Uh … končno malo miru …
Ohjoj … če ni to grozno, da imaš tolko dela, da nimaš časa niti pozdravit svoje internetne prijatelje … Uh uh uh … Hvalabogu se je zdej malo skuliralo, tko da bom lahko malo več visela tu … :))))
Pa to je ena sama štala … Prejšnji teden so bli vsi v luftu zaradi Prodija … poleg tega so mi še v petek menjali sistem na računalniku, tko da sem bila skoraj cel dan brez … :(((( … Ta teden pa štala o kateri sem že pisala par tem nazaj … :(((((( Včeraj sem do 17h delala ko žival, da sem poštimala stvari … in … he he … uspelo mi je … :)))))))))))))) ;)))))))))))
No … dost jokcanja … Zdej sem spet tu … in … GREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŠKALA SEM VAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lp, Bgv
Cmooooooooooooooooooooooooooooka … :-*****
Jst tut močno greškala … :(((((((((
In kaj se je kaj luštnega dogajalo ta čas, ko me ni bilo? Kaj pretresljivega … ali vse v mejah normale? Ste bli pridkani?
:)))))))))))
Lp, Bgv
:)))) No … lepo … Samo upam, da ob vsem tem sexu na suho … pa ste si ja privoščili malo sexa tut na mokro … ;)))))
Joj joj … ma ste zlati … Le kako bi jaz brez vas … tega tut ne vem … :))))) ;)))
Lp, Bgv
Hej … kje se pa ti danes skrivaš … Kukam skoz okno že cel čas, če te bom slučajno kje zasledila … pa edino kar vidim, so neki čudni temni grozeči oblaki … :((((((((
Sooooooooooooooooooooooooooooooooooooončiiiiii … srce … kje si?????? :((((((
Lp, Bgv