uf…tole bo pa fajn..:))
))) dober…
se preverne avtobus poln nun, vse umrejo in potem stojijo v vrsti pred svetim petrom ki jih razporeja pač glede na greh in sv peter vpraša..no lepo povejte svoje grehe..pa ena reče..no jaz sem tako na eno oko enkrat videla moški organ..pa reče sv peter…umij si oko z žegnano vodo pa v nebesa, pa reče druga no jaz sem ga videla orng z obema očesoma, pa ji reče no dobro si umij oči pa v nebesa, tretja reče, no jza sem ga pa prijela v roke, pa spet reče peter umij si roke pa v nebesa, naenkrat pa vidi eno nuno ki se rine preko vrste pa jo vpraša zakaj se rine, saj pride na vrsto..pa mu reče, gospod sv peter, a bi lahk jaz prej grgrala žegnano vodo, preden si tale not rit umije
ne moreš verjet!! vsi krvavi pod kožo!! :))))))))))
saj pozaš tega, gre mlada nuna opoldne v vročini peš, ji ustavi tovornjkar in ji reče, lej te peljem, če mi daš, pa reče, ne, noge so moje najboljše prijateljice in me bodo že ponesle, ji ustavi drugi, enk odgovor….nato ji ustavi mlad, zagorel, postaven moški z ferrarijem, nuna prisede…in nauk te zgodbe? tud najboljše prijateljice gredo občasno narazen
saj pozaš tega, gre mlada nuna opoldne v vročini peš, ji ustavi tovornjkar in ji reče, lej te peljem, če mi daš, pa reče, ne, noge so moje najboljše prijateljice in me bodo že ponesle, ji ustavi drugi, enk odgovor….nato ji ustavi mlad, zagorel, postaven moški z ferrarijem, nuna prisede…in nauk te zgodbe? tud najboljše prijateljice gredo občasno narazen[/quote]
hehehehe, za spremembo si je zaželela pač malo manj maneverskega prostora. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.