Uhan v nosu
..ja ja..se predobro poznam to rdečico..pa tud zgleda ne prov lepo…meni se je gnojilo prvo leto skoraj vsak drugi mesec…ampak jaz ga nisem dala ven..sedaj je ze 2 leti v redu..se še zgodi da imam ponoči preveč “zategnjenega” (jaz imam navaden uhanček, tak kot za usesa, samo bolj majhnen) in imam zjutraj malo rdeče ..drugače je pa vredu …pa tudi jaz nisem uporabljala nobenih krem..samo čisto vodo (lahko prehkuhano) in sterilno vatko…to je vse ..tako da ti glede kaksnih mazil ne morem dati nasvetov…
..poznam pa ljudi ki se jim je prav tako gnojilo..in ni bilo nič boljse..so ga mogli kar vn dati..pa eno prijateljico je skoz glava bolela..dokler ga ni dala ven..in stanje se ji je popravilo…vse je od človeka odvisno…
..upam da sem kaj pomagala…
lepo se imej…
p.s. Kdaj si ga dala notr oz. koliko časa ga ze imas???
Danes je že dobro. Očitno je šou ves gnoj ven. Zdaj imam samo še malo pordečelo kožo okrkog uhana. Vsak dan sem si zjutraj in zvečer očistila luknjico z vodikovim peroksidom in ravno tako sem tudi uhan razkužila s to tekočino. Pa tud z bepanthen kremo sem se mazala. Zdej pa ne vem, kaj je blo “krivo”, da ni več vnetja, ali narava sama, ali pa kemija???