Ugled partnerja
Vam je pomembno kako drugi gledajo na vaše partnerje ali kakšen ugled imajo?
Ste bili kdaj v situaciji, da vam je nekdo rekel kaj slabega ali negativnega o vašem partnerju ali partnerki in kakšna je bila vaša reakcija? Se je kritika ujemala z vašim opažanjem ali vas je presenetilo? Ste doma potem govorili o tem?
Nihče ni vsem všeč. Ga poznam in vem kdo je. Je isti tudi v javnosti. Sramote si ne dela :). Ne bi pa bila s človekom ki bi si jo, to pa res ne. Zato ker mi takšni ljudje ne sedejo. Če ti okolica kaže da človek ni ok, predvsem pa če to mislijo tvoji najbližji ljudje….moraš malo realno pogledati na človeka s katerim si. Ker šansa da se vsi motijo razen tebe….
Ni pomembno, KAJ ti nekdo reče, ampak KDO ti to reče. Najprej je treba ugotoviti, če ti posamezniki sploh lahko grdo govorijo, saj imajo sami lahko veliko masla na glavi. Ne oziram se na tuja mnenja, ker je lahko posredi zavist, ampak vsako osebo poskušam sama spoznati in oceniti. Priznam, sem precej svojeglava.
Lubenica664, 13.04.2025 ob 08:27
Vam je pomembno kako drugi gledajo na vaše partnerje ali kakšen ugled imajo?
Ste bili kdaj v situaciji, da vam je nekdo rekel kaj slabega ali negativnega o vašem partnerju ali partnerki in kakšna je bila vaša reakcija? Se je kritika ujemala z vašim opažanjem ali vas je presenetilo? Ste doma potem govorili o tem?
Mene zanima samo moje mnenje o njemu. Kaj si kdo o meni ali mojih misli, me niti malo ne zanima.