Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ugled partnerja

Ugled partnerja

Vam je pomembno kako drugi gledajo na vaše partnerje ali kakšen ugled imajo?

Ste bili kdaj v situaciji, da vam je nekdo rekel kaj slabega ali negativnega o vašem partnerju ali partnerki in kakšna je bila vaša reakcija? Se je kritika ujemala z vašim opažanjem ali vas je presenetilo? Ste doma potem govorili o tem?

Zakaj bi me zanimalo tuje mnenje? Imam svoje in vem, kaj imam. Favšija drugih me ne zanima, želja po zdrahah še manj, sploh pa nič ne dam na mnenje takih, ki se ukvarjajo z drugimi namesto s seboj.

Nihče ni vsem všeč. Ga poznam in vem kdo je. Je isti tudi v javnosti. Sramote si ne dela :). Ne bi pa bila s človekom ki bi si jo, to pa res ne. Zato ker mi takšni ljudje ne sedejo. Če ti okolica kaže da človek ni ok, predvsem pa če to mislijo tvoji najbližji ljudje….moraš malo realno pogledati na človeka s katerim si. Ker šansa da se vsi motijo razen tebe….

Ja, mi je pomembno. Želela bi si, da bi bil tudi pri drugih zaželen, viden. Pa zaradi določenih lastnosti ni. To me večkrat žalosti in sprašujem se, ali sem totalno slepa, da sem z njim ali edina vidim tudi nekaj dobrega v njem.

Ni pomembno, KAJ ti nekdo reče, ampak KDO ti to reče. Najprej je treba ugotoviti, če ti posamezniki sploh lahko grdo govorijo, saj imajo sami lahko veliko masla na glavi. Ne oziram se na tuja mnenja, ker je lahko posredi zavist, ampak vsako osebo poskušam sama spoznati in oceniti. Priznam, sem precej svojeglava. 😉

Odgovor na objavo uporabnika
Lubenica664, 13.04.2025 ob 08:27

Vam je pomembno kako drugi gledajo na vaše partnerje ali kakšen ugled imajo?

Ste bili kdaj v situaciji, da vam je nekdo rekel kaj slabega ali negativnega o vašem partnerju ali partnerki in kakšna je bila vaša reakcija? Se je kritika ujemala z vašim opažanjem ali vas je presenetilo? Ste doma potem govorili o tem?

Mene zanima samo moje mnenje o njemu. Kaj si kdo o meni ali mojih misli, me niti malo ne zanima.

Ja, mi je. Pa ne to, kaj si mislijo sosedje ali kar eni ljudje. Za njih me ne briga. Bi mi pa bilo zelo hudo, če mojega partnerja ne bi sprejela moja družina in moji prijatelji. Njihovo mnenje mi je pa zelo pomembno.

New Report

Close