UF, UF, UF
Dobro jutro in lep dan vsem skupaj….Tolk ste se razpisali v dveh dneh, da me je skoraj kap, ko sem se usedla za računalnik:)))))))))))))))
Najprej…….da ne pozabim……..rada bi se zahvalila vsem, s katerimi sem delila ponedeljkov večer, dobro voljo in sproščenost……….. Izteklo se je še bolje, kot sem pričakovala…….. Sicer pa….hm, hm, hm………ko bi lahko tudi jaz pila pivco kot Helči in BGV……….bi se tudi meni odvezal jeziček….he, he, he………..Ampak ne, ne…………Potem bi sigurno začela po kom skakat:))))))))
Skratka………Bilo je lepo, prelepo…….bo treba ponovit…..ČIMPREJ!!!
Rada bi se zahvalila vsakemu posebej………Posebna hvala tebi Saško, za tiste lepe besede o najlepši mamici…………Jebenti!!! Zdej sem kumi u lufi!!!!!!!:))))))))))))))) Sprevržko….Hvala ti tudi tebi za podobne besede, ko sva se spoznala….in mimogrede…….kaj ti to o mojih očkah?:))))))))))) Pippo…..hvala za ponujeno šotorsko krilo, da bi mi nogice grelo:))))))))))) Super si…..BGV….zlata pupica zasanjana………zaljubljena……….srce si……….Helči…..jezik ti je tekel kot namazan…..dobro, da si bla zraven, da si nas nasmejala……..he, he, he…….In ne smem pozabiti gospe šefice Nikitke…. Ko bom morala prit nazaj na svoje kilce……..bi te vzela za svojo trenerko….madona si šlang!!!!
Še enkrat…….hvala vsem skupaj……..bo treba ponovit……..če ne letos……..pa drugo leto…ko ga bo lahko tudi Stelčica pila…………..he, he, he……….CMOKE za vse………moj