Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ugodno tiskanje majic MS-MB

Ugodno tiskanje majic MS-MB

Za en dogodek bi rabila 9-10 majic za natisnit en napis, fino je, da je neka normalna kvaliteta, vendar bodo majice tako samo za en dan, tako da neka huda kvaliteta ne rabi bit. Iščem pa ugodno tiskarno, ker so zelo različne cene in me zanima iz vaših izkušenj. In ali se da majčke prinest svoje, in ali to potem stane več ali manj, če samo natisnejo

Predlagam unikatne-majice.si.

Za tisk 8ih majic z istim motivom, dvobarvni tisk, je bila cena 8€+ddv po majici + ena majica z drugim motivom, prav tako dvobarvni tisk, 10€+ddv.

Tisk je bil res kvaliteten, zlata barva dejansko zlata, ne kakšna grda rumena.

Naročilo sem oddala v sredo popoldan, sem povedala, da se izredno mudi (potrebovala sem jih v soboto) in so mi majice celo osebno dostavili v Maribor, v petek.

Brez pripomb torej.

Hvala za izkušnjo. A jaz to prav razumem, da je 8eur+DDV stala ENA majčka, ali smo se narobe razumeli? Ker večina gledam so cene okoli 4eur na majčko. Majčke z napisom so bile en komad po 8eur+DDV?

Najraje bi majice kakršne želimo, kupila v trgovini, in nesla samo tiskat, ker njihove majice so itak dražje in debelejši bombaž, netelirane, … A ve kdo kako je s ceno potem, če samo tiskat prineseš? Ali to ne igra vloge?

Tako, ena majica+tisk je bila 8€+ddv – 8x ista majica.

Ker je bila ena z drugačnim motivom, je bila potem dražja, 10€+ddv.

Skratka, za 9 majic je bila končna cena z vštetim ddv 90€.

Če se prav spomnim, smo gledale, da bi tiskale drugje, na svoje majice, pa je bil tisk 6€ po majici. Ampak dobit kvalitetno majico za 1-3€, da prideš ceneje skozi, je že misija nemogoče.

Najboljše, da pošljete povpraševanje, koliko bi bil tisk na posamezno majico, če pošljete/dostavite svoje.

New Report

Close