UJET MED DVEMA ŽENSKAMA
Od rane mladosti sem zaljubljen v starejšo žensko. Ona je družinska prijateljica, vsi jo imajo radi, je lepa, izobražena, priljubljena in posebna.
Bila 25 let v zakonu, se sporazumno razšla, saj sta zadnja leta z možem živela drug mimo drugega.
In zapletel sem se z njo, noro zaljubil, je edina, ki jo ljubil, ampak zaradi razlike v letih sem šel in si ustvaril drugje družino z žensko, ki je nikoli nisem ljubil. Kar je bila največja napaka, niti ne napak, izkušnja, otroka obožujem, vendar me zakon duši.
Pogrešam bivšo, noro je pogrešam, vse na njej pogrešam, čeprav je od tega že nekaj let, je ne videvam, občasno samo slišim in tisti pogovor mi da krila, če razumete.
Ujet sem v zakonu, razmišljam pa samo o bivši in izhodu iz tega zakona.
Bivša me čaka. Sem zato slab človek? Saj zapuščam samo ženo ne otroka.
Zbiram dokaze
ti si verjetno ženska, ki je ujeta med starješim fukašem ki ima verejtno veliko denarja,in te je kdaj dobro pofukal. in seveda požensko razmišlajaš, in iščeš izgovore. kako pa bi na moškega v tem primeru reagirali. če lahko spet potegneš kakšen kredit zase. noben moški ne gleda pri ženski nikoli ne na izobrzabo, ne na denar. moški gledamo izključno na to če je lepa in mlada in nam lahko da 3 otroke. nič drugega. če je fit,suha,lušna, ma malo rit športno lepe joške, lepe zobe, je normalna. to gledamo. jaz sme 45 še nikoli v laifu nisme bil ikjer v nobeni moški družbi in bi kdorkoli kadarkoli rekel. glej ono tam, ful ima dobor diplomo ful je huda. hahahahahaha hahahaahahaha
Anonimno 3469, 03.04.2025 ob 06:36
Zbiram dokaze
ti si verjetno ženska, ki je ujeta med starješim fukašem ki ima verejtno veliko denarja,in te je kdaj dobro pofukal. in seveda požensko razmišlajaš, in iščeš izgovore. kako pa bi na moškega v tem primeru reagirali. če lahko spet potegneš kakšen kredit zase. noben moški ne gleda pri ženski nikoli ne na izobrzabo, ne na denar. moški gledamo izključno na to če je lepa in mlada in nam lahko da 3 otroke. nič drugega. če je fit,suha,lušna, ma malo rit športno lepe joške, lepe zobe, je normalna. to gledamo. jaz sme 45 še nikoli v laifu nisme bil ikjer v nobeni moški družbi in bi kdorkoli kadarkoli rekel. glej ono tam, ful ima dobor diplomo ful je huda. hahahahahaha hahahaahahaha
Ti pa si idiot.
Sem tudi moški 45+ pa gledam na to kako izgleda in kako kaj izjavi.
Malo se ozri okrog, danes so ravno mlade debele in starejše fit in lepe.
Vse ostalo je pa ološ v glavah, megla.
Jaz gledam tudi raje starejše, pametne, ohranjene. Z njimi je life veliko lažji.
Zbiram dokaze, 03.04.2025 ob 06:05
Od rane mladosti sem zaljubljen v starejšo žensko. Ona je družinska prijateljica, vsi jo imajo radi, je lepa, izobražena, priljubljena in posebna.
Bila 25 let v zakonu, se sporazumno razšla, saj sta zadnja leta z možem živela drug mimo drugega.
In zapletel sem se z njo, noro zaljubil, je edina, ki jo ljubil, ampak zaradi razlike v letih sem šel in si ustvaril drugje družino z žensko, ki je nikoli nisem ljubil. Kar je bila največja napaka, niti ne napak, izkušnja, otroka obožujem, vendar me zakon duši.
Pogrešam bivšo, noro je pogrešam, vse na njej pogrešam, čeprav je od tega že nekaj let, je ne videvam, občasno samo slišim in tisti pogovor mi da krila, če razumete.
Ujet sem v zakonu, razmišljam pa samo o bivši in izhodu iz tega zakona.
Bivša me čaka. Sem zato slab človek? Saj zapuščam samo ženo ne otroka.
Moški boš, ko boš naredil nekaj!
Če želiš bivšo pa pojdi, ne da delaš kaos med dvema ženskama.
Idi nazaj in pusti ženo bo že našla drugega če je res tako dobra.
Na živce zelo mi gredo posti taki in pisarije in jamranje ljudi glede nečesa, kar zadeva samo njihovo odločitev in pri tej odločitvi jih nihče ne ovira omejuje.
Nehaj jamrat nikjer nisi ujet… Samo počneš to kar želiš in če počneš stvari v nasprotju s svojo voljo, željami, ker te bolj briga kaj bodo drugi rekli, SI SI SAM KRIV.
NISI NIKJER UJET.. VSE ODLOCITVE SO TVOJE TAJSNE KIT SI JIH SPREJEL IN KOT JIH SPREJEMAS SEDAJ.
Anonimno 10010, 03.04.2025 ob 06:35
Ne slab, nor, kaj ti bo 25 let starejša baba, za fukat ni več, da jo boš pa samo gledal, to jo pa lahko tudi poročen.
predlagam da svoji predlagaš da jo vzameta za varuško, tako boste vsi trije zadovoljni.
Anonimno 10010, si pismen? Očitno ne. Nikjer ne piše, da je ženska 25 let starejša od njega!!
Ti nisi ujet med dvema ženskama, ker te nobena ne vleče na svojo stran, ti si neodločen človek brez hrbtenice, ki ne ve, kaj bi v življenju sploh rad. Tako pomembne odločitve kot je izbira partnerja, se ne sprejema kar tako po občutkih. V igri so ljudje, ženske, otroci, odnosi in čustva in skrajno neodgovorno, če ne že nemoralno je, da na te stvari gledaš tako brez sočutja, kot opisuješ.
Jani990, 03.04.2025 ob 20:51
Ne vem kaj čakaš?
Koga briga mnenje okolice.
Tvoje naj šteje in če si nesrečen doma, pojdi poskrbi za otroka in to je to.
Življenje nima reprize, ti pa zdaj trpiš.
Vsak ti lahko pove le kaj je všeč njemu, če geja vprašaš ti bo rekel, da ženo pustiš in si najdeš tipa. Misliš, da bo to res zate?
Edino ti veš kaj potrebuješ, za svojo srečo se rabiš pobrigati sam, ker sreča vseh ostalih, ki ti bodo dali nasvet, morda ni ista, kot je tvoja.