ugašam lučko :))
Je že dolgo nisem kajneda ? :)) Vse je enkrat prvič in vse enkrat zadnjič . Pa enkrat umes :)) .
Torek se končuje hvala bogu . Katastrofalen dan , sicer je zajček že kar nekaj časa brez zajca si morte mislit , sej grem jest tud tačke oddahnit , sam mal moram do takrat še delat.
Trenutno pa reševat zadeve , ki mi jih je Vrag nakopičil na moja zdaj slabotna ramena 🙂 …
Je že res ko gre enkrat narobe nekaj , gre vse in danes je bilo obupno . Epilog vsega je spet vročina ki me kuha in trese. Pa držte pestke za mojo štirinožno kravico ki jo pasem vsak večer , tudi ona je bubana in je poleg rednega dela to strašansko velika briga ):
Ampak lanterno bom pa še ugasnila , samo upam da se Mariči ne nahaja nekje sredi stopnic , zdaj spet ko sem se odločila ugašat tole tlivko ki brči v tej vroči noči.
je kar pusta gmajna ojej..
Zunaj na trati je čriček , ne morem verjet . Lansko leto ga ni bilo…lepo poje , krasno je..
grem ajat zdej..
si prižgem radio , me muzika spremlja skozi noč..
bog dej mi jutri en mirnejši dan !!!!! Tudi vam..
Dijo !
….. vsej gmajnici.
Dobro jutro, dober dan, zajček ni več nič
zaspan … Jutro je lepo, le …. hvala zajči,
za skrb, da ne bi po stopnicah zgrmela.
Kdo ve, morda bi pa bilo dobro, da se
na stopnicah za vse večne čase izgubim …
v temi ????
Tudi moj torek ni bil vreden piškavega oreha.
Poprejšnji teden tako naporen, da se čuti
posledice še v tem tednu, kar k sebi ne morem,
pa ostaja ta teden isti, naslednji teden je zadnji
teden pred kolektivnim dopustom in razmišljam,
ali si bom sploh še znala odpočiti, ali bom samo
dol padla in ležala kot klada ????
Gmajna, kako pogrešam tiste naše jutranje
klepete ob kavici ??? Kje je Nioba, ki je znala
naredit tako dobro kofe ???? Kje je Perla, Muca,
ki je znala tako srkat tisto kofe, da je meni čez
vse hribe in doline pridišalo.
Še hvala bogu, da imamo Tiho, da nas spomni
skupaj z Janijem, kaj kofe sploh je ????
Seba … cmokita, ti lump vroči !
Dobro jutro vsem po vrsti … Barbi, ahtej pubeca, ahtej, !!!
Sp …. ???? !!!!
Lili …. kako ???? Je, ali ni, je ali ni, je ali ni ???:-))))))))))))
Ni več zajček zaspan , je rogovilil po vrtu s pipo in zalival je ura kazala 4…
Kristus , menda ja ne bom vsak dan tko zgodi vstajala..
Ja , sem mislila na tebe , da mi ne padeš ponoči Mariči.
Glede izgubljenja tvojega v temi pa tole tkole , so ljudje zaradi katerih se NE smeš izgubiti , mednje sodim tudi jaz.
Saj bo vse minilo , tudi skrbi in težave. Oh , vem kako je , ko se boš lahko malce odpočila , ne boš vedela kako se to sploh naredi…..ampak važno je , da začneš funkcionirat notri v sebi , potem gre lažje !!
Ležala ne boš , ker enostavno tebi to v navadi ni , boš pa delala stvari ki veselijo te , sploh če bo hiša prazna in bo možnost ta tko..
Uh , anede…….
Dobro jutro, gmajnica,
pa ste mi pridni.
Jaz sem pokonci od petih, mi je pa računalnik doma krepnil in sem ga včeraj v vreči za smeti nesla mojstru!
Zdej pa sem v službi (na dopustu; ne pozabit; to mi bo država hvaležna karseda!!!!).
Ali je kaj v zraku?, tudi jaz sem v slabi koži, upam, da se ne bo izcimilo kaj hudega. Sicer pa sem navajena vsega hudega! Res ne vem, kaj bi me lahko še položilo?
Marija, Zajček, Seba, Barbara, Jaaaanči, Lili, Ježek, vsa gmajnica,
držite se…
držite se v senčki…
pozdravček
Ja , neki je moglo bit u luftu . Včeraj je bilo bolje , je pa lažje ja prenašat vse hudo če si tega vajen si dobro napisala :))
sence kar nisem najdla , sem se plazila popoldan zuni v največji pripeki :))
Hudiča , v vrečki za smeti si odnesla zadevo preko katere imaš okno v svet. Hitro popravi zmoto in ga nazaj domov prinesi v ohcetnem papirju z vsemi potrebnimi častmi.
lep dan danes , senčni , pa velik sladoleda 🙂