Ljudje ki vas žre od ljubosumja, ki ste tako hudičevo pikolovski, in ki ne prenesete da ste na obrobju.. Pač nismo zmeraj glavni.. Priznam da mi je najbolj hudo za otroke, ki imajo kakšne take zategnjene matere, sem spoznala na govorilnih.. navzven srečna družina, super dama, navznoter pa pukla in gnila.. Hja, takšne ste….. Žal imamo tudi takšne matere otrok. Ampak vse to se povrne. Če si slab se ti povrne, dobiš slej ko prej kajlo nazaj.

Ne,ona bi teorijo spremenila v prakso takole na MON-u. Potem pa hop med prve črve, pa bi jim malo predavala ! Še nikoli ni prebrala nobene otroške knjige, kjer bi našla kakšno pesmico o ptici in kletki! Recimo:”Rajska ptica”. Bo šlo, no oh ja!!![/quote]

Oh,si pametna!

Si bila na začetku svoje službe tudi?

Ne verjamem…

Vaje bo imela pa še dovolj….še preveč…do 65.leta…

Ali ste ene žleht!

O bog, avtorica teme (več kot očitno) sama sebe zagovarja, samo ime spreminja.

In več kot očitno je, da je lena in hoče to opraviti to z levo roko.

pero 41 in stara učiteljica pa nimata pojma -.-“

Poleg tega vejce so ZELO pomembne, sorči!

Jaz želim za naše otroke le najboljše. Pridem na mon in zagledam ta post mi kri kar zavre. Še ena mrhavka, ki nima pojma o nečem kar ni neka božja znanost. V spodnjem postu neka študentka ekonomije sprašava za neke info pri diplomskem delu, pa nobeden ji ne gre kontra…se mogoče sprašuješ zakaj so tebe tako napadli?

Btw res bi lahko kakega profesorja vprašala, a si že slišala za e-mail?

Oh,si pametna!

Si bila na začetku svoje službe tudi?

Ne verjamem…

Vaje bo imela pa še dovolj….še preveč…do 65.leta…

Ali ste ene žleht![/quote]

Dej nehaj spamat pod drugimi imeni
Ti pa nisi ravno slovnično bogata: saj se izdajaš … … … … … … a ti je jasno? 😉

za vsak slučaj…
ti zapišem še enkrat…

pa lep večer še naprej…

draga mona-…

Bodoča šica, stran od učenja! Če niti enega navadnega sporočila ne znaš napisati brez napak (torej teksta za seboj ne prebereš še enktrat), potem res ne smeš in ne moreš učiti!!! Pa še brez idej si! Pojdi delat kaj drugega! Bodo naši otroci na boljšem![/quote]

Ne bi jaz želela imeti svojega otroka v razredu, ki bo pri tebi imel likovni pouk. “Takih staršev, kot si ti…” Mene osebno bolj skrbi: Takih bodočih tovarišic, kot si ti…s takimi nočem imeti prav nič.

Nisma! Pa tudi ne bova!

Kaj pomeni beseda sprašavala???? :OOO pol pa ti blatiš njo?????

A ti ”stran od otrok” tud menjavaš nicke…

Aja mi zdej že študente ocenjujemo al kaj kaki učitelji bodo???

Vete kaj ste ve babe neumne?? ene navadne primitivke pod nivojem, jaz si vas že kr predstavljam, 90 kg,tečne, z mastnimi lasi, pa ljubosumne na tamlade študentke, bodoče učiteljice,phah.. mam tako sosedo mlado učitlco, pa masikatera je fajna, pa ste jezne, sam za to gre… vzgojil so vas pa kmetje ne pa vzgojeni starši!

Take ste ko one piranje, pogrizte vse pa bodte pol srečne zdej pa nehite pluvat že po monu!!!!

Ra-zu-me-mo…Perči…

Kaj pomeni beseda sprašavala???? :OOO pol pa ti blatiš njo?????[/quote]

Dej nehaj izkazovati svojo debilnost draga petrca22… Pa saj več kva to pomeni? Pa nehaj spamat, resno, ker že zehamo od tvojih “fake” postov.

Vaaaa kak je nekdo razburjen. Nimam 90 kg (imam 60 če že moraš vedeti in višina 180cm), nimam mastnih las in ne udriham po tipkovnici kot ti. Pa marsikateri post je tudi konkretno utemeljen. Kar pa je nadvse smešno je kako se odzove avtorica teme. Odzove se zelo strahopetno in neodgovorno s spreminjanjem nickov in čudnimi izgovori.

Mimogrede zakaj jo tako ščitiš? Nekam sumljivo vse skup. In “stran od otrok” ne menjava (vsaj po mojem mnenju) nickov. Žal to počne (kot so tudi drugi že opazili) avtorica teme, no lahko še kdo, a ni tako zelo očitno

Kar želodec se ti obrne-ampak od smeha, ko bereš kako nekdo za vsako ceno skuša prikazati, da ni len.

Za drago avtorico: nauči se brati, prosim. Delaš si sramoto.

Hvala za nasmejan večer. Res…na mon moram priti bolj pogosto, da se lahko nasmejem človeški neumnosti.

Ne vem zakaj bi nekdo menjaval nicke… kaj bi imel od tega.. Pač malo ste smešne ko tak napadate, res, da se je avtorica obrnila na napačen forum, saj žal tukaj na tem forumu, sploh na starševskem čveku naletiš na full napadanj in provokacij.. zakaj je temu tako pa nebi vedela.. skratka, ne pridete skupaj 😉

namesto da bi blo 20 odgovor učiteljic, ki bi ji pomagale, je tukaj le 1 odgovor v pomoč, 20 pa je napadanj… potem se pa človek vpraša zakaj ni več nobene kolegialnosti?

Lei lei jaz nobenega ne ščitim, samo take babe ko si ti mi grejo tak na K**** da jih živih ne prebavljam vela? ker se spravlate za vsako figo na nekoga. Že zadnjič si bla neki pametna da groza:// te možek ne zna več dobr potegnat al si mu ga slab potegnala?? glej nekaj je… smejala se bo tista, ki jo bo tvoj mož mel ko bo s teboj zaključu, aja če si sploh ožejena ko non stop visiš tu gor, da nisi ki ločena kot jaz 😀

Oh ta je v sorodu z unim tipom, ki vse na sex obrne.

Pa ni čudno, da si ločen…

ma kar neki res lol¸

Pa malo pobrskaj po forumu preden se delaš pameten.

Zakaj ni več kolegialnosti?

LOL………………………………………………=> a si ti sploh kaj prebrala?

In ne ni napačen forum, please please preberi zgornje poste pa se zamisli preden objavljaš take.

Načeloma se mi zdi učiteljski poklic težak, predvsem zaradi staršev, ki imajo/imamo vsak svoje štose.
Pa bi ti vseeno svetovala, da za sabo prebereš in se malo zamisliš … Kaj, si študetka, ali učiteljica? Pogovarjaš se tudi na tak način, kot je tale tvoj odgovor? Tudi s starši misliš komunicirat na taki ravni?
Pa še nekaj (čeprav tega ne sprašuješ): tudi jaz se sprašujem, kaj so vas naučili na fakulteti …

Hvala vsem za pomoč! vidim da imamo v Sloveniji talente še :))

In ja,maric-a komunicirala bom tako da bo prav za vse velja? ne se ti sekirat zaradi tega v redi? jaz pa vseeno vidim, da v Slo ni več nobenih dobrih ljudi, le tu in tam se najde kaka dobričina, žal….

Od nekdaj je znano dejstvo, da gredo za učitelje samo tisti, ki niso sposobni za nič drugega. Zato pa je v šolah tako kot je. Res so vsi ene lenobe, v ta poklic pa gredo zato, ker delajo po 4 ure na dan, imajo visoko plačo in 3 mesece počitnic.

New Report

Close