Uf, mate pa…..
Ne vem, js pa sem glih razmišljala, kako je dolgčas ratalo, odkar sam trije med seboj neke neumnosti izmenjujejo….
kar nek….
men pa je ful dolgčas tle zadnje cajte,…enga pogrešam:)))))) KIR srce;)
pa srečkota ni več pogosto, pa minister nek štrajka….pa še kak nov bi lahko kaj povedal, ne da samo berejo;)
Se zgodi…. Vsakih nekaj mesecev…:-(. In se tisti, katerih posti so res imeli neko poanto, enostavno umaknejo, ali le še občasno kaj napišejo. Kar je škoda. Ker je bil svoje čase ta forum eden boljših na MON-u. Veliko informacij, veliko dobrih postov se je dalo prebrati. Saj ne rečem, da tudi zdaj ni več dobrih postov, le nekako so se spet porazgubili v poplavi balasta.
Starih najbrž še nisi brala? Remedy, no.1 za moj okus, diskretni je znal sprožit tako debato, da so mi šli lasje v luft, ko sem ga brala…, srečko – je najbrž ni, ki ga ne bi brala z velikim veseljem… Pa še jih je bilo… Saj tanajnovejši tudi niso vsi slabi, no… Ženske pa: aviv, ta mi je prva padla na pamet (od tistih, ki se žal ne pojavljajo več), *sara* (hehe, je znala sprovocirat debato), erči (kaliber zase:) ), Caramela… tudi punc, ki so presegle same sebe tukaj nikoli ni manjkalo… Od “veterank” so ostale le še La Luna in maxi, pa ljubic@, ki se žal tu, vse preredko “naflikajo”. Škoda…
KIR je zvezda stalnica tega foruma, ne vem, če ga ni šefe ravno zaradi njega in Backe odprl:-) – KIRČI, cmok, cmok, cmok!:). Hvala!:-))).
Samo moje mnenje. Brez zamere, upam. Najbrž bi ta forum že nehala brat, če ne bi iskala “starih” znancev in ob tem naletela še na nove forumaše, katerih poste spet z veseljem berem (alenko z letnico, tebe, obe na A (Adrenalino in Aleksandro), gabriela… Najbrž sem še koga pozabila in mu nehote storila krivico. Mi je žal, če je tako.
Pobrskaj Mirela, boš videla, da ta forum “diha” čisto po svoje.
Mi ni dalo, da bi bila tiho..
Coprnica