Uh … trenutek miru …
Pa kaj se res bliža luna????? Ja … je videt … … … Kaka ludnica je tu na šihtu … … :((( … Niti na forum ne morem skočit počekirat, kej se dogaja … oz. … tu pa tam mal pokukam na skrivaj in na hitro … … sam replicirat ni časa … :(((((
No … da zdej tu na hitro repliciram … sej mogoče bom udarla kako mimo … sam ne zamerit … ker danes ne sledim toku dogodkov …
Alora … … HELČIIIIIIIIIIIIII!!!! Ne mi ga srat, veš!!!!!! Lepo se nasmejčkaj … eno birco po grlu spusti … in boš vidla, da bo življenje takoj izgledalo drugačno … lepše!!! Spominjaš me name … par mesecev nazaj … Zdi se mi, da si ravno tako zmedena, kot sem bila jaz takrat … ko sem se prepričavala, da je življenje ki živim, tako kot si ga želim … … … hah … pa sem na koncu ugotovila, da ni tako … … … No … saj sama dobro veš kako je bilo … in kako je pri tebi! Želim ti, da se odločiš pravilno … … in še nekaj dodam … … poslušaj svoje srce!!!!! Ono te bo vedno pripeljalo na pravi kraj!
Sonči … če sem prav razumela si šla pa-pa … :(((( … No … kakorkoli … … … želim ti, da se imaš lepo na morčku … sam vseeno … če boš le imela možnost, pa vseeno napiši kako vrstico … ker veš, da te greškamo!!! :-****
Zvezdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii … srčka … …. :-****** … … … in še enega veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikega lupčka na bušija … :-********************** … Lepa lepa mamica … … Mi je všeč, da si se tudi ti v ponedeljek lepo počutila v naši družbi … in gviiiiiišno bo treba to ponovit … Če ne prej, pa ko bomo zapili ta malega … a ne? :))))) ;))))))
Srceeeeeeeeeeeeeeee … Sprevržko … Toooook mi žal za jutri … :(((( … samo je prišlo kar naenkrat taki kažin, da se mi bo zmešalo … :(((( Vsekakor pa bom tiščala pestke jutri … … močno močno … tko da bodo členki beli … In saj veš … ko mi držimo pestke … gvišno rata … ;)))) :)))))
Sam glej, da ko prideš domov takoj sporočiš … … ker nas bo firbec matru … … !!!!!! :-*************************** … in objemček … !!!!
Tko … … uh … uspelo mi je napisat en normalno dolg post … Uh … :))))
Lp, Bgv