Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek uh , ta mrzla jesen….

uh , ta mrzla jesen….

Nekako v podobnem razpoloženju sem kot ti Mariči , pa ne vem če je to jesenska depresija 🙂 ali karkoli. Eh , tudi sama ne najdem več zadovoljstva v listju ki frči dol z dreves , ne najdem miru v sebi in zato čakam…
Ja , kadar je v duši mrzlo potem je tako , ne ogreje nič. Zajček je popoldan najdu kapo a je vseeno mraz.
Ko najdem reč ki dušo otopli jo pošljem tudi tebi.

Sej mi ne: Joke ;o)))))))))))))))))

a boš mene v kuverto dala ;o))))))))))))

no če tole podplatno žgečkanje kaj pomaga, da boš laže ob sobotah sedel na predavanjih, potem pa ja .-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

:))))))))))))))))))))
norc

oh ja ::.

to mi deli

Vidim da bi se daL DISKUTIRAT O TEM A

.j.ebemti caps lock

pusti ti caps lock , preidi k stvari :)))))))))

a sam jest. lkaj pa dvojina

hahahaha ona bo pa za spremembo gledala in opazovala.ti pa glej da mrdaš!!:)))

a temu ti praviš sprememba. jaz temu rečem monotonost

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9

žalostno se je temu smejati

jaja sej vem …sej grem tulit

sej ti ni treba. Nekaj naredi za to ;o)))))))))))))))))))))))))))

ktermu..a da moški miga…bemti….sam po prsih se tolčete kak ste mega..mislim da brez vas nebi bilo nič…ampak kot vem že dolgo smo ženske tiste ki poženemo vso stvar naprej in vztrajno brcamo v rit…da se kej premakne..da o tempu,kdo ga narekuje niti ne govorim..mater smo dase!! Ženske mislim..heheheh

dolje na koljena , reci mi moja voljena…

Jest mam pa uno varijanto u mislih.

“Oh že spet. Me tolk glava boli danes. Oki no pa dajva. Pol ležite mrtvo hladne, mi MIGAMO JA, v vaših mislih, kdaj bo že konc tega. A lej ga, se mu že krogi na očeh prikazujejo. No sam da je konc

Kar se seksa tiče je definitivno dejstvo , da smo ženske oh in sploh. Znamo in vemo kako fantje izgubijo dah in padejo dol ))

hehehehe ma take pa me nismo…no ja…vsaj za ene par ti lahko garantiram……heheh v dobrem krogu se ziblješ…

madona če bi bila jaz moški…mi ziher o njihovo pimpek stran odpade…..čakaj jest moram res letet..čauči

Kje pa – Niti govora ni- take nismo . Prav aktivna sem , sodelujem in ponavadi menjavam položaj nisem pri miru in me glava za take stvari nikoli ne boli hehe prej pol kaj drugega :))))))))))))))))))))))))9

čauči

eh saj sem pripravljena Sebiju zadevo razjasnit hehhehehe

hahaahahahahahahahahaha

New Report

Close