Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Uf, mate pa…..

Uf, mate pa…..

sem sem, , a veš zakaj dolenjci tako žalostno Krko gledate?

jaz sem s kmetov. pa kaj?

Se opravičujem…???…Le kaj sem izjavil…

Ja nič.Poljub zate,da se umiriš.tak ta pravi.

kaki te pa so…paconi nemarni…….

a misliš, da bova vzdržala…haha

leta letijo - iščem stevardeso

ne ne vem….

ps: nism čist iz taprave dolenjske…nekje na pu….

kdo ma tut maja r.d.?

a boš picnik naredila?

kaj a prideš razo?

a ga imaš ti?

mam…maja…piknik…če bo vreme..drgač pa kasneje

gledajo dolenci krko, ko tako počasi in leno teče, počasi vijuga, vsa temna in kalna, gledajo jo in si mislijo, res si lepa reka ti naša krka, veliko nam pomeniš in radi te imamo, a še rajš bi te imeli če bi bila polna CVIČKA

nč fantje moji in Ido…..
mejte se in naj se vam uresnič doma tist k ste sanjal cel dan v službi…

pa pa

Vau,pridem z lepim darilom.

jaz tudi čakam na klic iz štale, pa nič, zgleda da poštarca ni pošte oddala, ali pa je niso šli dvigniti

premalo bikecov…al pa preveč kravic..hahah

kaj je mucka?

Ne vem, js pa sem glih razmišljala, kako je dolgčas ratalo, odkar sam trije med seboj neke neumnosti izmenjujejo….

kar nek….

men pa je ful dolgčas tle zadnje cajte,…enga pogrešam:)))))) KIR srce;)

pa srečkota ni več pogosto, pa minister nek štrajka….pa še kak nov bi lahko kaj povedal, ne da samo berejo;)

si krivična….

ti si..cvet….ki se ga ne pozabi…..

no vsaj kar se mene tiče……..

cmoka

razočarana sem:)

ker to vsaki kvasiš, kako naj ti romantična ženska dušca verjame????

pa tako rada bi ti verjela:)

če je pa res………..

kako se te pa prepriča?

js to vidim takoj:)

ti si že zamočil….ker te vsaka zmede:))))))

js se moram počutit edina:) in verjet…..da sem.
Eni to znajo:)

Se zgodi…. Vsakih nekaj mesecev…:-(. In se tisti, katerih posti so res imeli neko poanto, enostavno umaknejo, ali le še občasno kaj napišejo. Kar je škoda. Ker je bil svoje čase ta forum eden boljših na MON-u. Veliko informacij, veliko dobrih postov se je dalo prebrati. Saj ne rečem, da tudi zdaj ni več dobrih postov, le nekako so se spet porazgubili v poplavi balasta.

Starih najbrž še nisi brala? Remedy, no.1 za moj okus, diskretni je znal sprožit tako debato, da so mi šli lasje v luft, ko sem ga brala…, srečko – je najbrž ni, ki ga ne bi brala z velikim veseljem… Pa še jih je bilo… Saj tanajnovejši tudi niso vsi slabi, no… Ženske pa: aviv, ta mi je prva padla na pamet (od tistih, ki se žal ne pojavljajo več), *sara* (hehe, je znala sprovocirat debato), erči (kaliber zase:) ), Caramela… tudi punc, ki so presegle same sebe tukaj nikoli ni manjkalo… Od “veterank” so ostale le še La Luna in maxi, pa ljubic@, ki se žal tu, vse preredko “naflikajo”. Škoda…

KIR je zvezda stalnica tega foruma, ne vem, če ga ni šefe ravno zaradi njega in Backe odprl:-) – KIRČI, cmok, cmok, cmok!:). Hvala!:-))).

Samo moje mnenje. Brez zamere, upam. Najbrž bi ta forum že nehala brat, če ne bi iskala “starih” znancev in ob tem naletela še na nove forumaše, katerih poste spet z veseljem berem (alenko z letnico, tebe, obe na A (Adrenalino in Aleksandro), gabriela… Najbrž sem še koga pozabila in mu nehote storila krivico. Mi je žal, če je tako.

Pobrskaj Mirela, boš videla, da ta forum “diha” čisto po svoje.

Mi ni dalo, da bi bila tiho..

Coprnica

Si pa še katero ven spustila Maca222,ta prvo Majo in Beo.

Dojemljiv kot vedno…:-).

Uh…………..fantek….pojma nimaš, kaj je dobra sexualna komunikacija.
Boš moral malček v šolo k starejšim , dobro sexualnokomunikativnim udeležencem tega foruma.

New Report

Close