Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu ugasnila sem luc…

ugasnila sem luc…

…se narahlo privila k njemu, ko me je v soju pravkar prizgane svecke vprasal: “A sem ti danes ze povedal, da te ljubim?”
In ceprav mi ta stavek ponovi vsak dan nekajkrat, ga nimam nikoli dovolj. Nagajivo sem mu odgovorila, da mi danes tega se ni povedal, kajti cudovito je slisati stavek “ljubim te” vsakic, vedno znova in znova, ker ga on izgovori s posebnim tonom in neverjetno mehkobo. Vsakic znova zacutim njegovo ljubezen in ko sem ga zelela poljubiti na nosek, je prestregel moj poljub in njegove ustnice so se srecale z mojimi. Cisto narahlo jih je prislonil na moje, ter pocasi zacel raziskovati. Z jezickom se je sprva cisto narahlo sprehodil po zunanjosti mojih ustnic, jih lizal, narahlo razprl, ter prodrl v notranjost. Mocneje me je privil k sebi in z lahkoto sem zacutila njegovo trdo mednozje, ki me vsakic v hipu spravi v trans. Popolnoma sem se prepustila svojemu strastnemu levu, ki mi je v uho zasepetal, da ga blazno motijo cunjice na mojem telesu. Zopet sem se poredno nasmehnila in mu odvrnila, da bo treba kaj naredit za to. Se preden sem utegnila stavek dokoncati, me je s svojimi mocnimi rokami sunkovito obrnil na trebuh, v trenutku zvlekel z mene hlacke, nato majcko in pred njim sem oblezala popolnoma gola in nemocna. Dvignil se je nad mano, mi roke potisnil na vzglavnik, zgrabil za zapestja in prizor je bil idealen za filmski posnetek o posilstvu…
Narahlo me je poljubil na vrat, uho, lice in strast v meni je vrela…
Spustil se je nize po hrbtu, do ritke. Cvrsto me je zagrabil za ritnici, ju razprl in jezik je pricel raziskovati od rite do muce. Cisto na rahlo se je dotikal z jezickom roznatega, vlaznega mesa, kajti ve, da me to najbolj razdrazi… Pocasi in taktno…
Prosila sem ga, da me vzame, da ga zarine vame samo enkrat, enkrat samcat, da zacutim njegovega ogromnega orjaka, ki me vsakic popelje v popolni trans… Grabila sem po njegovih spodnjicah, jih hotela strgati z njega, vendar me je pri vsakem poskusu spretno zadrzal s svojimi mocnimi rokami. “Ne bodi neucakana…” mi je poredno sepnil nazaj.
V meni pa je bila nevihta strasti, potrebe in neucakanosti… Prosila sem ga, zelela sem si ga, morala sem ga cutiti, takoj, zdaj!… Obrnil me je na hrbet, on je klece stal pred mano in mocno sem se ga oklenila z nogami.
“Zelim si te…” sem prosece kriknila.
Rezklenil je moje noge in se sklonil k mojemu trebuhu. Jezicek je zopet raziskoval, zaokrozil muco, se prisesal na notranjo stran stegen in narahlo krozil… Zelelo me je raznesti, od zelje in potrebe po njegovem kurcu me je skoraj raztrgalo… Dvignil se je do mojih prsi. Jezicek in njegovi prsti so se zaceli divje poigravati z bradavickama. Mesalo se mi je od potrebe po fuku… Mocno sem ga zgrabila za lase, verjetno premocno. V trenutku, ko se je zelel ubraniti mojih rok, sem stisnila se mocneje, kar je mojega leva neverjetno razdrazilo, ter mi vrnil milo za drago. Potegnil se je vise, gledal mi je naravnost v oci, si v trenutku slekel hlacke, mi razprl noge, ter se mi zarinil v mednozje. Kriknila sem od strasti in bolecine, ko me je pricel z vso vnemo in strastjo nabijati. Mesalo se mi je od njegove velikosti, ko sem ga cutila skoraj ze v maternici in narahlo sem ga odrivala, da nebi z vsakim sunkom prodrl tako globoko…. Zacutil je mojo sladko bolecino, kot jo zacuti vsakic in me nezno vprasal:”Te boli muca moja?”
“Zelim si te, ne nehaj me nabijat, prosim te…” sem v strastnem navalu izdavila iz sebe. Toda vedel je… Vsakic ve, kaj mu je za narediti, tudi tokrat je vedel, ceprav sem si ga zelela bolj kot vse na svetu…
Spustil se je nize, k mojemu mednozju, ter se prisesal direktno na “cvet”. Hotelo se mi je zmesati… Prijela sem ga za glavo, ter ga s svojimi rokami se dodatno stimulirala, medtem, ko me je on gledal naravnost v oci. Predala sem se mu s telesom in duso, kot vsakic do sedaj. In bilo je bozansko…
Ob prihajajocem vrhuncu, sem nagnila glavo nazaj, ter se prepustila…
…Streslo me je in prislo mi je s tako mocjo, da sem prosila, naj neha, naj se odsesa z moje muce, kajti vrhunec je ob njegovem drazenju postal ze kar bolec.
In zopet je vedel kaj mu je za naredit. Dvignil se nadme, me obrnil na trebuh in medtem, ko je moja muca bila se vsa vroca, razdrazena in obcutljiva, se je moj lev z vso silo zaril vame, s kurcem trdim kot jeklo.
Zgrabil me je za moje dolge lase, tako mocno, da me je bolelo in me pofukal, kot me zna samo on. Zelo dobro ve, kako zelo mi pase, ce me pofuka v tako razdrazeno muco.
Ni rabil dolgo, kajti bil je tudi on zrajcan in prevec razdrazen, da bi ta *** trajal… Hitro za tem ga je potegnil iz muce, v trenutku sem se obrnila na hrbet, ga vzela v usta in ga posesala do prijetnega vrhunca.Topla sperma mi je napolnila usta in s polnimi usti sem se sklonila do njega. Posteno sem ga zalizala in seme se je pocedilo po njegovem obrazu, po meni, po blazini in ko se je od presenecenja zastrmel vame z nasmeskom, sem se mu poredno nasmehnila nazaj:”Saj je najino seme, najina ljubezen…” in se mocno stisnila k njemu.

Lepo. Stimulacija za napisat nekaj “nasilnega”. Čestitam. 😉

Take dobre izpovedi-zgodbe, kot jih piše tale forum zadnje 14 dni pa še nismo brali…dikreten je prižgal baklo in nasedlu smo mu, ornk nas je podžgal in zdaj dnevno dežuje lava, vročina…paše..dejmo še in še!

Bravo Tara…jaz vedno pravim, da je orgazem, ko me moj v rito veliko slajši kot un ko me v muco, zakaj, zaradi prijetne bolečine, ki spremlja vse to, včasih paše hit, včasih pa počas, včasih grobo, včasih nežno…hvala bogu , izbire vedno dovolj..neda;))

In spet boš moral s trdim domu..;))

Wow! Še dobro, da tega nisem bral včeraj!
Je pa zanimiv stavek – ko ti moški pove “Ljubim te” – in se potem strastno vržeta v posteljo. Skoraj vedno, ko moški izreče te besede (Ljubim te, imam te rad, celo “všeč si mi”), to dejansko pomeni “želim si te, pofukal bi te, rad bi te raztrgal od užitka…

pravkar prebrala…mmmmmm…še kdaj…

lp

Ja jaz sem tud prisla do zakljucka da je diskretni “kriv” za vse…hm enim pac rata.

www.studentarija.net

Samo mir! Bom še prevzeten rat’u. 😉

(sej ni panike. ne morem 😉

se pridružujem mnenju Rubike:)))))

A ti tole resno misliš?

Skoraj vedno, ko moški izreče te besede (Ljubim te, imam te rad, celo “všeč si mi”), to dejansko pomeni “želim si te, pofukal bi te, rad bi te raztrgal od užitka…

Ker če je to res, bom mojega glih skozi okno zagnala, pa njegove kufre za njim!!!!

hiti počasi…bi te še z veseljem brala nekaj časa – torej, ne iztroši se prehitr…

lp

Ne mores? Zakaj? Ker si ze? hehe :))) hec..

www.studentarija.net

Saj sem rekel “skoraj vedno”, ni pa pravilo… je pa res, da skoraj vedno…, hočem reči vsaj 80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}…

Lahko se pa tolažiš, da nismo vsi enaki – tako, da je tvoj mogoče tam, med tistih 20 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}?
Upam pa, da ni med tistimi (ki jih je, žal, največ), ki česa takega sploh ne znajo (nočejo, ne zmorejo) izgovoriti, ali tistimi, ki jim je mar samo za svojo rit (ali tiča), in so jim ženske samo sredstvo za zadovoljitev svojih potreb…

Saj mislimo resno, da vas ljubimo, ko to povemo (vsaj zame velja), ampak vedno je vzporedno prisotna tista nadležna muha, ki nam ne da miru in nas vedno nekaj ščemi, žgečka in podžiga, ko smo v vaši bližini (da ne bo pomote, gre za bližino ljubljene ženkice!). In mogoče je prav ta mešanica občutkov tisto, kar je največja ločnica med moškim, ki ljubi, in moškim, ki je samo potreben. Namreč, če je samo potreben, te mešanice ni. Je samo živalski nagon in običajno ni pomembno, kako in kje se bo spraznil.

Spet, da ne bo pomote, to so samo moja hitropotezna razmišljanja med napornim pisarniškim delom!
lp,

Sreč

Hja, saj si me potolažil…. res.
Pri mojem verjetno gre za “tisto” mešanico….. ker je tudi meni jasno, kaj vse mu lazi po možganih v moji bližini….
Sama platonska ljubezen ZIHER ne!!!!

Ljubim te.

…gre za iskrena razmišljanja nasprotnega spola, kar mislim, da vsi radi spoznavamo…

lp

Opa.
Oooooooopa!!!!!!

Ojoj, a res?!?!?!?!?!?!?!
Kako lepoooooooooooooo!

Sej vidiš kaj Srečko pravi. Pa sem samo … 😉

En poljub boš vseeno fasala! 😉
Poljub!

Ej, nasedla sem!
Nisem pomislila na Srečkovo izjavo, niti v sanjah ne.
Evo, zato me pa vsi dedci mirne duše okoli prinesejo, ker sem preveč naivna!!!!

Minus točka zame, plus točka zate!

Fantastične zgodbe pišete…totalno hot!!!

Bi se nam pridružila…daj no…

Po moje ma sam željo pa ji je verjetn žal, da se ne more tok sprostit in sama nekaj tako dobrga sprobat. Mislim tudi, da si včasih res zaželi, da bi jo “en” dobesedno ornk obdelal, da ne uporabim bolj proste besede. Zihr nam pa kšnga lubčka pošilja.

-JAZ. As dons tut zoprna? ;-)))) Hotu sem te neki druzga vprašat pa nisem mogu mim prvega pitanja. Torej. Misliš, da bo Sviloprejka zbrala tok, vsaj časa, da ne rečem poguma in nam opisala kšno svojo skrito željo?

Če ti “ljubim te” reče ljubljena oseba, resnično pomeni, da te ljubi, seveda pa, ker te tako ljubi, si te tudi želi vedno znova in znova;))

Če to reče moški, ki ga skoraj ne poznaš, pa kar verjemi, da izrecno pomeni le pofukal bi te…kajti moški vedo, da prenekatera ženska pade na besedo “ljubim te”, se pač sliši preredko.

-JAZka. Jaz te ne ljubim. Lunco pa. Ha! ;-)))

hihihih, kaka provokacija;)))))

New Report

Close