Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek UF!!!

UF!!!

En ali drugi….bosta v končni fazi plešasta,pa smrčala bosta,pa prdela tudi,pa rigala v najbolj nemogočem trenutku,pa trebuh bosta imela kot pirfasl,……………………….to pa ni več romantika,a ne?
😉
Sp

če odpira vrata je vratar…..ki si ti vidla da bi moški odpiral vrata ženski????? to se tu pa tam zgodi v filmu, ki je namenjen ženskemu občinstvu, da se ženskam pokaže, kaj naj NE pričkujejo od moškega….

Iz tega sklepam da je vratar ;)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Eh………..važno da bo vsaj v postelji kaj…………..

Nobenih zadržkov…sam ovire 🙁
Sp

Tam pa itak ne bo nič!Kerr bo v fotelju pred TV-jem zaspal in njegova ljubica bo ta peta flaša pira!
😉
Sp

Pa jih preskoči:)))))))))))

Hi, hi,….si lumpek, da veš….naj ti bo………..

Točno tko Since!
babam se vrata loputa pred nosom….ne pa odpira!
da ta oštja babja ne pride v hišo!
😉
Sp

Ja, no………se bo pa treba znajt kako drugače…….

no samo da sem ti odprl oči ;)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Prid k meni….ti pokažem,kako bi moralo zgledat.
😉
Sp

naj dela sranje na ulici, ne pa doma!!! ;))

Hm…………..Potem pa ne pridem k tebi na obisk, da veš……

Točno…al pa naj gre tja k tisti ta zajebani sosedi…..bosta pol dva satana na kupu!
Svoji k svojim!
😉
Sp

:)))) No … sej če nate ne bi delovali hormoni, bi bilo pa res čudno … :)))) ;)))) …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ja…ampak včasih delajo res sto na uro……bi me bilo kar nekam za poslat..

Eh … pa sej je luštno … :))) .. vsaj ni dolgcajt … :))))))) ;)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

He, he……..vpraši mojga:))))))))

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ohjoj … :))) … sej mislim, da sta naša sva dedca na istem … dve zmešani ženski poleg … :)))))))))) … sam da je mogoče moj mal na boljšem, ker me zaenkrat še ne dajejo nosečniški hormoni … ;)))))))))))))

Lp, Bgv

Res je…..lahko pa gre k materi….pa bota dve čarovnici skup.. :))

Ja…in ji dovolim,da metlo zajaha….da bo prej tam!
Sp

Le počakaj…….mi boš že še povedala…………

New Report

Close