Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Ugodno ali ne?

Ugodno ali ne?

Ugodno ali ne???

Prosim, če lahko preverite pogoje kreditiranja, katerega mi ponuja ena od Avstrijskih bank v Slo:

– Stanov.-večvalutni-hipotekarni kredit – vezano na 6 mes. – LIBOR – znesek kredita 7,300.000,oo:

– OBR.MERA (libor,r.) 1,20 2,00

– SKUP.OBR.Mera 3,20%

– Interkalarne obresti št.dni 7

– EOM 3,63 %

MESEČNA ANUITETA: 51.117,61 Sit

Hvala in lep pozdrav,

Andreja

Pozdravljeni!

Če banka nima še kakih dodatnih pogojev je krdit ugoden in konkurenčen.

Lep vikend!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Mene pa zanima, katere banke ponujajo tako ugodne kredite. Naredila sem si info izračune na vseh spletnih stranek bank v SLo, pa je najnižji EOm malo će 5 %

[attachment=0]mljaskic.jpg[/attachment]

(10 mio sit, 10 let, euribor)

Andy,
vem za katero banko gre zato ti priporočam, da se pozanimaš za višino skupne obrestne mere v ponedeljek, 3.7.

V ponudbi so ti namreč uporabili LIBOR, ki je bil veljaven 1.1.06 in le-tega uporabljajo šest mesecev. In 1.7. začnejo uporabljati novega, ki bo veljal na dan 1.7., torej bo tvoja skupna obrestna mera višja.

Drugače pa je 2,0 % pribitek korekten in ugoden. Sam pa imam še vedno močne dvome v delovanje t.i. večvalutnega kredita pri hipotekarnih kreditih – mnenja sem, da to v praksi sploh ni izvedljivo v okviru istega kredita.

Pri vezavo na Euribor je EOM malo čez 5 % OK.

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close