Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Uh, tale Uranjek…

Uh, tale Uranjek…

…je pa kr hud tip :)))))

domišlija dela!!

Tale Uranjek je že leta tip….ampak, ker poslušate butasto glasbo, ste šele zdaj dojele, da sploh obstaja. 😉

počasi,….okusa za glasbo pa ne moraš mešati z okusom za moške,…čeprav jaz poslušam tudi njegovo glasbo, ni mi pa top,…..

No, če bi njegovo glasbo poslušala, bi tudi že najbrž vedela da obstaja.
Zdaj se pejd pa mencat. 😉

pri dnšnji odločitvi je bil krivičen.

Verjetno je strokovnjak na svojem področju, ampak meni ni nič “hud”, niti “dober”, sploh so mi odbijajoče njegove tetovaže. Hvala Bogu, da imamo različne okuse.

Men je tudi hud…na polno. Še od takrat, ko je pri Šank Rock-ih bobnal. Domišljija dela 100 na uro….

PODPIS !

PODPIS ![/quote]
Pa še moj!

PODPIS ![/quote]
Pa še moj![/quote]

in tudi moj…

s temi tetovažami je pretiraval v višave!

Sem brala v Lady o Uranjeku kako se boji svoje žene in mora biti kakor pove žena. Sam je Uranjek izjavil, da naj prej je žena nato šele ostalo. Še otroci nimajo prednosti pri njemu, naj prej žena. Ma to ne moreš verjeti. Baje, da je že ogromno izgubil prijateljev na račun njegove žene. Ženi je pa ime Bojana. Meni sploh ni všeč oz. lepa, tako kot on tudi ne, preveč se dela domišljav….. Danes ni pravično ocenil:(((((

Vem kdo je on, nisem pa in nikoli ne bom poslušala ne glasbe tipa Šank Rok ali katerekoli druge z njegove managerske strani posvečene glasbe. Madonca sem butasta, bi že bil čas, da se pri svojih letih malo prizemljim in prisluhnem našim velestrokovnjakom.

Kdo je to ?

Uranjek.

je treba priznat da izgleda Aleš bistveno bolje kot pred 20 leti http://www.shrani.si/f/2H/x9/2j5XPrJ5/sank-rock-moj-nocni-blue.jpg. Meni je bil Davor najbolj všeč v tistem času.

omg, kaki so bili ej..sploh ne vem, kateri je Uranjek:)

ooo ne bi se ga branila na izposojo za eno noč ;))))

Hja, no, Aleš zgleda super glede na to, kako zgleda večina MON-ovskih mož pri njegovih letih…
Pa grozno, ne, da ima celo rad svojo ženo kljub dolgoletnemu partnerstvu.
V bistvu ni grozno, je pa zgleda zavidljivo :p

Meni je super. Sam mislim, da je včeraj mal mimo udaril ko je izbiral. Moje mnenje

Uranjek je bil super bobnar. Ampak ga je mal bolezen zdelala- putika. Odkar je menanger se res mal visoko nosi.Je pa res da pleše tako kot Bojana hoče…pri x factorjih je kul,ima izkušnje,je umirjen,tetovaže so the best…

New Report

Close