Uf, zakaj je nogomet boljši ….
Pridem še jaz, prinesem lignje in tržaško
omakco, pa hobotnico, joj, veselica bo,
veselica z morskimi sadeži, jap, jap, jap,
zdaj pa že malo poplesujem tuki po stolu,
pa bomo naredile tak žur, do zgodnjih
jutranjih ur, pa same ribice, pa dobrote, pa……….. jap, jap, jap, joj, joj, jo, pa še praženga krompirčka, pa poleg ribic krompirčka z blitvo, pa domačega črnega kruha poleg škampov v buzari, pa črnega merlotka ……
bemtiš, babe, mi že slina teče (upsa, kam pa ???)
Hej zenščine kam ste se razbežale..juhuuuu najboljša je škarpena.njamssiiiii Muca je tud danes za kosilo papala ribicooooooo..pa kromprcek na putrčku..pa blitvo za stare za tamale pa špinačko..juhej!! he zdej pa čez še jagode mlatim mmmmmmmm
Mater sme prav boga,kot tist naš levče..matram se pa matram..pa vabim pa crkljam..pa nč mišon je trmast ko..hudič…hihihihhihhi
lupčkaaaaaaa za mojga mišončka,ki se ne da..muca ma pa take najraje..mmmmmmmmmm
Ha, ha, ha, ha, ah, ha, ojej, ojej, ojej, mene bo
pobralo!
Ma kaki nogomet, mišon, na tej temi bi nej bil
….. seks, seks skozi nogomet, ja, pol smo pa
vse lačne in ker gre, baje, res samo baje, ljubezen skozi želodec, se zadeva sprevrže u futr, tko ti je to. Tisti moj dvomljivi “baje” je pa zato, ker si pri prenažrtju človek seksu prav zares ne more več nadejati in, ljubezen gor, ljubezen dol, s polnim želodcem se lahko seksa samo še v mislih. In dedce dobro futrajo tiste babnice, heh (zdaj pa pride do izraza tista moja zlobna zlobnost zaradi zlobe v zlobi …….), ki žlobudrajo o seksu kot o …….. ojej, oje, ojej, PRAŽENEM KROMPIRJU, ha, ha, ha, ha, ha!
Tko ti je to, viš mišonček, tko. Nafutraj ga, dedca, pol pa spat z njim. In če imaš še srečo, da se nafutraš sama, da prej zasmrčiš, kot dedec, pol imaš nebesa že na zemlji, kajti ne slišiš niti sebe, niti njega in spiš …… spanje najpravičnejšega!
Ma muca mucasta, a teb zmeri dvakrat, a? Prej se
je Lili tolk razpištolila, kar slišala sem jo, ko je godla
in se jezila: Ma saj nisem dvakrat kliklnila, kva je zdej to?
Heh, zdej pa ti. A si ti dvakrat kliklnila, ali ti je kar tako
dvakrat prišlo?
U jebeliga, kaj sem jest dons, e ….., e ….. kva že, dejte, pomageje no, kva sem že dons?