Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ugg outlet slovenija

Ugg outlet slovenija

Odgovor na objavo uporabnika
atikin, 20.01.2023 ob 20:31

ti si res ena perla, 20.01.2023 ob 19:22

atikin, 20.01.2023 ob 18:13

nateg, 20.01.2023 ob 18:09

atikin, 20.01.2023 ob 18:06

Anonimno237, 20.01.2023 ob 16:33

atikin, 16.01.2023 ob 15:17

Zakaj bi bila natega ?

Gre za podjetje Logos trend d.o.o.  s sedežem v Trzinu, Brosišče 15. , kjer je tudi fizična trgovina-outlet. Nakup opravljen že v obeh ( spletna in fizična ) – ni bila nobena natega.

tole je milijon procentno nateg … sposodijo si naslov od ene druge firme,da bi nasedli… milijon procentno je nateg… je bilo že v medijih, če nam ne verjameš…

še pred tem ko je bilo v medijih sem jaz jeseni kupovala on running in  iskala ugodne ponudbe po netu – naletela tudi na to stran on running slovenia – seveda za polovico znižani čevlji… spletna stran mi je bila sumljiva, predvsem jezik v splošnih pogojih poslovanja…

zato se odločim,da poskusim s prijavo in jim pišem in jih malo povprašam, kako je kaj s tem, če je možno plačilo po povzetju – ker sem bila odločena da poskusim povprašat in edino to bi pristala,da bi videla, če stvar pošljejo…  do danes ni bilo nobenega odgovora na vprašanje z njihove strani… jasno nisem naročala nič… sum je bil pravilen…

potem se je ta zgodba za številne druge bl. znamke pojavila še v medijih

misli, če hočeš in plačaš s kartico izvoli, pa spoznaj na svoji koži, definitivno brez denarja ostaneš in brez izdelka… pa upaš še lahko da ti še kartice ne zlorabijo.

Ti se pa zdaj odloči ali boš verjela dobronamernim opozorilom. Stvar je milijon procentno fake!

Jaz pišem, da Logos ni nateg, so uradni uvozniki.

Ja uggslovenijaoutlet.net, kar sprašuje avtorica, pa je nateg…

Sploh ne vem, od kje si našla ta Logos, v uvodnem postu je ženska lepo dala link in ti si na podlagi tega posta takoj začela s tem Logosom….

Ja, dano ji je bil za primer, da je Logos edini uradni uvoznik za SLovenijo, zato ni nateg.

A  ti  spet moji dobronamerni nasveti  vam nekaterim eksplicitnim modi  MON matronam kravžljajo prste po nepotrebnem? Dihajte in pustite živeti. Zaradi nas vam forum preživi, lahko nam rečete hvala… že XX let. Umiri se.

Čakaj malo, takole se pa ne boš sprenevedala.

Napisala si   – v odgovor na vprašanje, če je to nateg:

Zakaj bi bila natega ?

Gre za podjetje Logos trend d.o.o.  s sedežem v Trzinu, Brosišče 15. , kjer je tudi fizična trgovina-outlet. Nakup opravljen že v obeh ( spletna in fizična ) – ni bila nobena natega.

Torej si trdila, da se za točno to, lažnivo spletno stranjo skriva neko slovensko podjetje, ki sicer čisto legalno in pošteno posluje.  Zdaj pa ne vem, ali gre pri tebi za problem lastnega dojemanja kaj spraviš izpod prstov, ali pa se delaš norca in sprenevedaš.

Zaključujem.

Še enkrat za vse skakačice in napadačice, d aboste dale mir:

Logos spletna trgovina NI fejk, je prava – če enkrat lepim za tisto, kar si odebelila in kar sem lepila že gor:

https://www.logos-trend.si/katalog/1/ugg

https://www.logos-trend.si/katalog/15/obutev

Fejk je spletna, ki jo je nalepila avtorica.

Zdej se pa ohladi tudi ti.

sem popravila v  spodnjem postu:

atikin 

16.01.2023. ob 17:28

če je pa “druga”, potem pa se poraja res lahko dvom… Sem preverila sicer na spletu to spletno, ki si jo navedla – uradno je Logos edini zastopnik ekskluziva za Slo… Tako da…

Svetujem, da pokličeš v Logos prej in preveriš, če je ta spletna tudi njihova – če ni, potem jaz pri njih ne bi kupovala, ker je uradni uvoznik samo eden, Logos. Makes sence now?

XXXXXX

če je bil pa  moj prvi post zavajujoče napisan in razumljen, se pa opravičujem.

Ja, in ti si na njeno vprašanje o tisti spletni strani odgovorila, da NI FEJK in da gre za podjetje Logos.

Saj pravim, nekaj je narobe s tabo.

nikita353, 20.01.2023 ob 20:35

Ja, in ti si na njeno vprašanje o tisti spletni strani odgovorila, da NI FEJK in da gre za podjetje Logos.

Saj pravim, nekaj je narobe s tabo.

Na petek prideš gor psihirat ljudi, ali uživat?  Jaz sem napisala opravičilo – ti zmoreš nehat psihirat in najedat, na petek zvečer, na MON? Daj vljudno te  prosim: spelji.

Ženska (tale atikin) se je samo hotela pohvalit da ima oriđinal ugice noooo.

Kuku2020 alias  še mnogo drugih vzdevkov na tem forumu, ker te “atikin” tako moti:

ja, jih imam, so 7 let stare, tri pare, kupljenih po  samo 50 in 55 USD, namesto po 200 EUR +.  Pohvalim se pa lahko  edinole, ker so bili kupljeni tako poceni.

Kje je torej tvoj “problemček”  🙂 Samo prcanje torej? Odrasti.

Overview / Gifted Student Program

atikin, 21.01.2023 ob 16:51

Kuku2020 alias  še mnogo drugih vzdevkov na tem forumu, ker te “atikin” tako moti:

ja, jih imam, so 7 let stare, tri pare, kupljenih po  samo 50 in 55 USD, namesto po 200 EUR +.  Pohvalim se pa lahko  edinole, ker so bili kupljeni tako poceni.

Kje je torej tvoj “problemček”  🙂 Samo prcanje torej? Odrasti.

Overview / Gifted Student Program

joooj, ma meni se zdi,da se moraš edino ti ohladit, ker tole kar ti počneš pa ni ok.

Anonimno 913, si podaljšek, imaš maročeno , da prcariš? 🙂    Si odgovorila v temo, ali si se “naročeno” prišla zaganjat v moje odgovore?  

Kaj se imaš ti za spravljat name? Odgovori v temo, mene in moje komentarje pa pusti pri miru. 

Nateg.

Pozdravljena,

jaz sem v petek naredila plačilo in mi je na Google hold… 🤷 Tud men se je to prvič zgodilo… Ima katera še kakšne izkušnje s tem?

Hvala

stran je nateg… ce si placala preko google pay jaz s tem nimam izkusenj, se pa obrni nanje za info kako je z denarjem na strani, ki je gotovo lazna in stran goljufov.

New Report

Close