Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ugg outlet slovenija

Ugg outlet slovenija

A je katera ze kupovala iz spletne strani uggslovenijaoutlet.net? Zanima me, ce je natega ali res prodajajo uggice tako znizane?

placilo imajo tudi po povzetju.

hvala

Zakaj bi bila natega ?

Gre za podjetje Logos trend d.o.o.  s sedežem v Trzinu, Brosišče 15. , kjer je tudi fizična trgovina-outlet. Nakup opravljen že v obeh ( spletna in fizična ) – ni bila nobena natega.

Logos je druga trgovina. Mene zanima specificno za spletno trgovino uggslovenijaoutlet.

razen, ce je to tudi njihova spletna trgovina,kar pa na njihovi spletni strani ne kaze.

Odgovor na objavo uporabnika
Hjuk, 16.01.2023 ob 15:26

Logos je druga trgovina. Mene zanima specificno za spletno trgovino uggslovenijaoutlet.

razen, ce je to tudi njihova spletna trgovina,kar pa na njihovi spletni strani ne kaze.

če je pa “druga”, potem pa se poraja res lahko dvom… Sem preverila sicer na spletu to spletno, ki si jo navedla – uradno je Logos edini zastopnik ekskluziva za Slo… Tako da…

Svetujem, da pokličeš v Logos prej in preveriš, če je ta spletna tudi njihova – če ni, potem jaz pri njih ne bi kupovala, ker je uradni uvoznik samo eden, Logos. Makes sence now?

Sem pogledala to drugo spletno stran. Ni niti enega podatka o podjetju. To je znak za alarm in zrelo za prijavo.

Jaz sem kupovala le od Logos.

Ok, bom poklicala in vprasala ampak se tudi meni zdi, da verjetno gre za natego.

Nova spletna trgovina? Vsaka trgovina je morala nekje začet.

Ja vsaka spletna trgovina je morala nekje začeti. In začetek je vedno registracija podjetja. Torej da sploh poveš kdo si. In to je OBVEZNO objavit na spletni strani spletne trgovine. Drugo kar je da objaviš prodajne pogoje. Kaj ti pomaga plačilo po povzetju če npr.namesto zaželinih škornjev dobiš gumijaste in jih nimaš kam vrnit, ker ni nobenega naslova.

Ljudje ne bodite tako naivni. Če je nekaj zelo ugodno in se ne najde nobenega podatka o prodajalcu, potem bi vam morali zvonit vsi alarmi.

Živjo, je katera naročevala s strani “uggslovenijaoutlet.net” ? Zdi se mi malo prelepo da bi bilo resnično. Ima kakšna izkušnje???? Na telefonsko št. 059 090 672 se nihče ne oglasi.

Torej http://www.uggslovenijaoutlet.net je zelo verjetno lažna spletna stran, ker:

Kreirana je bila 6.9.2022, expired bo 6.9.2023.

Kreirana je bila v USA.

Na IP 196.196.231.240 , kjer se nahaja stran je skupno 7 spletnih strani

Lastnik spletne strani ni znan: REDACTED FOR PRIVACY

itd dalje in naprej…

Vedno pri spletnih nakupih preverite kontaktno stran trgovine!

primer lažne spletne strani:

https://www.uggslovenijaoutlet.net/contact_us.html

prevod Google translate “Opiši Svojo Skrb Tukaj”

uradni zastopnik za slovenski trg:

https://www.logos-trend.si/info/3/kontakt-in-lokacija

naslov , telefonska številka, email, delovni čas,..

Na tem linku lahko preveris: https://whois.domaintools.com/

Se en primer sumljive strani: https://www.mangoslovenija.com/, ustanovitelj  Alibaba Singapore. Kak mesec nazaj zasledila.

Hjuk, 16.01.2023 ob 14:37

A je katera ze kupovala iz spletne strani uggslovenijaoutlet.net? Zanima me, ce je natega ali res prodajajo uggice tako znizane?

placilo imajo tudi po povzetju.

hvala

ne kupuj nič, ne plačuj nič… to je nateg… baje da so za tem neki kitajski goljufi – imajo za vse znamke vseh mogočih čevljev takšno identično stran z kao ful znižanimi čevlji… če to nakažeš – ne boš dobila nič, samo brez dnarja ostaneš…

tako stran imajo za sorelke, za onrunning, za dr. martens, itd. … vse po istem kopitu –  to je defacto nateg…  katerakol znamka take strani – je nateg – in za vsako znamko so spletne strani narejene po identičnem kopitu…

ne plačevat nič , nič naročat!

atikin, 16.01.2023 ob 15:17

Zakaj bi bila natega ?

Gre za podjetje Logos trend d.o.o.  s sedežem v Trzinu, Brosišče 15. , kjer je tudi fizična trgovina-outlet. Nakup opravljen že v obeh ( spletna in fizična ) – ni bila nobena natega.

tole je milijon procentno nateg … sposodijo si naslov od ene druge firme,da bi nasedli… milijon procentno je nateg… je bilo že v medijih, če nam ne verjameš…

še pred tem ko je bilo v medijih sem jaz jeseni kupovala on running in  iskala ugodne ponudbe po netu – naletela tudi na to stran on running slovenia – seveda za polovico znižani čevlji… spletna stran mi je bila sumljiva, predvsem jezik v splošnih pogojih poslovanja…

zato se odločim,da poskusim s prijavo in jim pišem in jih malo povprašam, kako je kaj s tem, če je možno plačilo po povzetju – ker sem bila odločena da poskusim povprašat in edino to bi pristala,da bi videla, če stvar pošljejo…  do danes ni bilo nobenega odgovora na vprašanje z njihove strani… jasno nisem naročala nič… sum je bil pravilen…

potem se je ta zgodba za številne druge bl. znamke pojavila še v medijih

misli, če hočeš in plačaš s kartico izvoli, pa spoznaj na svoji koži, definitivno brez denarja ostaneš in brez izdelka… pa upaš še lahko da ti še kartice ne zlorabijo.

Ti se pa zdaj odloči ali boš verjela dobronamernim opozorilom. Stvar je milijon procentno fake!

Nateg

Anonimno237, 20.01.2023 ob 16:33

tole je milijon procentno nateg … sposodijo si naslov od ene druge firme,da bi nasedli… milijon procentno je nateg… je bilo že v medijih, če nam ne verjameš…

še pred tem ko je bilo v medijih sem jaz jeseni kupovala on running in  iskala ugodne ponudbe po netu – naletela tudi na to stran on running slovenia – seveda za polovico znižani čevlji… spletna stran mi je bila sumljiva, predvsem jezik v splošnih pogojih poslovanja…

zato se odločim,da poskusim s prijavo in jim pišem in jih malo povprašam, kako je kaj s tem, če je možno plačilo po povzetju – ker sem bila odločena da poskusim povprašat in edino to bi pristala,da bi videla, če stvar pošljejo…  do danes ni bilo nobenega odgovora na vprašanje z njihove strani… jasno nisem naročala nič… sum je bil pravilen…

potem se je ta zgodba za številne druge bl. znamke pojavila še v medijih

misli, če hočeš in plačaš s kartico izvoli, pa spoznaj na svoji koži, definitivno brez denarja ostaneš in brez izdelka… pa upaš še lahko da ti še kartice ne zlorabijo.

Ti se pa zdaj odloči ali boš verjela dobronamernim opozorilom. Stvar je milijon procentno fake!

Jaz pišem, da Logos ni nateg, so uradni uvozniki.

Ja uggslovenijaoutlet.net, kar sprašuje avtorica, pa je nateg…

atikin, 20.01.2023 ob 18:06

Jaz pišem, da Logos ni nateg, so uradni uvozniki.

Ja uggslovenijaoutlet.net, kar sprašuje avtorica, pa je nateg…

Sploh ne vem, od kje si našla ta Logos, v uvodnem postu je ženska lepo dala link in ti si na podlagi tega posta takoj začela s tem Logosom….

nateg, 20.01.2023 ob 18:09

Sploh ne vem, od kje si našla ta Logos, v uvodnem postu je ženska lepo dala link in ti si na podlagi tega posta takoj začela s tem Logosom….

Ja, dano ji je bil za primer, da je Logos edini uradni uvoznik za SLovenijo, zato ni nateg.

A  ti  spet moji dobronamerni nasveti  vam nekaterim eksplicitnim modi  MON matronam kravžljajo prste po nepotrebnem? Dihajte in pustite živeti. Zaradi nas vam forum preživi, lahko nam rečete hvala… že XX let. Umiri se.

Lepo, da si to povedala, ampak to sploh ni bilo vprašanje. Lahko bi zavedla avtorico.

Nitineno, 20.01.2023 ob 18:19

Lepo, da si to povedala, ampak to sploh ni bilo vprašanje. Lahko bi zavedla avtorico.

Pa koliko nickov si boš še nadela?   Kaj drpariš? Si odgovorila avtorici ?

atikin, 20.01.2023 ob 18:25

Pa koliko nickov si boš še nadela?   Kaj drpariš? Si odgovorila avtorici ?

prav ima nekaj napletaš kar bi lahko zavedlo kogarkoli

poanta je ta da ta spletna stran je nateg, ki kupce okrade za denar

ni važno katero podjetje so si lažno sposodili in ga navedli na tej spletno strani – četudi tako podjetje zares obstaja, JE DEJATVO,DA ZA TO STRANJO NE STOJI, TO NI NJIHOVA STRAN… TA STRAN JE LAŽNA IN USTVARJENA S STRANI GOLJUFOV, KI SAMO ČAKAJO,DA BI LJUDJE NASEDLI IN NAKAZALI DENAR.

ZATO POANTA JE ŠE ENKRAT DOBRONAMERNA ZA VSE

NIČ PLAČEVAT NA NOBENI STRANI , KI IZGLEDA PO PRINCIPU TE – KER SO ZA RAZNE ZNAMKE OBLIKOVNO POPOLNOMA ISTE STRANI, VSE SO LAŽNE.

atikin, 20.01.2023 ob 18:13

Ja, dano ji je bil za primer, da je Logos edini uradni uvoznik za SLovenijo, zato ni nateg.

A  ti  spet moji dobronamerni nasveti  vam nekaterim eksplicitnim modi  MON matronam kravžljajo prste po nepotrebnem? Dihajte in pustite živeti. Zaradi nas vam forum preživi, lahko nam rečete hvala… že XX let. Umiri se.

Čakaj malo, takole se pa ne boš sprenevedala.

Napisala si   – v odgovor na vprašanje, če je to nateg:

Zakaj bi bila natega ?

Torej si trdila, da se za točno to, lažnivo spletno stranjo skriva neko slovensko podjetje, ki sicer čisto legalno in pošteno posluje.  Zdaj pa ne vem, ali gre pri tebi za problem lastnega dojemanja kaj spraviš izpod prstov, ali pa se delaš norca in sprenevedaš.

Zaključujem.

In še nekaj – da slučajno ne boš napisala, da ti spet odgovarja nekdo, ki menja nicke.

Jaz nisem ne “Anonimno237”, ne “Nitineno”.

Pišem pod tem nickom!!

(Čeprav priznam, da sem vesela ko vidim, da nisem edina, ki opaža tvoje zavajajoče informacije.)

Anonimno237, 20.01.2023 ob 19:09

prav ima nekaj napletaš kar bi lahko zavedlo kogarkoli

poanta je ta da ta spletna stran je nateg, ki kupce okrade za denar

ni važno katero podjetje so si lažno sposodili in ga navedli na tej spletno strani – četudi tako podjetje zares obstaja, JE DEJATVO,DA ZA TO STRANJO NE STOJI, TO NI NJIHOVA STRAN… TA STRAN JE LAŽNA IN USTVARJENA S STRANI GOLJUFOV, KI SAMO ČAKAJO,DA BI LJUDJE NASEDLI IN NAKAZALI DENAR.

ZATO POANTA JE ŠE ENKRAT DOBRONAMERNA ZA VSE

NIČ PLAČEVAT NA NOBENI STRANI , KI IZGLEDA PO PRINCIPU TE – KER SO ZA RAZNE ZNAMKE OBLIKOVNO POPOLNOMA ISTE STRANI, VSE SO LAŽNE.

Kaj je MON matrone modike – a ste se spet spravile name?  A še niste prebolele?  Jaz se pridem na MON sprostit, ko podelim nasbvete, ve pa hodite oprezat za žrtvami. Dejte mir.

Odgovori v temo, če misliš, mene pusti pri miru. Ker bomo šli novi maratonski krog, če ne boš nehala. pod žbljnx vzdevki.

ti si res ena perla, 20.01.2023 ob 19:22

Čakaj malo, takole se pa ne boš sprenevedala.

Napisala si   – v odgovor na vprašanje, če je to nateg:

Zakaj bi bila natega ?

Torej si trdila, da se za točno to, lažnivo spletno stranjo skriva neko slovensko podjetje, ki sicer čisto legalno in pošteno posluje.  Zdaj pa ne vem, ali gre pri tebi za problem lastnega dojemanja kaj spraviš izpod prstov, ali pa se delaš norca in sprenevedaš.

Zaključujem.

Še enkrat za vse skakačice in napadačice, d aboste dale mir:

Logos spletna trgovina NI fejk, je prava – če enkrat lepim za tisto, kar si odebelila in kar sem lepila že gor:

https://www.logos-trend.si/katalog/1/ugg

https://www.logos-trend.si/katalog/15/obutev

Fejk je spletna, ki jo je nalepila avtorica.

Zdej se pa ohladi tudi ti.

New Report

Close