Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ugotovitev, ki ji ni oporekati !!

Ugotovitev, ki ji ni oporekati !!

Znanstveniki so ugotovili, da pivo postopno pretvarja moške v ženske.
Da bi to dokazali, je moralo 100 prostovoljcev v eni uri spiti 8 kriglov piva.

Pri 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} testnega vzorca so ugotovili naslednje:
1. povečana telesna teža
2. dosti so govorili in to brez smisla
3. postali so preveč čustveni
4. niso mogli voziti
5. niso mogli razumno razmišljati
6. kregali so se brez vsakega vzroka
7. pri uriniranju so morali sedeti
………………………………………………………..

Zato pa je tako kot je:-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

kaj te je pa tako ujezil tičkast spol Štefi?
😉

saj me ni, dejnodej…
samo….
ti tega očitno še zmerej ne razumeš:-))

strašn velk veselje mam tale tičkast spol mičken dražit:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Dražit?
Kako pa?

mentalno predvsem:-))
če ne gre drugače, tudi fizično:-))

Tist fizično se mi simpatično bere!
😉

hehehe, no, potem bomo malo experimentirali !

Ko boš imel kakšen dan časa, sporoči, kajti tisto pod oznako “fizično”, se lahko zavleče :-))))

A podaljšava v torek?
;-))

hahah, ooooooooo sveta Štefanija pomagavka………….. ta je pa dobra!!!!!!!!!!!!!! hahahah

me zanima, če boš v torek res v lj.
:-)))

hehe bo bo…in če s ene motim,bosta mela zmenek..oz randi..hihihi

Kot pribito!Bom!

Ja.Z zobozdravniki….
🙁

New Report

Close