Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ugoden in dober frizer v lj

ugoden in dober frizer v lj

pozdravljeni,

zanima me kje v lj se nahaja frizer/frizerka ki ni predraga vendar naredi uredu frizuro(striženje, barvanje…) cca do 60 eu?

do sedaj sem se vedno v domačem kraju strigla sedaj pa bi malo spremembe nardila…

najlepša hvala za odgovore

Jaz sem šla še najraje v Lasano zraven Drame.Zelo uredu punce,vzdušje,ne pretirano drago in najbolj važno – vedo kaj delajo.Tudi,če si brez ideje,kaj bi,ampak,da nekaj bi,ti znajo svetovati in naredijo tako,da si sama sebi nadvse všeč.Priporočam.

Priporočam Stevo salon na Igriški ali na Trubarjevi.

Lep pozdrav

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si [email protected] 05 995 40 10 040 829 988

Ojoj, če boš šla k Stevotu, boš bankrotirala in ne boš sebi podobna.

to sem tut že sama slišala ter mela prilko celo videt na lastne oči…žal tam me ne vidijo….
drgače pa vseeno hvala za post

A 60 eur je ugodno? V Mariboru je ugodno 30 eur, jaz plačam za srednje dolge lase 35 eur, če mi kodra pa kakih 40. Še sreča, da sem pobegnila iz Ljubljane:)).

Ne vem, koliko poznaš Ljubljano, ker ti tudi jaz ne znam čisto dobro razložit. En salon je Apricot na Savski 3, cene ima normalne. Nasproti njega je Spar, zraven Spara se en salon, ki ima normalne cene. Če greš potem v Zeleno jamo, mimo Velane proti vrtcu v Zeleni jami, je tam na vogalu ulice, v kateri je vrtec, en salon, skoraj neviden v eni hiški prav na vogalu. Dela en fant, ki je morda malo čuden, ampak dela pa vrhunsko in ima ugodne cene. Meni je znanka povedala zanj in kogar koli poznam, da hodi k njemu, so vsi zelo zadovoljni.

Ni je čez Pepelko na Reboljevi ulici 15. Punce super, ugodno, fajn frizure!

Tudi jaz priporočam Pepelko. Se naročiš in si na vrsti, ko prideš, punce so super, ravno prava mera upoštevanja tvojih pričakovanj in njihovega svetovanja (meni grejo pač na živce pretirano vsiljivi frizerji, ki vsiljujejo kar znajo pod znamko “sodobnega trenda”), tudi cenovno so ugodni. Do Pepelke prideš iz Vojkove, nekje nasproti Stožic, tam kjer je končna avtobusna postaja 20, zaviješ med bloke (se da z avtom, ampak parking zna biti problem), Pepelka je v tretji ali četrti vrsti blokov.

mami

Dokice so super frizerke in imajo zelo ugodne cene. Že dolga leta zelo zadovoljna, priporočam!! Če pa naletiš na njihovo akcijo barvanja, potem imaš srečo, da te komplet zrihtajo za 40 eur! Poskusite, ne bo vam žal.

najlepša hvala za vse odgovore=) ja v lj je do 60 eu ( vsaj na izkušnje kolegic) ugodno=) ko se bom “ojunačla” za ta ljubljanski podvig pa vam poročam 😉

Frizerski salon Urška, Nove fužine 41, Ljubljana
žensko in moško modno frizerstvo
– barvanje glede na dolžino las od 20, 00 EUR dalje
– fen frizura glede na dolžino las od 10,00 EUR dalje
– striženje 10,00 EUR.

brezplačen posvet in svetovanje, 01/546 50 09

Striženje+barvanje za srednjo dolžino las 56eur,
zelo prijazni,strokovni,na nivoju
ob vsaki uslugi kavica,svetovanje in med tretmajem ti naredijo parafinsko oblogo za roke-za pocrkljat-brezplačno
vem da ti dajo 20% popusta za prvi obisk pa lahko vzameš več kuponov za prijateljice
Barve za lase imajo zelo kvalitetne niso agresivne in možnost izbire visoko kvalitetne kozmetike za lase SHISEIDO je res razlika, v ceni pa samo 10 eur…
men se to zdi zelo sprejemljivo

če katero zanima 041 595 942

Zanima me, če veste koliko pride striženje, pranje, fen v lassani?

Njaboljši je salon Janchy na Litijski, super frizerka, ugodne cene!

Ima kdo kako idejo za moškega fizerja. Ni šans da se grem še tukaj v mojem kraju kdaj strič ,ker plačam sicer malo,me je pa pol še 1 mesec sram okoli hodit. Torej pozna kdo kakega fizerja/frizerko za moške v ljubljani,ali bližnji okolici(domžale,kamnik,mengeš) cenovnega ranga tam nekje do 15 evrov s pranjem,pa da ti zna sej svetovat kako naj bi se lepo moderno postrigel ,kaj sploh tvoji glavi paše in te tudi nekako tudi nato postriže. To namreč zame frizer. Ni mi namreč jasno kako naj bi jaz vedel kaj je lepa stylish moška fizura pa kaj mi paše in zato hodim k profesionalcu,ki je zato usposobljen. Do zdaj sem imel namreč vtis ,da se pride k frizerju pogovarjat, oziroma ,če se nočeš pogovarjat na zaslišanje bejba pa ti vmes, ko te zaslišuje še mal skrajša lase ti ji pol plačaš…in pol se skrivaš še 1 mesec.

Res dobri so v Med in mleko v Domzalah, v blokih Bistra. Reci za Tjaso, res obvlada tudi moske frizure. Edino ne vem, ce bos za 15 eur prisel skozi. Jaz dam za strizenje brez vsega drugega 30 eur, ampak je vredno vsakega centa. Res lepo naredi, moderno, pase mi in je lahko za vzdrzevati.

LP,
Lenka

Jaz hodi v Hair Spa salon na Viču v stavbi Ilirija. Sem zelo zadovoljna stranka,ker me še nihče ni tako dobro pobarval in postrigel,kot frizerka Helena Murn. Ona se zelo potrudi je zelo prijazna in ustrežljiva. Zelo obvlada svoj posel in je kreativna. Njo priporočam vsem, ki se ne znate odločit kaj bi s frizuro,zna dobro svetovat in cene imajo normalne,da si lahko vsak privošči frizerja.

A se je kdo strigel v Mič styling šoli v Rožni dolini? Sem se peljala s trolo mimo in so imel oglaševane neke smešno nizke cene (okoli 10eur) pa me zanimajo izkušnje.
Te postrižejo normalno ali prideš ven z roza prameni in zabrit po polovici glave?

Hvala!

Aja pa nimam nič proti takšnim odštekanim frizuram, samo prestara sem da bi jih nosila 🙁
Sem opazila, da je post mogoče malce negativen zaradi zadnjega stavka, nisem imela takega namena.

Lp

Za moške STUDIO 4, na Pražakovi, mora bit pa nujno Grega!

Ojoj bila sem pri Apricot, Savska c., razočarana do fula. Ne moreš verjet, kako me je postrigla /šefinja/, mislim, da bi me vsaka vajenka v prvem letniku boljše. 1 leto sem rabila, da sem prišla spet na želeno frizuro in to čisto pri nekem levem frizerju, postrigla in sfrizirala me je pa super. Apricot poden od podna, NE PRIPOROČAM!!!!

jaz gre danes v ta Mič. ena znanka redno hodi tja in je zelo zadovoljna. cene pa imajo res nizke, 9€ je žensko striženje recimo

New Report

Close