Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka ugrabitev neveste na poroki

ugrabitev neveste na poroki

Kakšne izkušnje imate s tem? So vas ugrabili? Kako je to izgledalo? Ponavadi se take stvari počnjo, ko so svatje že pijani in res ne bi rada, da se zaradi tega še kaj hudega zgodi.

bedarija… po mojem

sem pa gledala en nemški film, ko so nevesto ugrabili, pa je bilo ženinu čisto vseeno in je sploh ni šel iskat… ona se je pa vmes dol dala s staro ljubeznijo…
tak da ja, pazi, komu se pustiš ugrabit

načeloma se jo ukrade za kakšne pol ure do ure, če je folk seveda normalen, lahko se pa zgodi, da se jo ukrade za več ur, kar je pa bedno…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

ja pa kaj še. itak že 10 let živita skupaj, da ste lahko šrangali boš šla za eno noč prespat domov, sedaj pa misliš, da te bodo še ugrabljali, da se boš lahko povaljala s polovico svatov.
nič ne bo, briga njih zate.

Prvič slišim, da se nevesto ugrablja

Slišal sem že za to, enkrat pa bil zraven, ko so se tega lotili eni mladci z bolj ruralnega okolja.
Ženinu in ostalim kolegom se je bolj ko ne žvižgalo za to in zabava je šla lepo naprej – brez neveste ter njenih ugrabiteljev.

Ko se je poročila moja najboljša prijateljica, smo jo ugrabile stalna babja družba petih babnic in smo se imele prav fajn, dokler nas niso našli.:))

Če se že ukrade nevesto, se gre ponavad na eno drinko v bližnji lokal in nazaj…več kot pol ure ne sme manjkat, k če ne folku dol pade. Men je blo kul, ko so me ugrabil, ampak v pol ure sem bla nazaj in žurka se je nadaljevala!

Mene so tudi ugrabili. Meni je blo super. Mi smo en krog z avtom šli. Pa več kot pol ure tudi jaz nisem manjkala.

Sta me priči “odplačala” z enim specialnim plesom in smo šli dalje.

Tukaj je povsod navada, da se nevesto ukrade razen če ona izrecno reče, da tega ne želi. Do sedaj sva bila skupaj na 3 porokah in so nevesto na 2 ugrabili na 1 pa ne, ker je rekla da ne želi iti. Tiste, ki so ugrabili so na poroki sigurno manjkale vsaj eno uro, ker sta oba ženina rabila vsaj nekaj časa, da sta sploh ugotovila, da neveste ni, ostali svatje pa sploh v nobenem primeru niso ugotovili, da nevesta manjka.

Ko sem bila nazadnje na poroki je bilo tako, da se je nevesti vzel šopek, ženina naj bi pa ugrabili.

Moški so nalogo izpeljali in so prišli do šopka, ženske smo se pa toliko časa menile kako bi to izvedle, da je bilo prej polnoč. (po polnoči se naj več ne bi).

Bila sem na 6 porokah in na nobeni niso ugrabili neveste…izgleda, da to v našem koncu ni navada.

načeloma je to res običaj, a zna se končati zelo slabo … tudi tragično …. tako da odsvetujem ( v gostinstvu sem delal 10+ let , tako da sem videl precej porok v okolici Ljubljane)

O, te bedne fore, ki (kao) pašejo k poroki. Pa saj vem, nekaj je tradicija in to , ampak meni je vseeno bedno in ker nočem tega preživljat na svoji koži, se prav nimam namena poročit.

Mojo teto so pred leti ugrabli… smo jo potem vsi otroci iskali po okolici gostilne. Kako uro jo verjetno res ni bilo.

Mojo ženo ni noben šel ugrabljat. Je pa hotel eden izmaknit poročni šopek, ki sva ga zaupala v varstvo priči. In čeprav je bilo malo prerekanja, o tem kdo mora na šopek pazit, se ni dala.

New Report

Close