Uh, za naše fante….:-))))))))))
Starka sedi na klopci ob obali in z uzitkom lize sladoled. Ob poletni pasji vrocini ima se lepo razsirjene noge, spodaj pa je brez gate. Mimoidoci se kar stran obracajo od gnusa. Pa se ji pribliza prijazni moski srednjih let in ji rece:
“Draga gospa, vem da je vrocina neznosna, ampak lepo vas prosim, malo obzira do ljudi ki se tu sprehajajo. Dajto samo noge malo bolj skupaj!”
Zenska pa mu veselo odvrne:
“Vi pa ste res pametni! Pol mi pa bodo sle vse muhe na sladoled!!!”
Pa da se vam ne zagravža….
…..sladoled!
:-))))))
Pride cigan domov in pravi otrokom: “Ajde, recite, da sem zlat…”
“Zlaaaat si”, vsi otroci enoglasno.
“Danes dobite vsak nove hlače”, pravi ata.
“Iiiiiiiii”, se veselijo mali.
“Ti menjaš z njim, ti menjaš z njim, ti z njim in ti z njim.”
😉
Nekoč sta bila dva ribiča Vsak dan sta skupaj lovila, od jutra do večera. Dan je bil enak dnevu in leta so minevala. Nekega dne pride en ribič lovit, kot ponavadi, ta druzga pa od nikoder. Ta
prvemu se je zdelo mal čuden, ampak je vseeno naprej lovil in čakal da pride še ta drug.
Naslednji dan isto. Prvi pride, ta druzga spet ni. In naslednji dan spet. In tko 7 dni.
Ta osmi dan pa pride drugi ribič ves nasmejan.
“Pa kje ti hodiš?”
“Veš, sem se poročil.”
“Kva ?!?!? A se ti je zmešal?”
“Ja sem najdu tapravo pa sem kar pohitel da mi nebi ušla.”
“Ja kakšna pa je?”
“Glej glihkar prihaja z malico.”
Pa pride do niju stara babura, mal puklasta, trebuh na kolenih, joški še nižje, se lepo nasmehne, seveda brez zob, pa slina se ji mal pocedi po bradi. Jima vošči dober tek, še mal prdne pa gre.
Ta prvi ribič sam tist: “!!! ??? !!!!! Kva si zmešan al kva ti je, pa ti nisi normalen.”
Ta drugi pa ves navdušen: “Ko bi ti vedu kakšne gliste ma!!!”
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
saj sem skoz pravil, da sladoled ni zdrav……
ki pa tole….
Profesor anatomije vpraša študentko: “Kateri človeški organ se v določenih okoliščinah osemkratno poveča?”
Študentka je zardela in začela jecljati: “Pennn….”
“Napačno!” jo je med jecljanjem prekinil profesor. “To je ledvica. In vi, mlada gospodična v življenju ne pričakujte tega kar ste mislili!”
ti ti …………….
Blondinka rešuje križanko:
1. svečana obleka (4 črke)…………………………………črna
2. vrsta ziveli s hiško (4 črke)……………………………..kuža
3. ženin brat (4 črke)………………………………………..Tone
4. neozdravljiva bolezen (4 črke)………………………..smrt
5. mož od vrane (6 črk)……………………………………..vranec
6. del jedilnega pribora (3 črke)………………………….zob
7. najmanjše trimestno število (3 črke)………………..000
8. mera za težo (4 črke)…………………………………….utež
9. najbolj zdrava pijača (4 črke)………………………….pivo
10. hladno orožje (3 črke)………………………………….top
11. neozdravljiva bolezen (3 črke)………………………kap
12. kokošji proizvod (5 črk)………………………………..obara
13. mera za dragocenost (5 črk)…………………………denar
14. sestrin mož (4 črke)…………………………………….Dare
15. biblijska oseba (5 črk)………………………………….papež
16. začetnici pesnika Župančiča………………………….pŽ
17. Zlato………………………………………………………….Zl
18. Kisik…………………………………………………………..K
19. Hladno orožje (6 črk)……………………………………palica
20. doživetje med spanjem (3 črke)…………………….sex
Pa brez zamere ;).
Sem, sem bjonda (no, že kak mesec dni) – samo malo šale na “svoj” račun pa tudi prenesem ;).
A prideš na srečanje? Po moje bo supeeeer, hehehe… Za sladice pa ni nikoli problem – pri nas so tolikokrat, da se jih ponavadi ne poje (ni šans – vedno še komu za domov zavijemo)… Tako da ni sile, da bi zmanjkalo – tako hitro, kot jih pečem, jih en moreš pojest :))))))).
to sem tudi sama mislila…. pa sem se prekleto uštela. Kolikor jih napečem, toliko jih potem “pospravim”….. sama, žal.
Sem tako sladkosnedne sorte, da je včasih že kriza.
Na srečanje pa – nikoli se ne ve. Sicer nisem “aktivna” na tistem forumu, kar pa ne pomeni, da vas ne berem. Bom še videla. Vsekakor pa pričakujem poročanje iz prve roke – saj boš tako prijazna, ne?! :-)))
Hehe, seveda bom… Če nas nameravaš prit pogledat, je najboljše, da se kar prijaviš – tako se bo menda vedelo, koliko je treba količinsko moke, kruha, olja…. nabavit. Če ne pa lahko kar moj del sladic dobiš – ko jaz pečem, nič ne jem (vem, kaj je notri, hehehe – šala; ne, se že vmes najem 😉 ). Pa poročanje iz prve roke – ni bleeeeema ;).
Razo, po glavi sem blont (da se moja inteligenca že na daleč vidi 😉 )… kar se pa spodaj tiče… Saj me lahko vsako poletje vidi čisto vsak, ki hoče… Samo na pravem kraju je treba bit ;).
Iiiiii, to mi delaj :)))))))). A si se že prijavila? Če ne, hitro, hitro, hitro ;)…. Bo prostih mest zmanjkalo, hehehe…. Se pa lahko kaj prej na kakšni kavi dobimo (to je bilo zadnjič mišljeno s srečanjem v Lj…)… No, ja, še veliko Drave bo med tem preteklo ;).