Najdi forum

uggs

Pozdravljeni,

hči si želi sive uggice in razev v Emeporiumu, kjer stanejo 170€, jih nisem videla nikjer. Morda ve kdo, kje bi v Ljubljani dobila sive, zaželjen ponaredek, ker se mi zdi pretirano dati toliko denarja za eno sezono (itak ni to edina zimska obutev), ker ji noga še raste. Iščem pa številko 32 ali 33.
Hvala, lp

Mass.

Povej hčeri iz česa so Uggice. Če je vsaj malo normalna, ti jih ne bo treba kupiti.

jao jao spet ena pametna 🙁

Moje so pa pletene, a sem potlej normalna? Sem.

Pametna, ja, se strinjam! Jaz jih zagotovo ne kupim, ne sebi ne hčerki!

Sužnji mode….

.

Nič bolj normalna. Saj so znotraj podložene z volno, niso???

mi jih prodajamo nove, kupljene premajhne

jih pa nosimo jaz in obe hčeri so superr

kaj je spornega pri Ugg čevljih. Mislim razen izgleda. Ker res ne vem.

aja pozabla sem povedat da so št. 32/33, notranjost podplata cca 20 cm

Mass ima 30 sigurno sive barve, sem jih ravno kupila

Ugg škornji so iz naravnih materialov in udobni, topli za nošnjo, lepi … cena se mi pa zdi pretirano visoka.

Poleg tega kako jih delajo, so meni še nagravžne. Ampak res nagravžne. Pa ne vem zakaj se vsem tako ogabno pošvedrajo, da sploh ne hodijo po podplatu ampak imajo škorenj čisto pošvedran in hodijo po notranji strani škorja. Noga izgleda pa kot zavaljena šunka. Skratka najbolj ogabna obutev poleg crocsov in ne razumem, da nekdo to z veseljem nosi in misli, da dobro izgleda.

Benetton v BTC-ju, cena 50€.

Pozdravljena NESSI poglej če jih še nisi probala bi bilo mogoče dobro da bi jihh. V njih se ti noga ne poti-preverjeno, sem bila 8 ur obuta v njih, če so pravi so mehki kot copata, naravni material-volno omogoča dihanje in uravnavanje topolte v čevlju, tako da izzgle res ni privlačen, so pa zto udobni in prijetni za nogo. Kar se pa tiče “debelih” nog pa to, če imasš debele noge, tudi v salonarjih ali balerinkah ne zgledajo dobro, če ti koža visi čez ali tesni škornji, kjer isto koža zgoraj gleda ven vse to je odvisno od tega kakšen model zbereš za svojo nogo. imamo dolge, kratke, debele, suhe noge dolge oske podplate ali kratke široke,… tako da vse je odvisno od izbire obutve modela ki tvoji nogi ustreza

Živjo,
najprej hvala vsem za komentarje v smislu odgovora. Ostali, ki samo kritizirate pa sploh ne vem, kaj se oglašate, saj nisem vprašala kakšno mnenje imate o uggs škornjih ampak KJE bi jih dobila. Vaša mnenja me ne zanimajo.
PIKAPOKAD – kako mislite št.32/33, ker kot vem so ali 32 ali pa 33. Če so sive (brez kakšnih vzorčkov, ker Benetton ima z vzorčki in mašnjo), nove in ste iz Lj. mi prosim samo še ceno povejte in se lahko načeloma zmenimo za nakup.

LP

To, da “usnje” režejo iz živih ovc npr. Pa ne enkrat, ampak jovo na novo… A to ni dovolj sporno?

nakupovalka: pišite mi na ZS ali [email protected], so nove, številk je vedno vmes, ker ima mucko in se ta poleže, torej se lahko še malo raztegnejo. Je pa notranji podplat cca 20,5 cm kot sem že napisala, so pa rjave barve brez vzorca, klasik short

evo še linka kakšne so:

http://uggstopinternational.com.au/kids-classic-boots

za slikice še naših mi pišite na zg. naslov, so pa identične

Najlepša vam hvala, ampak šele sedaj ste napisali, da so rjavi, jaz pa kot sem že uvodoma napisala iščem sive.
Lep dan!

Pomočka in dd!
V katerem Mass-u ste jih videli oz.kupili? Sem klicala v Mass Hipermarket Šiška, pa so rekli, da jih letos niso nič dobili.
lp

Pa dej ga srat, spet ena fama… le zakaj bi za krzno, ki je ZNOTRAJ rabili na živo rezat ovce…
Zapri se pod steklen pokrov in ne jej ničesar, saj so tudi rastline žive.

Znotraj Bravooo!! KOnčno ena pametna, tisti, ki ste proti temu da se je meso in uporablja koža ter krzno živali naj vam sporočimo, da os rasline tudi žive in če ne poznate njivoega načina komunikacije ga ne razume še ne pomeni da jih ne boli ker jih trgate in hodite po travi, takoj domov in se zapret ter nič jest le vodo pit, pri vodi-ta namreč ni živa pa ne bo nobene škode a pa kamni ostanejo!
Na svetu so herbivori in omnivori, pa daj te kravi jest le meso ne gre ne, ker je njen prebavni sistem namenjen uživanju ratlinske hrane tako je človek narejen tako da je vsejed čista biologija.
kar se pa tiče načina ubijanja živali pa je naredila čoveška narava, ki je požrešna na denar in ki ne ubije le za hrano in oblačilo ampak za užitek!!!
Človek je tisti ki je pokvarjen

kako iz živih ovc…To pa ne verjamem. Drugače sem pa za usnjene čevlje, nisem pa za krzno, pa še bi se dalo debatirat. Raje da bogi otroci vaše butaste cunje za Kik šivajo.

New Report

Close