Uha…
No, ker je jani nekam izginil, se bom jaz malo potrudil.
Najprej je vse skupaj še nekako izgledalo.
Nato je pa Muca tako močno in na dolgo zaklicala Mišona, da nam je napravila pravo zmešnjavo. Vse skupaj je pač tako premaknila v levo, da moraš z drsnikom skakat ko budala, če hočeš videt, kdo je avtor kakega umotvora. In sem jaz rekel, da to pa ne bo šlo brez kazni, in če je že tem uha, da bi ji vsaj navil uha, če že ne kaj drugega, pa je rekla, da moški itak sam oblublamo, pa naj grem z drsnikom kar do Mišona, pa sem jaz rekel, da bom šel tudi po njega in da bova prišla k njej – oba.
V glavnem, Jani se je strinjal, da kazen mora bit, nakar je Zajči rekla, da smo čist prbiti in potem še muca ne vem kako not vpletla še alldays ali allways, v glavnem tiste s krilci, za katere sem jaz mislil, da so red bull preden sem pogruntal za kaj gre, nakar je Zajček rekla, da imajo tudi črne, jaz pa sem slišal tudi za krvavo rdeče, pa sem bil takoj pujs.
No, v glavnem, muci je bilo kar slabo, ker je ravno imela polna usta špagetov, pa sem rekel, kako je tako nekulturna, da piše s polnimi usti, nakar je rekla, da je ona full za kulturo.
Naprej pa ne vem, ker mi noče več odpirat.