Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Udobni ženski čevlji

Udobni ženski čevlji

Iščem udobne čevlje, ker imam probleme s stopali, imam tudi precej široko stopalo, pa bi res rada, da tudi nekako izgledajo.

Gledala sem že Aro in Peter Wagner, ampak mi res niso hudo lepi. A obstaja kaj boljšega za na pogled, po možnosti s srednjo visoko peto, pa da ne zgledajo preveč klasični?

Vcasih so bili cevlji Alpina in Bata udobni in so imeli dobre kalupe. Danes te firme vecinoma kupujejo cevlje od drugih in jih prodajajo pod svojo blagovno znamko, pa vseeno poglej tam, morda najdes kaj.
Se nasvet: Pravi Bata cevelj prepoznas po tem, da ti je tvoja stevilka prevelika vsaj za pol cifre, ce ne za celo stevilko.

V Humanicu v Šiški sem si kupila ene. Žal se zdaj ne morem spomniti firme, so pa šolenčki lešnikove barve, z malo petke, spredaj zaokroženi, s posebej širokom paskom čez gleženj in izdelani na posebej širokem kopitu. Mislim, da na rdeče/črni škatli piše ‘extra large’. So zdi se mi da italijanski. Jaz sicer nosim št. 38.

jaz imam ene Bata in so res fantastični, mehki in udobni … drugače pa imam ecco … priporočam.

Jaz kupujem v Peku, udobni in lepi, pa predvsem dovolj široki.

Ara ima čevlje različnih širin.

Hvala vsem. Žal imam številko 36, kar je še malo težje dobit. Ara so res udobni, a mi niso lepi.

Se pravi Ecco in Bata so še za spobat. Hvala.

Pa ravno Batini čevlji so zelo miceni in ozki, jaz imam 38 v batine čevlje pa ne spravim noge niti v 39 št. Kaj pa Geox čevlji, tud v Massu v centru Lj sem zadnjič na znižanju videla veliko širših modelov.

Poglej še v Peko imajo soft program. Čevlji usnjeni in zelo mehki.

Tudi jaz imam št. 36. V IT dobiš majhnih, udobnih čevljev kar češ. So malo dragi a se jih nosi še in še. Kupujem jih v Gorici na Korši (Korzo). Cene cca 100e.

New Report

Close