Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ugašam……..

ugašam……..

lampo 🙂

Nič ne ugašaj!
Kr pol ne vidim kam scat!
;-)))

Zeko?A je dobra deteljca?

Sveta Polona , ja kje si pa se ti plazil okol ob tej uri ? Sem lepo rekla ob vikendih se lanterna ugaša prej . Dijo porko ! Svojo tazadnjo nimaš kej okol nosit.

Deteljica ? Ti povem , mi je malo mar. …seveda če s tem misliš kakšne deteljne radosti 🙂
Odslej , no tega je že pol leta , vidim samo še naravo v smislu bogatenja duše . Noter pa ni prostora za nobene intruderje :)))))

uhuhu ohladilo se je danes , je fajn anede.,
pober se ven iz postle takoj prosim.

Tud,če me ne bi prosila….sem mogu guzo dvignit….in kaj čem,je treba it na šiht.
Cmoka kožušček!
😉

aja ti danes delaš ? ojej…
viš jaz pa ne , sreča mila.
zdejle grem na trg , pa kuhat a veš , potem pa bom glede na to da je hladno , jadrno zavihtela likalnik in malo mučila cunje , pol bom pospraula , zvečer drobnico na pašo in če le mi ostane kaj časa , potem nekaj najlepšga…..bo zajček čitau knigo. Hura !

Tebi prijetno delovno dopoldne , da ti mine hitro in lepo , da pade kak cvenk v denarnico tvojo že zato da boš vesel !

Tkole , papa

Odločno prenizke cilje si si zastavla!
Speed up!!!
;-))

lumpa.. kr lampo ugašat :))

JTLC!!!!!!

mmm :)))))) več pa ne upam:))
pa sej nisem še nič dost naredila. Zdejle dežuje veš , pa se je zajček zelo polenil oh , ja …

lepo bodi doma !

J*a*n*i* moj***************

deževni lubi na nosek

Vidim,da dežuje!
Ekšn zajc!
;-)))

He , he kar naprej me Sp bašeš u neko akcijo :))) pa ne vem katero :))
zdej sem umirjen in poduhovljen zajček .

..je šu u klošter!!
A maš vsaj črno-belo farbo dlake?

hehe , kako smešen naziv ” klošter ” .
zajček pozabu molit…
Ne pa nisem 🙂 samo od januarja letos , ko je zajček malo izklesal svoj način tega in onega , me je pač minilo ostalo :))))))))

a dlako ?
ta je ostala enako lepa :)))))))) mau bela , mal rjava….sej zdej pozim bo čist bela spet .

New Report

Close