Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ugotavljam, da klasične ženske izumirajo

Ugotavljam, da klasične ženske izumirajo

Zadnja generacija žensk, ki se zna lepo po žensko nosit, so one stare 50+, pa še to ne vse.  Ono, damska oblačila, visoke pete, damska torbica, hoja. Pa še v tej generaicji je že polovica možač v kavbojkah in s tetovažami.

Jaz sem samo za klasične ženske, vrsto v izumiranju.

Seveda, to je zadnja generacija ki razume da se urejaš zase, ne pa za druge

50 plus same gubave starke. Kak okus pa imaš, če so to za tebe ženske. Pa po večini vse narejene,kao jim ščitnica nagaja, v bistvu pa žrejo.

Ja, so v izumiranju, ker so ženske končno spoznale, koliko so visoke pete škodljive za zdravje…

Zase se ženska stlači v čeveljce z vrtoglavo visokimi petami, ker se verjetn v njih počuti zelo udobno? aha…še na misel ji ne pride, da bi si te čeveljce obula, da pritegne moške poglede….ne, to že ne more biti res (malo cinizma)

Ma dej dej…..naj se tu javi katera , ki se v 10+ cm petah počuti cel dan udobno.

Po 15.letih pa ima pol vse zj.eb.an.o…noge, hrbtenico, medenico, vrat….in kdaj pa kdaj tudi v glavo udarijo te visoke petke. Pol se pa moški začnete ozirati po mlajših….

Moški, se zavedaš, koliko ženska izpostavlja svoje zdravje, da tebi, moškemu, ugaja? … Zakaj?…ker vidite samo z očmi (in sp. glavo) in ne s srcem.

Pač povem kot je. Emancipiranke niste privlačne. Sploh ne v hlačah.

A če skrbiš za svoje zdravje in zato ne obuješ več visokih petk, si že ožigosana z emancipiranko, al kako….?

Klasično boš izumrl tudi ti.

Pritrjujem avtorju.

Ker sem na svetu 70+ let, lahko brez pretiravanja ocenim, da dekleta/ ženske zadnjih 25 let NIMAJO VEČ OKUSA.

Leta 2000 so začeli srati s casual in podobnimi neumnostmi.

Letos poleti jih je bilo polovica oblečenih popolnoma v črno. Nisem vedel, da je poleti toliko v uieč mrličev = pogrebov.

Tudi “vpizdnice” (pajkice, ki nazorno predstavijo obliko pizde) nosijo mnoge, ker je “moderno”.

Sicer pa katastrofalno razmišljanje večine mlajših žensk:

– če nisi na spletu, te ni…

– če nimaš ustnic kot hrenovke, si zaostala in v lajfu nimaš šans

Pa še bi se našlo takšnih nebuloz… Kolikor hočeš!

@star dec Pa dobro, ti si star boomer, katerega je povozil čas, še od mojih staršev si ene 10 let starejši. Mene pa rajcajo joga hlačke, ki poudarjajo camel toe, mmmmm.

Odgovor na objavo uporabnika
star dec, 11.01.2025 ob 09:16

Pritrjujem avtorju.

Ker sem na svetu 70+ let, lahko brez pretiravanja ocenim, da dekleta/ ženske zadnjih 25 let NIMAJO VEČ OKUSA.

Leta 2000 so začeli srati s casual in podobnimi neumnostmi.

Letos poleti jih je bilo polovica oblečenih popolnoma v črno. Nisem vedel, da je poleti toliko v uieč mrličev = pogrebov.

Tudi “vpizdnice” (pajkice, ki nazorno predstavijo obliko pizde) nosijo mnoge, ker je “moderno”.

Sicer pa katastrofalno razmišljanje večine mlajših žensk:

– če nisi na spletu, te ni…

– če nimaš ustnic kot hrenovke, si zaostala in v lajfu nimaš šans

Pa še bi se našlo takšnih nebuloz… Kolikor hočeš!

Hahaaaaa😂😂

za star dec

En klasik, 11.01.2025 ob 07:57

Pač povem kot je. Emancipiranke niste privlačne. Sploh ne v hlačah.

Bi pa morale biti tebi privlačne a ne? To je bistvo obstoja posameznika a ne :)? Žensk pač, da imajo dekorativno vrednost zate a ne? Koga briga dodana vrednost za spremembe v svetu kaj. Vse boste vi zrihtal, cel svet, ženske so le okrasek a ne. Tudi možatih, zrelih, odgovornih, čustveno in mentalno stabilnih moških manjka zato pa vso zlo po svetu. No, nekdo mora prevzeti te funkcije, če so nedonošenčki že izpustili krmilo…

Jaz pa opažam, da se zna veliko mladih žensk urediti okusno in privlačno za malo denarja.

Kupujejo v second hand trgovinah in te obleke skombinirajo v svoje kreacije. Veliko jih zna šivati in kvačkati, kakšne tudi pletejo.

Ker si avtomobilov ne morejo privoščiti, so vezane na kolesa in hojo. Za to rabijo pametno obutev, ne petk, ampak tako, da lahko prehodijo mesto po dolgem in po čez.

Edino, kar mi ni všeč so lasje čez obraz, da se ne vidi pogleda. Pri tem pa si mislim ‘kakšna škoda’.

No pa povej kako klasičen si ti? Si v hlačah na rob? V srajci vsak dan? V usnjenih čevljih zglancanih? Z manšetami? Z kravato? Sveže obrit dnevno? Nosiš uro? Nosiš igle za kravate? Seveda vsa oblačila zlikana. Za povsod? Tudi za v trgovino? Tudi na sprehod? Tudi na avion? Pojasni no. Ker očitno imaš idejo da naj bi ženskice 12h dnevno preživele v petkah. Delale v njih in vse. Nikoli niso. Nikoli. Noben normalen človek ne zdrži 12h v petah na nogah. Ne na dolgi rok. Torej ti želiš da ženske naredijo invalide iz sebe? Zato da bodo tebi všečne? Pol ko bodo invalidke ti seveda ne bodo. Ne moreš ti v kavbojkah iz kika, raztegnjenem puloverju od trenerke in cenenih plastičnih supergah, nepočesan, nezlikan, neobrit, zelo verjetno nestuširan z ritjo katero si mal z suhim papirjem potegnil po sranju in smokijem katerega sam otreseš…..zraven invalidke bit. Kk pa to izgleda. Cel gospod, zraven pa ena neklasična na berglah.

en klasik, 10.01.2025 ob 22:55

Zadnja generacija žensk, ki se zna lepo po žensko nosit, so one stare 50+, pa še to ne vse.  Ono, damska oblačila, visoke pete, damska torbica, hoja. Pa še v tej generaicji je že polovica možač v kavbojkah in s tetovažami.

Jaz sem samo za klasične ženske, vrsto v izumiranju.

In prav je tako.

Repla, ki je tista res oreng možaca starega kova in ti avtorše teme bosta tud kmalu izumrla. Ne vem zakaj se sploh sekiraš? Saj ne boš ti za seme ostalo in bilo z njimi v prihodnosti. Naši dedki in babice so se tud križali nad spremembo, ki so jih videli na vnukinjah in vnukih….

In te potetovirane z napumpanimi žnablji danes, tudi ne bodo večno in vprašanje kakšno pot bodo ubrali njihovi potomci…

Ja vedno manj jih je takih kot opisuješ zato pa je vedno več samskih descev od 20-50 let

anonimno870, 11.01.2025 ob 10:13

Ja vedno manj jih je takih kot opisuješ zato pa je vedno več samskih descev od 20-50 let

Vedno več samskih pobov je zato ker nimajo druge izbire. Jih ženske nočejo. Ne zato ker ženske petk ne nosijo.

hahahaaaaaaaaaaaaa, 11.01.2025 ob 10:15

Vedno več samskih pobov je zato ker nimajo druge izbire. Jih ženske nočejo. Ne zato ker ženske petk ne nosijo.

A samskih bab in zgubljenih babjih suhih vej pa ni vedno več?

sevede jih nočejo ker imajo današnje princeske neke visoke ideale

Pred kratkim mi je sošolec iz OŠ dal misliti – srečala sva se po dolgem času, ko se je ravno vrnil iz službene poti in je ob povratku najprej obiskal svojo ostarelo mamo (poročen ni bil nikoli…). Povedal mi je, da mu je mama pripravila tradicionalno kosilo z govejo juho, praženim krompirjem in pečenko. Ob tem se je zamislil in dejal:” Madona, ko bodo naše mame pokojne, kdo bo pa še znal kuhati na klasični način? Mladim se sanja ne o starih receptih, ki so tudi zamudni za pripravo.”

Še naprej je modroval o tem, kako danes mlade niso za nobeno rabo, nasmejal me je do solz in ugotavljam lahko le, da stari znamo zelo na dolgo in široko kritizirati, kot da za nami ne bo ničesar več. Pa se bo svet še vedno naprej vrtel, verjemite! Ja, danes so mlade v pajkicah in natikačih. V 17. stoletju so pa fini moški nosili visoke pete in bili našminkani. Dialektika pa to, a ne?

Monček….želim si žensko:

Ki hodi v službo in prispeva najmanj polovico za življenjske stroške, idealno več. Ki je fit in suha, ne hodi pa na vadbe ipd. in ne je večinoma zelenjave in takega, ampak kuha k moja mami, klobase, tenstan krompir, pohanje, golaž in polento… Ki zna sama poskrbeti za celotno gospodinjstvo, od nabave, do čiščenja, organizacije, kuhanja….. Ki sama poskrbi za otroke, od oblačil, prehrane, nege, šolanja, pregledov pri zdravnikih…. Ki vse to opravi v salonarjih, katere seveda sama vzdržuje, ne bo on za čevljarja dajal, v zlikanih kostimčkih in oblekicah, katere seveda ne bo on plačeval. Z urejeno frizuro, zmanikirana, spolirana, zdepilirana. Zraven je vedno nasmejana, dobre volje, pripravljena na to da skoči nate, ki ležiš kot klada na hrbtu ali pa ti ga potegne.

Monček – majhen, trebušast, s palačinko ritjo, nefit, pol las manjka, trda koža na podplatih, roke vse hrapave neurejeni nohti, kocine iz nosu in ušes, tušira se enkrat tedensko, oblečen v plastične cote iz kika in plastične superge, brije se sem in tja kdaj, preveč časa to vzame. Riti in jajca mu smrdijo po postanem. Poleti rad nosi bele spodnje majice brez rokavov, da pokaže kako fleten izgleda ko mu iz podpazduh štrli kot da sta se mu dva hrčka tam zataknila…..hodi v neko bulšit službo za minimalca ali pa mal čez, kav ne bo plačal, noče kešpičke, vrat ne bo odpiral, zna sama, bo pa sem in tja žarnico menjal. To je to od njega. Aja, živi pri mamici seveda. In nima nobenega namena see odselit, se bo kar ona morala k njemu preselit. In bit prijazna z njegovo mamo, ki ve najboljše.

Oba imata 24h dnevno na voljo za to.

Anonimno 1301, 11.01.2025 ob 10:20

A samskih bab in zgubljenih babjih suhih vej pa ni vedno več?

So same po izbiri. Če ne bi želele biti, bi si navlekle nekaj tebi podobnega domov. Se ponujate na vsakem koraku. Še najbolj luzerska, grda, debela ženska si lahko najde dedca v enem tednu, če nima nekih kriterijev. So same zato ker jim je boljše samim, kot z tvojo sorto. Ne zato ker morajo biti in nimajo druge izbire.

kdo bi vas razumel?

če se vam ženska, ki ni ravno top manekenka, slučajno približa in da pobudo, stisnete rep med noge in se skrijete v cono udobja….pa ostanite tam….ko vas je..b..e….

….samo na zunanjost gledate……če ni slika popolna, niti poskusite ne bolje spoznati ženske….kot da ste vi same perle od moških

življenje gre naprej in je lahko zanimivo tudi brez vas

Prav je da imaš standarde. Ampak jih moraš imetu tudi zase. Pa jih imaš? Ker se upam staviti letno plačo, da niti približno ne izgledaš in se obnašaš kot gospod.

Tudi klasični moški izumirajo.

Na sceni so novodobni moški v plišastih rožnatih plaščih, v visokih petah, z nabotoksiranimi ustnicami, z geliranimi nohti in s karakterji histeričnih žensk.

New Report

Close