ugoden in dober frizer v lj
Priporočam Stevo salon na Igriški ali na Trubarjevi.
Lep pozdrav
Ne vem, koliko poznaš Ljubljano, ker ti tudi jaz ne znam čisto dobro razložit. En salon je Apricot na Savski 3, cene ima normalne. Nasproti njega je Spar, zraven Spara se en salon, ki ima normalne cene. Če greš potem v Zeleno jamo, mimo Velane proti vrtcu v Zeleni jami, je tam na vogalu ulice, v kateri je vrtec, en salon, skoraj neviden v eni hiški prav na vogalu. Dela en fant, ki je morda malo čuden, ampak dela pa vrhunsko in ima ugodne cene. Meni je znanka povedala zanj in kogar koli poznam, da hodi k njemu, so vsi zelo zadovoljni.
Tudi jaz priporočam Pepelko. Se naročiš in si na vrsti, ko prideš, punce so super, ravno prava mera upoštevanja tvojih pričakovanj in njihovega svetovanja (meni grejo pač na živce pretirano vsiljivi frizerji, ki vsiljujejo kar znajo pod znamko “sodobnega trenda”), tudi cenovno so ugodni. Do Pepelke prideš iz Vojkove, nekje nasproti Stožic, tam kjer je končna avtobusna postaja 20, zaviješ med bloke (se da z avtom, ampak parking zna biti problem), Pepelka je v tretji ali četrti vrsti blokov.
mami
Striženje+barvanje za srednjo dolžino las 56eur,
zelo prijazni,strokovni,na nivoju
ob vsaki uslugi kavica,svetovanje in med tretmajem ti naredijo parafinsko oblogo za roke-za pocrkljat-brezplačno
vem da ti dajo 20% popusta za prvi obisk pa lahko vzameš več kuponov za prijateljice
Barve za lase imajo zelo kvalitetne niso agresivne in možnost izbire visoko kvalitetne kozmetike za lase SHISEIDO je res razlika, v ceni pa samo 10 eur…
men se to zdi zelo sprejemljivo
če katero zanima 041 595 942
Ima kdo kako idejo za moškega fizerja. Ni šans da se grem še tukaj v mojem kraju kdaj strič ,ker plačam sicer malo,me je pa pol še 1 mesec sram okoli hodit. Torej pozna kdo kakega fizerja/frizerko za moške v ljubljani,ali bližnji okolici(domžale,kamnik,mengeš) cenovnega ranga tam nekje do 15 evrov s pranjem,pa da ti zna sej svetovat kako naj bi se lepo moderno postrigel ,kaj sploh tvoji glavi paše in te tudi nekako tudi nato postriže. To namreč zame frizer. Ni mi namreč jasno kako naj bi jaz vedel kaj je lepa stylish moška fizura pa kaj mi paše in zato hodim k profesionalcu,ki je zato usposobljen. Do zdaj sem imel namreč vtis ,da se pride k frizerju pogovarjat, oziroma ,če se nočeš pogovarjat na zaslišanje bejba pa ti vmes, ko te zaslišuje še mal skrajša lase ti ji pol plačaš…in pol se skrivaš še 1 mesec.
Jaz hodi v Hair Spa salon na Viču v stavbi Ilirija. Sem zelo zadovoljna stranka,ker me še nihče ni tako dobro pobarval in postrigel,kot frizerka Helena Murn. Ona se zelo potrudi je zelo prijazna in ustrežljiva. Zelo obvlada svoj posel in je kreativna. Njo priporočam vsem, ki se ne znate odločit kaj bi s frizuro,zna dobro svetovat in cene imajo normalne,da si lahko vsak privošči frizerja.
Ojoj bila sem pri Apricot, Savska c., razočarana do fula. Ne moreš verjet, kako me je postrigla /šefinja/, mislim, da bi me vsaka vajenka v prvem letniku boljše. 1 leto sem rabila, da sem prišla spet na želeno frizuro in to čisto pri nekem levem frizerju, postrigla in sfrizirala me je pa super. Apricot poden od podna, NE PRIPOROČAM!!!!