Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek UF, UF, UF

UF, UF, UF

Dobro jutro in lep dan vsem skupaj….Tolk ste se razpisali v dveh dneh, da me je skoraj kap, ko sem se usedla za računalnik:)))))))))))))))

Najprej…….da ne pozabim……..rada bi se zahvalila vsem, s katerimi sem delila ponedeljkov večer, dobro voljo in sproščenost……….. Izteklo se je še bolje, kot sem pričakovala…….. Sicer pa….hm, hm, hm………ko bi lahko tudi jaz pila pivco kot Helči in BGV……….bi se tudi meni odvezal jeziček….he, he, he………..Ampak ne, ne…………Potem bi sigurno začela po kom skakat:))))))))

Skratka………Bilo je lepo, prelepo…….bo treba ponovit…..ČIMPREJ!!!

Rada bi se zahvalila vsakemu posebej………Posebna hvala tebi Saško, za tiste lepe besede o najlepši mamici…………Jebenti!!! Zdej sem kumi u lufi!!!!!!!:))))))))))))))) Sprevržko….Hvala ti tudi tebi za podobne besede, ko sva se spoznala….in mimogrede…….kaj ti to o mojih očkah?:))))))))))) Pippo…..hvala za ponujeno šotorsko krilo, da bi mi nogice grelo:))))))))))) Super si…..BGV….zlata pupica zasanjana………zaljubljena……….srce si……….Helči…..jezik ti je tekel kot namazan…..dobro, da si bla zraven, da si nas nasmejala……..he, he, he…….In ne smem pozabiti gospe šefice Nikitke…. Ko bom morala prit nazaj na svoje kilce……..bi te vzela za svojo trenerko….madona si šlang!!!!

Še enkrat…….hvala vsem skupaj……..bo treba ponovit……..če ne letos……..pa drugo leto…ko ga bo lahko tudi Stelčica pila…………..he, he, he……….CMOKE za vse………moj

Čau Stelči!
Kot sem rekel,če bi vsi ostali(vključno z mano) pili kaj bolj strong…..bi nas še danes gor po Sveti Gori iskali….;-)
Cmoka lepim očkam in mamici!

Hja…..jaz sem že itak vsem raztrobila, da če kaj spijem………..je ojej……….in ja……….pa ne samo Sveta gora…….bi blo zadosti kakšno grmovje kje ob Soči…..he, he, he…..CMOKA SP…tudi tebi na lepe očke……….

pa lepo jutri tudi vama dvema.

Pa čimmanj vročine.
🙂

CMOKA žverčika…………..Škoda, da te ni bilo z nami………….upam, da se srečamo….pa na drugem žuru……….

da se boste le malo po Soči navzgor pomaknili, bi bilo že precej bolje. Imam prijatelja tam v Bovci, mi je pojstlo ponujal. Je rekel, da bi zaradi mene kar na pragu spal. Jaz pa poleg njegove žene. Al’ tako nekako…:-)))) Samo sina mi še ne zaupa, pravi, da še ne proizvaja skute.
:-))))

He, he, he……….Upam, da se enkrat res srečamo in kakšno rečemo……..ker mi smo se imeli skrajno lepo……..

Samo se bojim, da bi na temle srečanju rabila prevajalca.
:-))))))
Sicer pa, če jaz užgem po koroško, potem bi tudi vi debelo gledali.
:-)))))

SP……..pa eno prošnjo imam zate………glede tistega, ko si rekel, da si prijatelj (saj veš s kom…) te lepo prosim…….da me ne omenjaš……..in če ne razumeš za kaj se gre, prosim napiši, ti odpišem na mail…………CMOKA

Prevajalca? A češ rečt, da tako zavijamo???

Sigurno ne po naše!
:-)))))))

hehe… tekel tekel… preveč tekel… namazan z birco, bi rekla Bugi….

lepo je blo, res zelooooooo zeloooooooooo

pogrešam vas vse

CMOKA Helči…….in povej mi………kaj je danes s tabo???

Če se nanaša na mojega sošolca,ti rečem,da sva bila prijatelja v gimnaziji…potem so se pa najina pota ločila in zdaj ga že par let nisem videl.Tako!Brez panike!
Če se gre zanj seveda,drugače mi pa piši.

Ah……..nekako bi se že razumeli….madona…….bi se pa sam stiskali in štemali…..to je pa itak vsestranski jezik:)))))))))))))

Komu bi le bolj pasalo, kaj praviš?!
:-))))))

Gre se za tistega, ki dela pod isto oz. podobno streho kot jaz:)))))))))

Hm……..kdo ve? Tebi, meni……..al pa komu drugemu še bolj:)))))))))))) kaj praviš ti??

Mami, če boš rabila kako epidoralno anastezijo, še pred časom, kar povej :))))))))))))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

He, he, he………epiduralno ja………. Sej obstaja še kakšna druga stvar proti bolečinam kaj???:)))))))))))

da omedliš……:-)))))

Jaja lahko tudi kej posnifamo :)))))))))))))))9

Uradniki…a ohranjate spodobnost ….al kva :))))))))))))))

He, he, he….Maš kaj pri sebi???

Hm………da te ne bom po riti:)))))))))))

New Report

Close