Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Učiteljice, uboge reve

Učiteljice, uboge reve

Kako jokajo in stokajo, primerjajo s posilstvom (!!!)….

Ker se morajo testirat vsak teden.

(Ne vse, se razume)

Že cel drugi val se VSI zdravstveni delavci (pa še kdo!) tedensko testirajo. Si samo predstavljate, kakšen škandal bi nastal, če bi oni tako protestiral?

jaz pa se strinjam s to primerjavo, Vi verjetno še niste bili na testiranju ker potem bi vedeli o čem govori tista učiteljica, kar se pa tiče zdravstvenih delavcev glej sami so si zbrali poklic saj vojaki tudi vejo da je lahko vsak čas vojna in bodo vpoklicani v boj

Od kje pa vam ta primerjava s p**********?

https://informer.si/barbara-gros-je-uciteljica-ki-na-svojem-facebook-profilu-obvezno-testiranje-primerja-kar-s-posilstvom/

Fašizem je podobno posilstvu. Fašisti blesavi pa itak vsak dan posiljujete s svojimi fašističnimi idejami.
Blesavi fašisti se lahko vsak dan jebete in testirate v rit.

ČE SE UČITELICE NOČEJO TESTIRATI POTEM TUDI MOJ OTROK NE BO V ŠOLO HODIL raje ga sama čuvam in doma učim sama kot pa da ga okužite s to svinjarijo sebičneži

jaz sem se že 2krat testirala in se bom še, če bo treba!

Tako je! Če boš čuvala mojga froca al ga učila v šoli, boš testirana, pa basta.
Isto bo tud za cepljenje, al boš cepljen paradiral okoli al pa ne boš skakal okoli, pa basta.

A ti si se pa šla testirat, pa tvoj tastari, da ne bo tvoj froc meni korone nosil? Boš za to, da se tvoj mulc testira? Ker netestiranih v učilnici je 26, testiran pa samo eden!!! Kaj pa če ti sosedov Neo prinese domov korono?? Ki se bo vesil po tvojem Ptahu in dihal in krehal vanj? Učiteljica bo itak imela masko, vsi ostali pa ne maske ne razdalje!! Kaj si torej pridobila, če se samo učiteljica testira?? Znaš povedat, trola, ali pa ti gredo samo učitelji v nos, pa jim samo privoščiš, da se morajo vsak teden testirat? Baba upiljena!!!

A ti si se pa šla testirat, pa tvoj tastari, da ne bo tvoj froc meni korone nosil? Boš za to, da se tvoj mulc testira? Ker netestiranih v učilnici je 26, testiran pa samo eden!!! Kaj pa če ti sosedov Neo prinese domov korono?? Ki se bo vesil po tvojem Ptahu in dihal in krehal vanj? Učiteljica bo itak imela masko, vsi ostali pa ne maske ne razdalje!! Kaj si torej pridobila, če se samo učiteljica testira?? Znaš povedat, trola, ali pa ti gredo samo učitelji v nos, pa jim samo privoščiš, da se morajo vsak teden testirat? Baba upiljena!!!
[/quote]

v avstriji se tedensko testira veliko poklicov TUDI PRODAJALKE pa so lahko 4 v trgovini in hkrati je notri 60 nestestiranih smrkačev z masko pod nosom ki se tikajo vsega kar je treba in kar ni treba!!

[/quote]

Draga moja kako boš pa ti, čisto logistično, vsak ponedeljek testirala vse šoloobvezne otroke? Osnovnošolcev je več kot 180 tisoč. Oš učiteljev je circa 12 tisoč. Že to gre cel dan samo za vas.

Pa še to, si mama? Si že vidla kako zgleda ko ti 6letnemu otročku porivajo palčko globoko v nos pa se zatika in ga boli ker ima majhno glavico in deviiran pretin? Dvomim.

Draga moja kako boš pa ti, čisto logistično, vsak ponedeljek testirala vse šoloobvezne otroke? Osnovnošolcev je več kot 180 tisoč. Oš učiteljev je circa 12 tisoč. Že to gre cel dan samo za vas.

Pa še to, si mama? Si že vidla kako zgleda ko ti 6letnemu otročku porivajo palčko globoko v nos pa se zatika in ga boli ker ima majhno glavico in deviiran pretin? Dvomim.
[/quote]

Pravim samo, da je totalno brez veze, če je eden v razredu testiran, 26 pa ne!!! In glede na to, je brez veze, da testirajo samo učitelje!!! BEDARIJA!! Samo zato, da nekateri obogatijo z izvajanjem tega testiranja, se tega gremo! In bedakinja, ki sem ji odgovorila je tista, ki ji gre samo za to, da naj učitelje gnjavijo s tem, ker pač ne mara učiteljev. Vidi pa ne, da je glede na to, da je v razredu samo ta učitelj testiran, TO TESTIRANJE UČITELJEV BEDARIJA!!! Če ne testirajo vseh, je nesmiselno!

A bo zdaj šlo?

V Avstriji izvajajo testiranje otrok na 3 dni, pač s tistimi manj invazivnimi palčkami. Če že, potem vsaj to ob testiranju učiteljev, ali pa naj z vsem skupaj prenehajo.

v avstriji se tedensko testira veliko poklicov TUDI PRODAJALKE pa so lahko 4 v trgovini in hkrati je notri 60 nestestiranih smrkačev z masko pod nosom ki se tikajo vsega kar je treba in kar ni treba!!
[/quote]

V Avstriji testirajo tudi učence! Na tri dni! Če se že testira v šoli, potem vsaj na tak način. Torej? Si za testiranje otrok?

https://informer.si/barbara-gros-je-uciteljica-ki-na-svojem-facebook-profilu-obvezno-testiranje-primerja-kar-s-posilstvom/
[/quote]

In to lepiš sem tega Janševega oboževalca, Ernecla!!! Pa saj ne vem, kdo je hujši, Ernecl ali Požar!

Prisila in takšna “posilstva” se začnejo že zelo zgodaj z obveznim šolstvom.
Ves čas nekdo tuj, ki nima z nekim človekom, njegovim telesom, zavestjo, duhom, dušo kakor bi nazivali notranjost človeka in njegovo absolutno stanje z njim konkretno nič zahteva od njega ponovno in ponovno neke potrditve, dokaze, ga testira na tisoče in en način. Dejansko se to ne počne iz tega, da bi se nekomu želelo pomagati, ga pripraviti za življenje in bi bilo dobronamerno ampak se to počne hladno in sistematično brez vsake skrbi in prevzemanja kakršnih posledic za svoje delovanje nad nekom.

Da te nekdo na silo nekaj uči in zahteva od tebe točno tisto kar on sistematsko odloča, da bi ti moral vedeti, verovati in o tem razmišljati bi dejal, če bi uporabil neko metaforo hudičevo učenje. To pomeni, da sam hudič uči otroke od malega in mu niso oni pomembni ampak mu je pomemben njegov egoizem in da bo ta egoizem na svetu tudi obdržal skozi te otroke, ko bodo odrasli.
Saj kar se Janezek nauči to Janezek zna. In če je Janezek imel pouk hudiča bo ta hudič skozi njega tudi kasneje v odrasli dobi želel delovati in na enak hladen ter sistematski način.

Ljudje, ki zahteva od svojih otrok na vsak način, da ti sistematsko in brezdušno pivnajo neke informacije ob tem pa jih mnogih niti preveriti ne morejo in so mnoge le neko verovanje ne pa dejstva je preprosto blazno in zelo veliko hudodelstvo do lastne krvi.

Taki starši, ki tako svobodno na to gledajo, kot da s tem ni nič narobe so že zdavnaj izgubili svoje bistvo in pravo resničnost v sebi ter glas pravega razuma in budnosti.

Nekomu tretjemu, dan za dnem , leta in leta dopuščati, da ti preverja tvojo kri, tvojega otroka, ga testira kot podgane v laboratorijih je preprosto absurd brez primere. Še več, da se dopušča, da ta testiranja odločajo o njegovem življenju, njegovi pravi vrednosti v družbi, spoštovanju, njegovemu absolutnemu obstoju, kot živega človeka s telesom in dušo je bizarno in resnično hudičevo delo, če hudiča označujemo za nekaj najslabšega, gnusnega, škodoželjnega in podlega.

Pravi učitelj nikoli ne zahteva in ne sili, da to kar on ve moraš ti nujno vedeti, sprejeti brez vprašanj in se potem ravnati, niti s silo ali pod prisilo ne preverja.

Pravi učitelj pove in uči, kar verjame, da bi zate bilo dobro, da veš, učenje in kaj boš ti resnično od tega uka odnesel pa je na tebi.

Iz ljudi se dela brezdušne robote in svet nam je priča, da je temu tako in se ne motim.
Mnogi trpijo ampak mnogi ne vedo, da ponavljajo za drugimi tisto, kar je tudi njim prinašalo trpljenje in brezdušnost, nesrečo in jemalo, vzelo dobro voljo in lepe občutke sreče in veselja. Čudovito pričakovanje novega dne, kot darila, kot nekaj najlepšega, kar ti omogoča, da se lepe stvari in lepi doživljaji ponavljajo se spreminja v nasprotje tega.

Buden človek, živ človek, si zna predstavljati tudi pogled skozi oči hudiča zato ve in ima zavest ter intuicijo ter pravo razsodbo kaj je prav in kaj ne, kaj slabo in kaj dobro.

Hudič kot metefora ,ime za nekaj odurnega, gnusnega, morilskega, zatiralskega, lažnjivega, manipulističnega in vse kar nihče ne želi, da sreča ali dobi v svojo bližino bi počel ravno to kar se počne z našimi otroki in z nami samimi.
Poleg vsega pa vidi samo sebe in nikogar drugega in le sebi bi vse dobro dal in nikomur drugemu drugega kot slabo.

Vsak, ki dobi za mizo svoj krožnik tudi je iz svojega krožnika. Vsak, ki dobi svoj kos kruha je svoj kos kruha ali pa ga deli.
Kako nečedno pa je to, da dobiš svoj krožnik pa zajemaš iz tujega ali dobiš svoj kos kruha pa tujega drugemu iz rok trgaš. Fuj za tvojo dušo in tvoj obstoj.

Dobil si svoje telo, svojo kri in svojo dušo pa ne glede na to se vtikaš v tuje telo, tujo dušo in tujo kri ob tem pa se poskušaš delati pravičnega in da je tako prav, da se to počne.

Kdo pa si, da boš tujo kri preverjal in tuje telo na silo jemal, se ga dotikal ali ga spreminjal ali omejeval. Kdo si, da nekomu njegovo dušo trpinčiš, duh v njem kaznuješ in ga oviraš in lažno poučuješ ter zaničuješ. Kdo si, da miselnost nekomu svojo ne dopuščaš ob enem pa se svoji ti ne bi odpovedal. Vero bi drugim svojo vsiljeval in jih z njo posiljeval in jim ne dopustil, da svojo najdejo ali se sami odločajo in uvidijo kar jim,kot živim svet bo sam odkril.

Živiš sam in umreš sam. Trpiš sam in bolečina je tvoja niti ti je nihče ne more nase vzeti pa vendar se zahteva in sili, da pa se vse drugo tuje jemlje in za svoje sprejema, kar nikoli ni, ni bilo in ne bo drugo kot tuje.

Prebudite se iz grdega sna in pogubljenosti in ne dopuščajte, če si hočete dobro, da si drugi lastijo kar pripada samo vam in da si vi lastite tisto kar pripada samo drugemu.

Vsi sebi pripadate in svobodno voljo imate in kar je tisto, kar se prikazuje drugače, kot to je lažno in mu ne verjemite pa če še lepše govori ali zveni ter se drugače prikazuje in z navidezno pametnimi argumenti prikazuje.

Ha ha. Hitri testi so pač biznis, to res ni več nobena skrivnost pa tudi to ne, da tega tukaj na MONu rešili ne boste.

Kaj te stane test 1x na teden, če imaš čas viset tukaj na MONu, imaš tudi tistih 15s za palčko v nos. Ali se bojiš da boš dobila čip ha ha. Če si neg greš normalno delat, če si poz pa greš domov ležat in cuzaš bolniško. Kok ste bogi res, javni uslužbenci.

Bravo.

Učitelji pa prenehajte z mentaliteto žrtve, niste edini, ki se morate testirat. Pa tudi če bi bili, smo res postali take občutljive snežinke, da niti rutinskega brisa nosu ne prenesemo več brez joka in stoka in javnih uporov?

V Avstriji testirajo tudi učence! Na tri dni! Če se že testira v šoli, potem vsaj na tak način. Torej? Si za testiranje otrok?
[/quote]

GOSPA jaz bi bila tudi za testiranje otrok ampak veste kaj je pa še bolje, če bi bila učiteljica bi se z VESELJEM VSAK TEDEN TESTIRALA ZATO DA SE MOJIM UČENCEM MAJHNIM OTROKOM NE BI BILO TREBA, če je že tak protokol. Koliko je smiselno pa ni na mojih ramenih in ne morem spremenit
Ampak vi ste sebični in mislite samo NASE ne pa na otroke ki bi jih morali mi odrasli zaščititi in stopiti skupaj tudi če nismo vsi v istem fohu!

ni etično človeka v karkoli prisiliti.
niti v cepljenje
niti v testiranje
pika

Potlej pa tudi ti ne sili otroka da je zelenjavo.

da si pripomogel k temu, da zaradi tebe in tvojih pajdašev na forumu z vašimi izjavami. Preziram in sovražim ves človeški rod. Kaj si ti že dovoliš. Vi vsi ste že ong nori, kreteni več kot po enem letu to gonjo zganjate, za prazen nič. Tebi bo potrebno počasi betico naštelat. Morilci, posiljevalci zdravih ljudi, posiljevalci normalnih ljudi. Golazen smrdljiva, ljudi lovite po ulicah, da jih testirate, da bi le kakšnega lažno pozitivnega našli. Čas je ,da se začne mal bolj resno z vami pogovarjat. Besed itak ne razumete, tako da vam je treba fizično nazorno pokazat, kaj si mislimo o vas.

da si pripomogel k temu, da zaradi tebe in tvojih pajdašev na forumu z vašimi izjavami. Preziram in sovražim ves človeški rod. Kaj si ti že dovoliš. Vi vsi ste že ong nori, kreteni več kot po enem letu to gonjo zganjate, za prazen nič. Tebi bo potrebno počasi betico naštelat. Morilci, posiljevalci zdravih ljudi, posiljevalci normalnih ljudi. Golazen smrdljiva, ljudi lovite po ulicah, da jih testirate, da bi le kakšnega lažno pozitivnega našli. Čas je ,da se začne mal bolj resno z vami pogovarjat. Besed itak ne razumete, tako da vam je treba fizično nazorno pokazat, kaj si mislimo o vas.
[/quote]
Res je.
Kruto, a resnično.
Psihopati so popolnoma znoreli ob teh mafijskih in zločinskih ukrepih.

Ves kaj, dvomim da je testiranje, na nacin kot ga izvajajo pa sploh! dober za sluznico. Dregat veckrat tedensko …

Kaj vtikaš nos v stvari, ki te nič ne brigajo in o katerih nimaš pojma?
Brigaj se zase in za svoje delo.
OČITNO GA NIMAŠ….ZATO PA GOFLJAŠ.

Sem v službi, grem se testirat vsak teden, ker se moram.
Na živce mi grejo pa taki kot si ti, ki poniževalno govorijo o učiteljih.
Nisi v njihovih čevljih, zato ne sodi!

P.S.Nisem učiteljica.

Do zdaj sem upal, da se taki ne bodo razmnoževali… bemti no! A ti sploh rabiš pošiljat otroka v šolo – saj vedno tu visiš. Daj ga kar doma šolat, bo najbolj pametno!

New Report

Close