Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ujeta med strastjo in krivdo

Ujeta med strastjo in krivdo

Ne bom opisovala kako je prišlo do tega (ker niti ni pomembno), vendar je zadeva takšna, da imam že od lanskega poletja afero s sodelavkinim sinom. On študent star 22, jaz mati samohranilka z enim otrokom stara 38, sodelavka stara 41. Jaz od njega ne pričakujem drugega kot dober sex, z njegove strani pa se je zgleda začelo nekaj dogajati tudi na čustvenem področju.

Sodelavka mi je namreč že večkrat pojamrala in zaupala, da je njen sin kao nesrečno zaljubljen in da ji noče o tej punci nič povedati. Jaz sem bila seveda do sedaj tiho, sem jo samo na hitro potolažila in spremenila temo. In me zanima ali naj bom tiho naprej ali bi ji vseeno morala povedati, saj z njo navsezadnje preživim po najmanj 8 ur na dan in se zelo dobro razumeva. Druživa se tudi izven službe, zato imam že precej slab občutek, ker ji v bistvu vsakodnevno “lažem” v obraz.

Kakšen nasvet?

A kurac ma dober?

A nasvet rabiš? 🙃☺️☺️☺️

Odgovor na objavo uporabnika
Ujetnica pretvarjanja, 16.01.2025 ob 04:28

Ne bom opisovala kako je prišlo do tega (ker niti ni pomembno), vendar je zadeva takšna, da imam že od lanskega poletja afero s sodelavkinim sinom. On študent star 22, jaz mati samohranilka z enim otrokom stara 38, sodelavka stara 41. Jaz od njega ne pričakujem drugega kot dober sex, z njegove strani pa se je zgleda začelo nekaj dogajati tudi na čustvenem področju.

Sodelavka mi je namreč že večkrat pojamrala in zaupala, da je njen sin kao nesrečno zaljubljen in da ji noče o tej punci nič povedati. Jaz sem bila seveda do sedaj tiho, sem jo samo na hitro potolažila in spremenila temo. In me zanima ali naj bom tiho naprej ali bi ji vseeno morala povedati, saj z njo navsezadnje preživim po najmanj 8 ur na dan in se zelo dobro razumeva. Druživa se tudi izven službe, zato imam že precej slab občutek, ker ji v bistvu vsakodnevno “lažem” v obraz.

Kakšen nasvet?

Navdih si dobila po znani ameriski nadaljevanki. Ali lahko že nehaš stepat debilne teme…

Pofukaj še sodelavko

Ne preneseš da si stara ofucana kokoš. Takoj nehaj uničevat fanta in se napiči na ulično svetilko ali hidrant in jo pofukaj!

Če lažeš pazi da tvoji pankrti ne bodo enkrat spolni sužnji nekomu!

Ne rabiš ti nasveta. Fantom so pri tej starosti všeč starejše ženske zaradi izkušenj. Malo ga bo še držalo, potem pa boš za njega samo še stara baba in bo začel iskati mlajše .  Zaenkrat ji še nič ne povej, ker se bo obrnilo in boš kasneje ti ta, ki boš hotela njega in ne on tebe

če si res ženska in, če tema ni trolanje uživaj ampak samo takrat, ko poba prodira v tebe.. Itak da, se pobu zarola ko kreše kao tako imenovano milfo..

Sodelavko bi bilo pa pošteno častit vsaj 1x na mesec v gostilni kjer se dobro je..

Izmisljena tema

Iz Lune se vidi, da gre za izmišljeno temo. 🙂 Tiste, katere se onegavijo z mlajšimi, jim na kraj pameti ne pride, da bi imele slabo vest in iz tega delale “forumske teme”.

Ocena zgodbice 7/10. Kar tako naprej.

Ostali pa nehajte jamrat, raje berem te Teta Justi teme ki so lepo napisane, lepa debata kot da pride nazaj na forum

– – vemo kateri hišni pacient – –

Občasno malo počekiram tale forum in ni mi jasno zakaj pod vsako malo bolj delikatno življenjsko temo piše, da ni resnična. Ne živimo vsi konvencionalno. Ne vem ali ste tako zaplankani, da ne vidite dlje od svojega nosu ali imate kakšne druge težave.

Navadna prasica si, sodelavki gledaš v oči! Takoj spokaj in najdi sebi primernega kurca. Debilne babe.

Meni ni tema nič posebnega. Večini ljudi se to seveda zdi izmišljena tema, saj živijo popolnoma dolgočasna življenja.

To nikakor ni izmišljotina, ampak take in podobne stvari se dogajajo vsak dan. Tisti ki to ne verjame, nima pojma o življenju in je precej omejen.

Če si pametna bodi tiho

pa je se da nas bo več

Ti pa si prijateljica. Ne da ji ne poveš, da si se zapletla z njenim sinom, to da si se sploh zapletla z njenim sinom je grozno. Razumem njega, ti pa kot odrasla in ogovorna ženska, kaj takega ne bi smela dopustiti.

New Report

Close