Uf…pa kje za hudiča mi živimo ?
Veš kaj zdaj mi pa ti in tebi podobni greste že pošteno na živce. Ex komunisti s svojimi hlapci pri koritih so pokradli vse kar seje dalo. Na vse mogoča mesta so nastavli svoje ljudi , da jim zavarujejo hrbet ko bo potrebno. Dežurni krivec za vso svinarijo pa je skoz Janša. Očitno je tvoj šef sam presvitli in blaženi Drnovšek.
“kaj se buni�, pa saj ja vsi hvalite JJ pa sistem, ste pa dvolični enkrat hvalite drugičl kritizirate.kaj bi sploh radi?pravico? HA HA HA pa menda ne misli� da so politiki na oblasti zato da bo pravica.” (Svetilnik1)
Ej, nekateri so pozabili, da tržna ekonomija temelji na dobičku. Pravica in poštenje so vrednote nekega drugega časa. Ivan Cankar, Prežihov Voranc so pisali na to temo. Zdaj beremo bloge in gledamo Big Braderja ! Najbolj pa verjamemo reklamam za Ariel, Kinderlado, Danone….
Svetilnik1 in peščica, ki ga podpira smo le neki zgodovinski ostanki, ki iz svojih glav ne moremo zbrisati trenutno povsem neuporabnih vrednot.
Pa srečno prihodnost oplemeniteno z dobičkom ! Naj ga bo čim več, saj ga potrebujete, da boste lahko sledili sosedom.
Glava mi je ozelenela že tam okoli leta 1983, ko sva z JJ obiskovala isto smer na faksu. Ni panike! To, da zeleni pomeni, da je še nekaj življenja v njej.
Trenutno sem samo opazovalec razsvetlenja pristašev JJ.
Z Virantom sem bila na sestanku – ni me povabil na kavo, ker sva na povsem nasprotnih bregovih. Revček je zbrisal s srečanja s predstavniki Konfederacije sindikatov javnega sektorja tako hitro, da ga še novinarji niso uspeli ujeti. Taki tipi itak ne plačajo kave. Njim je dana.
meni ,osebno, je Virant všeč.
Na kavo te ni povabil ker pač nima časa za kofetkanje.Verjamem tudi,da se s Titovimi mladinkami,ne spušča v neke debate. Mu dam prav.Posebej ko prebiram tvoje vrstice.
Njegov IQ in tvoj IQ—-> raje ne primerjam.
titova mladinka napisal:
> Z Virantom sem bila na sestanku – ni me povabil na kavo, ker
> sva na povsem nasprotnih bregovih. Revček je zbrisal s srečanja
> s predstavniki Konfederacije sindikatov javnega sektorja tako
> hitro, da ga še novinarji niso uspeli ujeti. Taki tipi itak ne
> plačajo kave. Njim je dana.
Koga sem osebno diskvalificirala mi ni jasno.
Titovo mladinko?
Upoštevaje njene žalitve, sem se temu primerno izrazila.
klikli napisal:
> Hrošček, mar ne znaš svojega mnenja povedati, ne da bi bila
> žaljiva do tistega, s katerim se ne strinjaš? Si kdaj slišala
> za kulturo dialoga? Se ti zdi, da je tvoje mnenje bolje
> argumentirano, če nekoga osebno diskvalificiraš?