Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek uh , ta mrzla jesen….

uh , ta mrzla jesen….

Sem mislila, da se samo pri nas bliza zima, ker je zunaj kot v Sibiriji ;o))))))))

pa JUTROOOOOOOOOOOOOo vsem

pr nas imamo pa 30 stopinj

a imate?? misliš pod odejo, ne ;o)))))))))

ne, med nogam ;o)))))))))))))))))))))))))))))))

hehehe, no, ja, kaj ko bi se začeli raje objemati?
Bo skorej glih tolk pogrel :-))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

za začetek ne ;o)))))))))))))))))))))

hahahahhaha
pa si spet tam

a ti tut, ja super

hm…potem je treba iti samoupravno naprej.-))
najprej je treba sklicat sestanek, izvolit predsednika, zapisnikarja, tajnika, itd.
in potem z dvigovanjem rok potrdit ali pretep ali objemanje .)))))))))
torej …?=!!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

za to ne rabimo nobenega telesa, kar sami zrihtamo. Ker pol lahko spet gledamo na sklepčnost itd ;o))))))))))))))))))))))

no!!!
saj v tem bi bil čar !!
Da se gremo mal lobiranja pa podkupovanja !!!!!
a ne bi bilo fajn, koga mal podkupit…hehehe…bprašanje je potem, s čim in .,…hm..kako??!!

No, tukaj pa mene lahko izbrišeš. Seba je pošten državljan

heheheh tititi :)))))))))

dobro jutro oz. dober dan sestrca :)))

ne se zdej ven vadit Jani ;o)))))))))))))))))))))

seba, no!!
seeeeeeeeeeeba !
ne bod tako pošten, no !
A tudi za ZAJČKA NE BI TEGA NAREDU??

Da, dragi zajček in vsi ostali… mrzla je ta jesen. Lepa, a vendar … mrzla. Ne počutim se tako, kot sem se počutila preteklo jesen, ko sem občudovala barvitost, domišljijo narave, ples odpadlega listja, jutranje meglice, ki so skušale ali ostali tam, kjer so se ugnezdile ali pa na hitro pobegniti kdo ve kam, ker jih je zalovil rahel vetrič. Mraz je, ni mi toplo. Nobena jopica ne pomaga, noben šal. Je to morda zato, ker je v duši mrzlo ? Ne me prepričevat, naj se veselim zime. Jani, da ne boš zdaj spet začel tulit : pa dva metra snega !!! :-))))))

Lep dan vam želim, meni še vedno ni toplo. Zebe me, mraz mi hodi po telesu, ni mi lepo. In tudi v hiši je mraz. Bo treba hišo zakurit, kajne ? In poskrbeti, da nas bo obdajala toplina in toplota !!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

so pa tudi izjeme ;o))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ojla Raikkonenca. Bo doma bolj toplo ko boš zakurila

oooooooooooooooooooooooooo, seba, a so vse moje govorniške in prepričevalne sposobnosti zaman?

vse ne ;o))))))))))))))))))))))))

evo seba, ker se te ne da prepričati, ti nalagam eno hudo pokoro:
namesto večerje 40 počepov in 70 sklecev !!!

kaj pa če me kar zdaj ustreliš, da se ne bom matral ;o)))))))))))))))))))))

hahaha, to pa ne !!
tko zlahka se pa to ne da !!
naj žgečkanje po podplatih traja vsaj še nekaj časa .-))))))

to mi pa paše

ojej..če ti pa paše, potem pa ne!!
bo treba fokus zamenjat .-)))
kje ti pa ne paše?
:-))))))))))))))9

New Report

Close