Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek udarec

udarec

Ej sori Dule, zame je udarec – udarec. Nasilje, ki vsekakor ne bi smelo biti prisotno v prepiru. Se strinjam, histerija, nezaupanje, ljubosumnost…tudi to ni ravno izkaz ljubezni in kaj hitro lahko pripelje do psihičnega nasilja. Zavedam se, da je le-tega še več prisotnega in je manj vidno in razpoznavno. Ampak še vedno sem mnenja, da nasilje ni rešitev in nihče, ampak res nihče nima pravice položiti roke nad tabo. Celo v slovenski ustavi piše, da ima vsak človek pravico do dostojanstva in mirnega življenja. Nikaogar ne obsojam, takšno je pač moje mnenje. Jaz spoštujem tvojega, daj še ti mojega. Saj ni treba, da smo zato skregani, a ne?! Miši sem pa itak napisala, da se namesto nje ne bo mogel nihče odločiti in res je, problem bosta morala rešiti sama. Miša nas je vprašala za mnenje in vsak je podal svojega.
Lepo nedeljo želim, pa brez zamere.

metuljčica

Saj spoštujem tvoje mnenje. Izrazil sem le svoje nestrinjanje s tvojim mnenjem, kar zame ni kreganje in ne vem zakaj veliko ljudi to jemlje tako osebno. Še enkrat – ljubezen ni samo nekaj nekaj lepega. Prav tako tudi življenje, zato mi ne omenjaj ustave in kaj piše v njej, saj je država prva, ki jo na veliko krši in izvaja “nasilje” nad določenimi strukturami ljudi. In ti ljudje, kljub varuhu človekovih pravic itd., niso deležni ne dostojanstvenega, ne mirnega življenja. Dejstvo pa je, da en udarec v njunem, dosedanjem, skupnem življenju, nikakor ni in ne more biti okarakteriziran kot nasilje.
LP

Milenushka, upam, da mi tega ne bo teba nikoli preveriti, tebi pa tudi ne in sploh čim manj ljudem!

So pa nekateri že preverili in dobili udarec enkrat in potem nikoli več! Torej?

Tu pravil enostavno ni, ker je situacija specifična za vsakega posameznika posebej!

In, besede lahko ranijo mnogo bolj kot udarec! Pa ne me zdaj narobe razumeti, da stvari razrešujemo z udarci.

Nasilje je, kot je bilo že nekaj takih odgovorov, tudi besedno, ne samo fizično.

Prav je, da tu povemo različna mnenja, vsak človek pa se potem odloči po svoje, kot misli, da bo zanj pravilno. Če ne zapustiš, človeka, ki te je udaril, ga lahko pa ob drugem udarcu.

Mene ni še noben tip nikoli udaril in upam da me tudi ne bo,
ampak če bi me, po pravici povedano nevem kaj bi storila(takoj vem kako bi reagirala, čisto bi bila v šoku), ampak kasneje pa res ne vem, odvisno od milijon dejavnikov.
Upam da tudi nikoli nebom izvedela.

*Miša, mi je pa žal d si to sploh doživela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close