Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style udobne kavbojke

udobne kavbojke

najraje nosim udobne kavbojke na pajkice, nosim št 38 pa se vseeno v nobenih kavbojkah ne počutim dobro, preveč so mi trde, oprijete, počutim se debelo,
katere vi nosite

Jih ne nosim, ravno zaradi naštetih razlogov, pa dokler sem jih še, sem vedno imela raztegljive. Pa saj niso obvezne, obstajajo udobnejše hlače.

Kaj pa če probaš z veliko elastana?

sama imam št. 48, bogpomagaj, pa sem kupila kavbojke v mani. mehke, elastične, udobne. je res, da na pogled niso “prave” kavbojke, a ko jih dam gor, nič ne veže, ne tišči, počep brez problema…… udobje nošenja 1A. kdo bi si misli 🙂

Tudi jaz sem kupila te kavbojke, res so ‘gibcne’, a material je mesanica in poleg bombaza in elastana je se konkreten delez sintetike, tako da sem jih hitro vrgla v smeti.
Kavbojke so mi fajn, ce je dober in trpezen jeans, obvezno pravi bombazni in 1% elastana, tiste s 3% so kot ene pajkice, mi sploh niso vsec.

Tudi jaz sem kupila te kavbojke, res so ‘gibcne’, a material je mesanica in poleg bombaza in elastana je se konkreten delez sintetike, tako da sem jih hitro vrgla v smeti.
Kavbojke so mi fajn, ce je dober in trpezen jeans, obvezno pravi bombazni in 1% elastana, tiste s 3% so kot ene pajkice, mi sploh niso vsec.
[/quote]

Elastan, hm. Potem je treba kupit take, ki se jih komaj gor na rit navleče. Kupi številko večje in ne bo problemov z elastanom. To je kvečjemu praktično pri sedenju, počepih ….

[/quote]

na to pa sploh nisem bila pozorna. sem zdaj preverila in res: 76% bombaž, 23%poliester, 1% elastan. ni mi všeč, da to zdaj vem :))))) samo kaj naj, jih imam in jih bom nosila, dokler mi bodo ok za nosit.

je pa pri moji št. (48) kar težko dobiti dobre kavbojke. kakšna ideja?

na to pa sploh nisem bila pozorna. sem zdaj preverila in res: 76% bombaž, 23%poliester, 1% elastan. ni mi všeč, da to zdaj vem :))))) samo kaj naj, jih imam in jih bom nosila, dokler mi bodo ok za nosit.

je pa pri moji št. (48) kar težko dobiti dobre kavbojke. kakšna ideja?
[/quote]

C&A mogoce ali pa na netu kje, Bonprix recimo.
Saj zdaj pozimi ti bodo ok, edino zmuckajo se hitro, hitro ratajo ofucane, cim je bolj toplo, je pa v njih vroce, kar lepijo se.

Udobne so take iz mehkega tankega đinsa, ostale niso. Sicer jih niti ne nosim rada.

Elastan, hm. Potem je treba kupit take, ki se jih komaj gor na rit navleče. Kupi številko večje in ne bo problemov z elastanom. To je kvečjemu praktično pri sedenju, počepih ….
[/quote]

In potem naj si jih dajem ozat v pasu in cez rit ali kako si mislilo?
Kupim take, ki so mi na knap prav, a se ne tiscijo, ker kavbojke se znosenjem malce raztegnejo in so potem super.
Elastana mora bit malo, en procent je cez glavo dovolj.

Predvsem bucke ne nosite ozkih “pajkice” kavbojk, ker zgledate še bolj bucke. Raven kroj, raven kroj in še enkrat raven kroj je tisti, ki vam bo naredil uslugo.

Zame udobnih kavbojk ni. Tiste z elastanom mi zelo hitro začnejo lezti dol (sem bolj suha), navadne, oprijete so mi vse pretrde, neudobne. Morda kakšen ohlapne model, ampak to že skoraj niso več kot kavbojke.

Pravi moški nosi takšne, da gre v spodnjice še en par nogavic. Ono tiho reklamiranje z “nabreklino”.. Ne more se ves čas “kurčit” v prazno.
Plus, pride prav, ko slučajno kje nenapovedano prespiš in imaš zjutraj vedno “sveže” nogavice.
Win-Win.

De omnibus disputandum..

Pravi moški nosi takšne, da gre v spodnjice še en par nogavic. Ono tiho reklamiranje z “nabreklino”.. Ne more se ves čas “kurčit” v prazno.
Plus, pride prav, ko slučajno kje nenapovedano prespiš in imaš zjutraj vedno “sveže” nogavice.
Win-Win.
[/quote]

Ha ha, kako dobro napisano!

Avtorica, če nosiš konfekcijo 38, si za dve številki prevelika za skinny kavbojke in nič čudnega, da se počutiš debelo. Moja hči je visoka 175, ima mišičastih 65 kg, pa ji te hlače sploh ne pašejo in izpade neprimerno vitkejša in postavnejša v klasičnih kavbojkah z ravno hlačnico, po možnosti boyfriend fit. Jaz nosim 36, imam čisto ok postavo, pa si niti v najbolj divjih sanjah ne drznem obleči oprijetih kavbojk, ker zgledam čist zverižena. Naredi si uslugo in presedlaj na klasične kroje, torej straight leg ali bootcut (imaš tudi čisto blag bootcut).
Raztegnejo se samo 100-procentno bombažne kavbojke, tiste tudi samo s procentom elastana obdržijo oprijeto obliko.

Jaz imam ene nove od Tommy Jeans, 99% bombaz in 1% elastana. Noro kako udobne, ni prevec tanek jeans ampak noro udoben.

Gledala sem na Aliexpressu ene s ful širokimi hlačnicami, samo so verjetno za nižje postave.

Gledala sem na Aliexpressu ene s ful širokimi hlačnicami, samo so verjetno za nižje postave.
[/quote]

nižja postava in ful široke hlačnice ne pride dobro.
mogoče si gledala krajše, 3/4 dolžina? tega je bilo precej videti.

https://www.cosmopolitan.si/moda/poglej-hlace-ki-jih-nosijo-modne-navdusenke-zelela-jih-bos-imeti/?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Content%2bexchange

Mam ene, pa niso ravno višek udobnosti. So sicer prijetne za nositi, je fajn občutek, ampak so mi kavbojke bolj udobne.

Povej katere so udobnejše hlače?

Mam ene, pa niso ravno višek udobnosti. So sicer prijetne za nositi, je fajn občutek, ampak so mi kavbojke bolj udobne.
[/quote]

A to brez spodnjic, koža na kožo?

Imama hlače skinny fit ali super skinny fit in drugih sploh gor ne dam. 36 ali 38 številko. V drugih, ki bi bile bolj udobne, se sploh ne počutim dobro, kot bi bila naga. V pajkicah sploh ven nočem več, razen če nimam res dolgega pulovarja. Navadne bombažne pajkice so res super udobne, vendar moraš imeti nujno dolg pulover, drugače izgleda skrajno neestetsko.

Ko pa vidim debelo žensko v pajckicah, brez dolgega pulovarja – to pa ni nič gršega možno sploh videti. O Bog ko vidiš vsak detajl tiste debele riiiiti. kot v grozljivki.

Najbolj obupno mi je gledati ženske, ki nosijo pajkice (navadne bombažne) in nimajo dolge srajce ali pulovarja. Obupppppp

Govorim o kavbojkah super skinny fit…… Ven grem več ali manj le v kavbojkah.

jaz vedno kupim zelooo elastične kavbojke v kakšnem hmju ali nyju, ker drugače mi je zelo neprijetno v njih

🤩 Ne spreglejte -20% popusta na vso kolekcijo pajkic 😍
https://conte-shop.si/collections/legice
Udobne usnjene, univerzalne bombažne in jeans 🖤

Danes se ženske vedno bolj nagibajo k udobnim oblačilom, ki ne bodo omejevala gibanja in bodo hkrati videti stilsko in ženstveno.

[img]https://tu.market/uploads/tu/0/idKA_59169/CONTE_%D0%A2%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%8B%20%D0%BD%D0%B0%20%D1%84%D0%BB%D0%B8%D1%81%D0%B5%20SLIPPY_%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%80%201-4_%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B0%201700.jpg[/img]

New Report

Close