Najdi forum

Pozdrav,

v kozmetičnem salonu Cosmetic line imamo dodatno ponudbo Blomdahl uhanov za ušesa,popek in nos.
100% brez alergij!
Prediramo tudi ušesa,
lepo vabljeni,

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Pozdravljeni,

zanima me cena luknjanja ušes in kako to poteka. V mladosti sem si dala sama preluknjat ušesa pa mi je zlatar luknjal z iglo in je precej bolelo. Poleg tega me zanima še, kakšne uhane bi priporočali, da se da po prvem prebadanju v ušesa. Hčerka (14 let) bi namreč rada uhančke… 🙂

Hvala in lep pozdrav,
katarina

Pozdrav,
Sedaj za luknanje obstajata dve pistoli mi jima tako pravimo. V obe naenkrat vstavimo sterilna uhana, prej se uho razkuzi in narise piko kje delamo.
Ustrelimo obe hkrati , da se otroci ne prestrasiji, ni hudo,
Vabljeni
Lp
Cosmeticline

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Moja punca ima tudi uhane v ušesih.. in težave je da luknje niso bile narejene pod enakim kotom in zdaj se to opazi pri daljših uhanih.. eden bolj “visi”.. se da to rešiti? Hvala.

Pozdrav,
Oglasita se pri nas , da vidimo, naceloma pa se naredi se ena luknja v problematicnem usesu seceda na pravem mestu.
Drugace pa lahko gresta do plastika, da zasije obstojeco luknjo v usesu in nato naredimo novo;)
Se vidimo,
Lp
Cismeticline

New Report

Close